Menü
hu
Időpont igénylés Szobafoglalás 0
HU | DE

COVID-19 komplex szűrővizsgálat

A COVID-19 vírus okozta pandémia világszerte több millió ember, eddig szabad életét változtatta meg. Bár a járvány sok esetben súlyos lefolyású és komoly szövődményeket okoz, az esetek nagy részében teljesen tünetmentesen lezajlik.

A COVID-19 komplex szűrővizsgálattal egyértelműen kimutatható, ha a szervezetben korábban lezajlott a koronavírus betegség. Ez esetben ugyanis a szervezet az új koronavírus ellen specifikus IgG ellenanyagot termel, ami azt jelenti, hogy elkezdődött a koronavírusra specifikus és hatékony immunvédelem.

Amennyiben a szerológiai vizsgálat kimutatja az antitest termelődését a szervezetben, az alapján már jogosultak lehetünk a koronavírus elleni védettségi igazolványra, amelyet a kormány a közelmúltban vezetett be.

A COVID-19 komplex szűrővizsgálat egyidőben vizsgálja a D-vitamin és a cinkszintet is, amelyek megfelelő szintje jelentősen képes csökkenteni a vírusfertőzés kockázatát. A bővített csomagban pedig a leptinszintet is, amely a fokozhatja a citokinvihar és a tüdőgyulladás kockázatát.

A D-vitamin rendkívül sokoldalúan támogatja a szervezet optimális működési folyamatait, és a klinikai vizsgálatok alapján kiemelt szerepet játszik a szervezet koronavírus elleni természetes védekezőképességének támogatásában is.

A szakirodalmi adatok alapján a D-vitamin hiánya ugyanakkor jelentősen növeli a koronavírus fertőződés esélyét, a súlyos szövődmények, pl. a citokinvihar, tüdőgyulladás kialakulásának kockázatát, valamint a halálozás előfordulását is. A vizsgálat alapján egyértelműen megállapítható a szervezet jelenlegi D-vitamin szintje, ami hiány esetén étrendkiegészítővel is pótolható.

A cink aktívan részt vesz az immunrendszer vírusokkal szembeni védekezésében. Hiánya esetén a szervezet nehezebben birkózik meg a vírusfertőzésekkel és nő a bakteriális felülfertőződés esélye is.

A leptin a zsírszövet által termelt szabályozó hormon, amely a túlsúly esetén emelkedetten fordul elő a vérben. Azért is érdemes ellenőriztetni a leptinszintet is, mivel a túlsúly a vizsgálatok alapján a koronavírus-szövődmények kialakulásának egyik legjelentősebb kockázatot növelő tényezője. A leptin közvetlen gyulladáskeltő hatású, ezért emelkedett szintje növelheti a koronavírus szövődmények (pl. tüdőödéma) kialakulásának esélyét.


A COVID-19 komplex szűrővizsgálattal

  • egyszerűen kimutatható, hogy a szervezet termel-e ellenanyagot a koronavírus ellen,
  • antitest kimutatása esetén védettségi igazolvány kiállítására lehet jogosult,
  • egyértelműen megtudhatja, hogy átesett-e már a koronavírus fertőzésen,
  • azonnal látható, ha a szervezet D-vitamin és/vagy cinkpótlásra szorul,
  • egyértelműen monitorozható a szervezet leptinszintje.

Kinek ajánljuk?

A COVID-19 komplex szűrővizsgálatot Önnek ajánljuk, ha jelenleg panaszmentes, de szeretné megtudni, hogy átesett-e már koronavírus fertőzésen, és ellenőriztetni szeretné a koronavírus elleni antitest jelenlegi szintjét.

A vizsgálattal egyidejűleg a D-vitamin, cink és leptin aktuális szintét is vizsgáljuk. Ezeket az alap, ill. bővített csomag tartalmazza.

Akkor is érdemes elvégeztetni, a vizsgálatot, ha védettségi igazolványra van szüksége, pl. a munkájához, utazáshoz, mert amennyiben a vérben az IgG ellenanyag jelenléte kimutatható, akkor jogosult lehet az igazolvány igénylésére.


A COVID-19 komplex szűrővizsgálat menete

A vizsgálat egy egyszerű vénás vérvétellel történik, amelynek eredményét kiértékelést követően titkosított e-mailben küldjük el Önnek. A vizsgálat gyors és teljesen kockázatmentes.

Ne éljen tovább kétségek között,
kérjen időpontot COVID-19 komplex szűrővizsgálatra!

A Wabinál ezt is megtalálja

Válassza ki az Önnek megfelelő szolgáltatást és bővebb információkért kattintson a képre!

Rólunk mondták

Gyönyörű volt az egész összhatás. A külalak, a tisztaság, a környezet. A személyzet nagyon udvarias, segítőkész, mosolygós... Csupa apró kis finomság, amin sok minden múlik. Minden fantasztikus volt! Csak ajanlani fogom, és ha Sopron, akkor Wabi Hotel!

Dóra Budapest

A Wabira mindig egy teljes napot szánok. Bécsben nagyon vegyes pedikűrös élményeim voltak, de a Wabiban kitűnő ez a szolgáltatás. A manikűrben és a kozmetikában is csak jó tapasztalatom volt. A masszázs is nagyon jó, mindig ugyanarra a masszázsra megyek. Amíg én szépülők a férjem wellnessezik.

Christina L. Bécs

Kedves Wabi Team! 2 hete voltunk Dr. Lorandnál kezelésen és nagyon hálásak vagyunk. Soha nem találkoztunk még ilyen kedves fogorvossal, aki ennyire jól bánik a betegekkel. Az eredmény pedig fájdalommentes és fantasztikus. Novemberben megyünk ismét, akkor más szolgáltatásokat is ki fogunk próbálni.

Lukas Vavra Bécs
Garancia

Garancia

Az alapanyagokra és kollégáink munkájára garanciát vállalunk.

Tovább
Kérdése van?

Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tovább
Így jut el hozzánk

Így jut el hozzánk

Így jut el a legegyszerűbben a WABI Beauty Centerbe.

Tovább
Hírlevél

Hírlevél

Iratkozzon fel a hírlevélre az újdonságokért és akciókért.

Tovább

Hírlevél feliratkozás

messages.Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesíthessük ajánlatainkról, akcióinkról.

[X]