Utálod, hogy vékony a szád?
Hiába rúzsozod, így sem vagy elégedett az eredménnyel?
Gyönyörű, vastag, csókolnivaló ajkakra vágysz?

Neked is lehetnek vadítóan telt ajkaid, akár még ezen a héten!

Foglalj időpontot ajakfeltöltésre
MOST 25% kedvezménnyel és
egy csillogó Swaroski fogékszert is AJÁNDÉKba adunk!

Az ajakfeltöltés a WABIban

Az ajakfeltöltés az egyik legnépszerűbb beavatkozás. A szájfeltöltéstől nemcsak a száj kontúrja lesz vastagabb, de kisimulnak a száj körüli apró ráncok, a megjelenés fiatalosabbá válik, ami a hőn vágyott magabiztosságot és önbizalmat is magával hozza.

Az ajakfeltöltés a WABI Klinikán egy gyors és egyszerű kezelés, amelyet fájdalomcsillapítás mellett végzünk, így 60-70%-os érzéstelenséget lehet elérni. A kezeléseket a legkorszerűbb, modern technikai eszközökkel felszerelt műtőinkben, tapasztalt plasztikai sebészek végzik, és kizárólag természetes, kiváló minőségű, korszerű anyagokat használunk, amelyre garanciát vállalunk.

Az ajakvastagítás hatása azonnal látszódik, a végleges eredmény kb. 1 hét múlva látható, és néhány hónapig vagy akár 1 évig is megmarad.

A szájfeltöltés biztonságos eljárás, a szövődmények nagyon ritkák. A kezelést követően minimális mellékhatások előfordulhatnak, pl. allergiás reakciók, gyulladás, helyi duzzanat, bőrvörösség, érzékenység. Ezek a tapasztalatok szerint azonban max. 48 órán belül elmúlnak.

A csábítóan telt ajak nem álom többé!
Foglaljon időpontot MOST 25% kedvezménnyel és
1 csodaszép Swarovski fogékszerrel is megajándékozzunk!

A kedvezmény igénybevételének feltételei:

Az ajakfeltöltésre előzetes időpontfoglalás szükséges. A fogékszer felragasztását kizárólag megfelelő szájhigiénia esetén vagy szájhigiéniai kezelést követően tudjuk biztosítani. A szájhigiéniai kezelés külön fizetendő az aktuális listaár alapján.
Az akció 09.01-ig érvényes.