Menü
hu
Időpont igénylés Szobafoglalás 0
HU DE

COVID-19 komplex szűrővizsgálat

A COVID-19 vírus okozta pandémia világszerte több millió ember, eddig szabad életét változtatta meg. Bár a járvány sok esetben súlyos lefolyású és komoly szövődményeket okoz, az esetek nagy részében teljesen tünetmentesen lezajlik.

A COVID-19 komplex szűrővizsgálattal egyértelműen kimutatható, ha a szervezetben korábban lezajlott a koronavírus betegség. Ez esetben ugyanis a szervezet az új koronavírus ellen specifikus IgG ellenanyagot termel, ami azt jelenti, hogy elkezdődött a koronavírusra specifikus és hatékony immunvédelem.

Amennyiben a szerológiai vizsgálat kimutatja az antitest termelődését a szervezetben, az alapján már jogosultak lehetünk a koronavírus elleni védettségi igazolványra, amelyet a kormány a közelmúltban vezetett be.

A COVID-19 komplex szűrővizsgálat egyidőben vizsgálja a D-vitamin és a cinkszintet is, amelyek megfelelő szintje jelentősen képes csökkenteni a vírusfertőzés kockázatát. A bővített csomagban pedig a leptinszintet is, amely a fokozhatja a citokinvihar és a tüdőgyulladás kockázatát.

A D-vitamin rendkívül sokoldalúan támogatja a szervezet optimális működési folyamatait, és a klinikai vizsgálatok alapján kiemelt szerepet játszik a szervezet koronavírus elleni természetes védekezőképességének támogatásában is.

A szakirodalmi adatok alapján a D-vitamin hiánya ugyanakkor jelentősen növeli a koronavírus fertőződés esélyét, a súlyos szövődmények, pl. a citokinvihar, tüdőgyulladás kialakulásának kockázatát, valamint a halálozás előfordulását is. A vizsgálat alapján egyértelműen megállapítható a szervezet jelenlegi D-vitamin szintje, ami hiány esetén étrendkiegészítővel is pótolható.

A cink aktívan részt vesz az immunrendszer vírusokkal szembeni védekezésében. Hiánya esetén a szervezet nehezebben birkózik meg a vírusfertőzésekkel és nő a bakteriális felülfertőződés esélye is.

A leptin a zsírszövet által termelt szabályozó hormon, amely a túlsúly esetén emelkedetten fordul elő a vérben. Azért is érdemes ellenőriztetni a leptinszintet is, mivel a túlsúly a vizsgálatok alapján a koronavírus-szövődmények kialakulásának egyik legjelentősebb kockázatot növelő tényezője. A leptin közvetlen gyulladáskeltő hatású, ezért emelkedett szintje növelheti a koronavírus szövődmények (pl. tüdőödéma) kialakulásának esélyét.


A COVID-19 komplex szűrővizsgálattal

  • egyszerűen kimutatható, hogy a szervezet termel-e ellenanyagot a koronavírus ellen,
  • antitest kimutatása esetén védettségi igazolvány kiállítására lehet jogosult,
  • egyértelműen megtudhatja, hogy átesett-e már a koronavírus fertőzésen,
  • azonnal látható, ha a szervezet D-vitamin és/vagy cinkpótlásra szorul,
  • egyértelműen monitorozható a szervezet leptinszintje.

Kinek ajánljuk?

A COVID-19 komplex szűrővizsgálatot Önnek ajánljuk, ha jelenleg panaszmentes, de szeretné megtudni, hogy átesett-e már koronavírus fertőzésen, és ellenőriztetni szeretné a koronavírus elleni antitest jelenlegi szintjét.

A vizsgálattal egyidejűleg a D-vitamin, cink és leptin aktuális szintét is vizsgáljuk. Ezeket az alap, ill. bővített csomag tartalmazza.

Akkor is érdemes elvégeztetni, a vizsgálatot, ha védettségi igazolványra van szüksége, pl. a munkájához, utazáshoz, mert amennyiben a vérben az IgG ellenanyag jelenléte kimutatható, akkor jogosult lehet az igazolvány igénylésére.


A COVID-19 komplex szűrővizsgálat menete

A vizsgálat egy egyszerű vénás vérvétellel történik, amelynek eredményét kiértékelést követően titkosított e-mailben küldjük el Önnek. A vizsgálat gyors és teljesen kockázatmentes.

Ne éljen tovább kétségek között,
kérjen időpontot COVID-19 komplex szűrővizsgálatra!

A Wabinál ezt is megtalálja

Válassza ki az Önnek megfelelő szolgáltatást és bővebb információkért kattintson a képre!

Rólunk mondták

Gyönyörű volt az egész összhatás. A külalak, a tisztaság, a környezet. A személyzet nagyon udvarias, segítőkész, mosolygós... Csupa apró kis finomság, amin sok minden múlik. Minden fantasztikus volt! Csak ajanlani fogom, és ha Sopron, akkor Wabi Hotel!

Dóra Budapest

A Wabira mindig egy teljes napot szánok. Bécsben nagyon vegyes pedikűrös élményeim voltak, de a Wabiban kitűnő ez a szolgáltatás. A manikűrben és a kozmetikában is csak jó tapasztalatom volt. A masszázs is nagyon jó, mindig ugyanarra a masszázsra megyek. Amíg én szépülők a férjem wellnessezik.

Christina L. Bécs

Kedves Wabi Team! 2 hete voltunk kezelésen és nagyon hálásak vagyunk. Soha nem találkoztunk még ilyen kedves fogászati csapattal, aki ennyire jól bánik a betegekkel. Az eredmény pedig fájdalommentes és fantasztikus. Hamarosan megyünk ismét, akkor más szolgáltatásokat is ki fogunk próbálni.

Lukas Vavra Bécs

Dr. Görcsi Jánosnál voltam orrkorrekciós műtéten. A Doktor Úr és csapata nagyon hozzáértő tanácsokkal látott el, és a műtét után az orrom optimális és harmonikusan illeszkedik az arcvonásaimhoz. A klinika nagyon higiénikus és a személyzet nagyon szívélyes. Szuper elégedett vagyok az eredményemmel, és mindenkinek csak ajánlani tudom a WABI plasztikai sebészetét.

Michaela Bécs

Évek óta rendszeresen járok a Wabiba, és mindig teljesen kipihentnek érzem magam, és szívélyesen törődnek velem. Az alkalmazottak mind nagyon kedvesek és barátságosak! Mindig kapok masszázst, megcsinálják a körmöm, hajat vágatok/festetek, különféle kozmetikai kezeléseket, szempillát hosszabbíttatok... Nem számít, mit csináltam, mindig minden nagyszerű! Ezért továbbra is hűséges kliens maradok! Köszönet mindenért :)

Barbara Fabian Bécs
Garancia

Garancia

Az alapanyagokra és kollégáink munkájára garanciát vállalunk.

Tovább
Kérdése van?

Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tovább
Így jut el hozzánk

Így jut el hozzánk

Így jut el a legegyszerűbben a WABI Beauty Centerbe.

Tovább
Hírlevél

Hírlevél

Iratkozzon fel a hírlevélre az újdonságokért és akciókért.

Tovább

Hírlevél feliratkozás

messages.Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesíthessük ajánlatainkról, akcióinkról.

[X]