Menü
hu
Időpont igénylés Szobafoglalás 0
HU DE

COVID-19 tájékoztató

1. Bejelentkezés - a szokásos telefonszámon, vagy e-mail címen. Felvesszük panaszait és kiértékeljük, hogy problémája beletartozik-e az akut ellátás körébe (fogászat). Kérdéseket kap az egészségi állapotára és a környezetében lévő esetleges fertőzésekre vonatkozóan is, ez alapján történik az időpont egyeztetés.

2. Érkezés - Kérjük érkezzen pontosan és egyszerű ruházatban, a lehető legkevesebb használati tárgyat hozza magával (ékszer, óra, táska, stb.)!

3. Belépés - A klinika/szépségszalon területére kizárólag arcmaszkban léphet be. A további szükséges védőfelszereléseket és a fertőtlenítéshez használatos anyagokat és eszközöket mi biztosítjuk Önnek. A folyamatban munkatársaink nyújtanak segítséget Önnek, kérjük feltétlenül tartsa be utasításaikat a fertőzésveszély elkerülése végett!

4. Nyilatkozat - Írásban is nyilatkoznia kell arról, hogy átesett-e a fertőzésen, jelenleg beteg-e ill van-e vagy volt-e a környezetében megbetegedés, kollégáink biztosítják az ehhez szükséges dokumentumokat.

5. Várakozás - A klinika/szépségszalon területén csak a megadott számú páciens/vendég tartózkodhat, kérjük, lehetőleg kísérő nélkül érkezzen, vagy a kísérő az épületen kívül várakozzon.

6. Az egészségügyi személyzet (1 orvos + 2 asszisztens) védőfelszerelése - a járványügyi előírásoknak megfelelő speciális védőfelszerelés.

7. A kezelés megkezdése (fogászat) - A kezelést megelőzően a páciensnek 1%-os hidrogén-peroxidos oldattal kell kiöblítenie a száját. Ennek célja, hogy csökkentsük az esetleges vírusszámot. Ezt követően kofferdam (szájban alkalmazott gumilepedő) izolálást helyezünk fel, hogy csak a kezelendő fog legyen szabad a külvilág felé. Ez is a vírusok szájból a levegőbe kerülését akadályozza.

8. A kezelés után a szakszemélyzet és a páciens/vendég is ruhafertőtlenítésen esik át. Ezután hagyhatja el bárki a kezelőhelységet.

9. A kezelés során használt eszközök, műszerek zárt tárolóban kerülnek a sterilizáló helységbe, ahol a szokásos protokoll szerint fertőtlenítik, majd sterilizálják őket.

10. Kezelőhelység fertőtlenítése - A folyamatos szellőztetés mellett, a szokásos virus-, baktérium- és gombaölő hatású felületfertőtlenítés után Biosanitizer alkalmazásával fertőtlenítő köddel árasztjuk el a kezelőhelységet, természetesen zárt ablak mellett.

A járványügyi helyzet miatt kiemelt higiénés követelményeket léptettünk életbe, melyek a pácienseink/vendégeink és munkatársaink biztonságát szolgálják, emiatt a kezelések többletköltséggel járnak.