Menü
hu
Időpont igénylés Szobafoglalás 0
HU DE

Ultrahang diagnosztika

A Wabi ultrahang diagnosztikáról

Az ultrahangvizsgálat az egyik legmodernebb orvosi eljárás, amellyel teljesen biztonságosan és fájdalommentesen fedezhetők fel a nőgyógyászati, belgyógyászati, ízületi- és érproblémák.


A WABI Beauty Centerben a világ legkorszerűbb, Magyarországon máig egyedülálló Samsung WS80 Elite 5D ultrahangkészülékével dolgozunk, hogy a lehető legpontosabb diagnózist állíthassuk fel. Jelenleg ez az ultrahang-diagnosztika csúcsa.

A vizsgálatokat minden esetben gyakorlott radiológus vagy nőgyógyász szakorvos végzi, a páciens pedig egy nagyképernyős TV-n követheti nyomon a történéseket.


Az ultrahang vizsgálattal

  • gyors és pontos diagnózis állítható fel,
  • teljesen kockázat- és fájdalommentesen mérhető fel az egészségi állapot,
  • rendszeresítésével akár egyes betegségek, kezelések és műtétek is megelőzhetők,
  • biztonságosan végezhetők el a terhességi vizsgálatok,
  • megállapított korai diagnózis akár életmentő is lehet.

Kinek ajánljuk?

Az ultrahangvizsgálatokat Önnek ajánljuk, ha rendszeresen előforduló hasi vagy kismedencei panaszokat vagy végtagfájdalmat tapasztal, illetve fizikai elváltozásokat vesz észre magán.

Az ultrahangvizsgálat során nem használunk ionizáló sugárzást, teljesen biztonságos és fájdalommentes, ezért a terhesség idején is alkalmazható.


Terhességi ultrahang vizsgálatok

4D ultrahangvizsgálat

A 4D terhességi ultrahangvizsgálat a korábbi 3D-s vizsgálatoktól eltérően már egy megközelítőleg valós idejű, mozgó képet eredményez, mintha csak videón nézné a méhben történteket.

5D ultrahangvizsgálat

A terhességi ultrahang vizsgálatok során az igazi áttörést az 5D technológia jelenti. Ez már szinte egy valódi találkozás élményét biztosítja a babára váró családtagoknak.

A Magyarországon egyedülálló Samsung WS80 Elite 5D ultrahangkészülék a korábbiakhoz képest lényegesen pontosabb és gyorsabb képalkotásra képes, így a magzatot térben és mozgó képben is láthatóvá teszi. Az 5D vizsgálat során precízebb felbontású 3D képek készülnek, realisztikusabb a színvilág, variálható a virtuális fény beesési szöge, a térhatás pedig bámulatos mértékben növelhető.

Az 5D ultrahangvizsgálat jelentősége orvosi szempontból is kiemelkedő, hiszen pontosabban ítélhető meg a magzat fejlődése, hiszen leegyszerűsíti és felgyorsítja a terhesgondozás során végzett diagnosztikát és a mérési folyamatokat.


Az ultrahang vizsgálat előtti konzultáció

Az ultrahangvizsgálatot minden esetben személyes konzultáció előzi meg, ahol lehetőség van megbeszélni a tüneteket a vizsgálatot végző szakorvossal.
Hasi ultrahang esetén a vizsgálat előtt 6 órával mellőzni kell az étkezést és a kávéfogyasztást. Kismedencei ultrahang vizsgálat előtt az az optimális, ha a hólyag vizelettel telt, így a vizsgálat előtt bő folyadékfogyasztás javasolt.


Az ultrahang vizsgálat menete

Az ultrahang vizsgálat egy rövid beszélgetéssel kezdődik, ahol a szakorvos végigkérdezi az észlelt tüneteket. Maga a fizikai vizsgálat 15-20 percet vesz igénybe, amelyet a páciens a nagyméretű TV-n követhet nyomon.

Az ultrahang diagnosztikát évente egyszer ajánlott megismételni.


Az ultrahang vizsgálat kockázatai

Az ultrahang vizsgálat teljesen biztonságos, ionizáló sugárzás mentes és fájdalommentes eljárás. Terhes nőkön is alkalmazható.


Az Ön egészsége a legfontosabb!
Ne halogassa a döntést, kérjen időpontot ultrahangvizsgálatra!

Orvosaink

Dr. Bitó Katalin

Dr. Bitó Katalin

radiológus szakorvos

A Wabinál ezt is megtalálja

Válassza ki az Önnek megfelelő szolgáltatást és bővebb információkért kattintson a képre!

Rólunk mondták

Gyönyörű volt az egész összhatás. A külalak, a tisztaság, a környezet. A személyzet nagyon udvarias, segítőkész, mosolygós... Csupa apró kis finomság, amin sok minden múlik. Minden fantasztikus volt! Csak ajanlani fogom, és ha Sopron, akkor Wabi Hotel!

Dóra Budapest

A Wabira mindig egy teljes napot szánok. Bécsben nagyon vegyes pedikűrös élményeim voltak, de a Wabiban kitűnő ez a szolgáltatás. A manikűrben és a kozmetikában is csak jó tapasztalatom volt. A masszázs is nagyon jó, mindig ugyanarra a masszázsra megyek. Amíg én szépülők a férjem wellnessezik.

Christina L. Bécs

Kedves Wabi Team! 2 hete voltunk kezelésen és nagyon hálásak vagyunk. Soha nem találkoztunk még ilyen kedves fogászati csapattal, aki ennyire jól bánik a betegekkel. Az eredmény pedig fájdalommentes és fantasztikus. Hamarosan megyünk ismét, akkor más szolgáltatásokat is ki fogunk próbálni.

Lukas Vavra Bécs

Dr. Görcsi Jánosnál voltam orrkorrekciós műtéten. A Doktor Úr és csapata nagyon hozzáértő tanácsokkal látott el, és a műtét után az orrom optimális és harmonikusan illeszkedik az arcvonásaimhoz. A klinika nagyon higiénikus és a személyzet nagyon szívélyes. Szuper elégedett vagyok az eredményemmel, és mindenkinek csak ajánlani tudom a WABI plasztikai sebészetét.

Michaela Bécs

Évek óta rendszeresen járok a Wabiba, és mindig teljesen kipihentnek érzem magam, és szívélyesen törődnek velem. Az alkalmazottak mind nagyon kedvesek és barátságosak! Mindig kapok masszázst, megcsinálják a körmöm, hajat vágatok/festetek, különféle kozmetikai kezeléseket, szempillát hosszabbíttatok... Nem számít, mit csináltam, mindig minden nagyszerű! Ezért továbbra is hűséges kliens maradok! Köszönet mindenért :)

Barbara Fabian Bécs
Garancia

Garancia

Az alapanyagokra és kollégáink munkájára garanciát vállalunk.

Tovább
Kérdése van?

Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tovább
Így jut el hozzánk

Így jut el hozzánk

Így jut el a legegyszerűbben a WABI Beauty Centerbe.

Tovább
Hírlevél

Hírlevél

Iratkozzon fel a hírlevélre az újdonságokért és akciókért.

Tovább

Hírlevél feliratkozás

messages.Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesíthessük ajánlatainkról, akcióinkról.

[X]