Menü
hu
Időpont igénylés Szobafoglalás 0
HU DE

Plasztikai sebészet

Ajakvastagítás, ráncfeltöltés

Az apró ráncok, redők sajnos már egészen korán megjelenhetnek. Ezek elsimítására, az arckontúr kisebb megváltoztatására és a keskeny ajkak megvastagítására évtizedek óta biztonságosan alkalmazzák az egyszerűen, injekcióval beadható feltöltő anyagokat. A kezeléssel eltüntethetők a kisebb nagyobb ráncok, a bőr feszesebb, rugalmasabb, a külső pedig fiatalosabb lesz.


A ráncfeltöltéssel

  • a bőr simább és rugalmasabb lesz,
  • az arc visszanyeri fiatalos megjelenését,
  • a kezelés látványos hatása azonnal látszódik,
  • egyszerűen, néhány perc alatt megfiatalodhat,
  • a mellékhatások minimálisak,
  • szövődmény előfordulása nagyon ritka,
  • nem szükséges utókezelésre járnia.

Kinek ajánljuk?

A ráncfeltöltést vagy ajakvastagítást Önnek ajánljuk, ha zavarják az arcán megjelenő kisebb nagyobb ráncok, vagy keskeny ajkai helyett vastagabbal érezné jól magát. A kezelés hatásosan alkalmazható az arc különböző részein, pl. a szemöldök közötti függőleges ráncok, a nevetőráncok, a szarkalábak, a száj körüli függőleges ráncok elsimítására, a besüppedt hegek kiemelésére, az orrhát egyenetlenségeinek eltüntetésére, ajakvastagításra, a szemgödör alsó peremén és az állcsúcson is. Hatására a bőr fiatalosabb, simább és ránctalan lesz.

Nem javasoljuk a kezelést, ha a Ön allergiás a lidocainra, fennálló bőrbetegsége (pl. herpesz), súlyos allergiája, autoimmun betegsége van, vagy véralvadásgátló készítményt szed (asprin, heparin, sincumar).


Ráncfeltöltés és ajakvastagítás előtti konzultáció

A kezelést minden esetben előzetesen egyeztetett időpontban egy személyes konzultáció előzi meg szépségklinikánkon, ahol a plasztikai sebész ismerteti az Ön elképzeléseit megvalósító eljárás menetét, a várható eredményeket és a kockázatokat. A konzultáció díja 5000 Ft, amelyet a kezelés árába beszámítunk.


A ráncfeltöltés menete

A ráncfeltöltés vagy ajakvastagítás egy egyszerű és gyors beavatkozás, területtől függően csupán 10-40 percig tart. Ha indokolt, a beavatkozás előtt 15-30 perccel a plasztikai sebész kenőccsel vagy injekcióval (ajakfeltöltés esetén) érzésteleníti a kezelendő felületet, amellyen 60-70%-os érzéstelenséget lehet elérni.

A feltöltéshez természetes anyagokat (Teosyal, Matridex, Esthélis) használunk, így előzetes allergia vizsgálat nem szükséges. A plasztikai sebész a hatóanyagot egy nagyon vékony tűvel juttatja a bőrbe, az eredmény azonnal látszódik. A hatás néhány hónaptól 1 évig tart, ezt követően a kezelést meg kell ismételni.

Évtizedekig tartó hatású készítményeket nem használunk, mivel az évek alatt változik az arc, a ráncok átrendeződhetnek, és a ma beadott végleges hatású készítmények miatt évtizedek múlva megjelenése előnytelenné, nevetségessé válhat.


Gyógyulási idő

A ráncfeltöltés hatása azonnal jelentkezik, az ajakvastagítás eredménye kb. 1 hét múlva látható. Ez idő alatt egyenetlenség előfordulhat.

A kezelést követően 2 napig tilos a feltöltött területet érinteni, nyomkodni, ajakfeltöltés esetén a sok beszéd és nevetés is kerülendő. 1 nap után óvatosan meg lehet mosni a területet, és sminkelni is szabad. Amíg a kezdeti duzzadás és bőrpirosság el nem múlik, kerülni kell az erős hőhatásokat (napozás, szolárium, hideg stb.). Ajakvastagítás után legalább 1 hónapig tilos tartós ajakkontúrt, tetoválást végeztetni.


A ráncfeltöltés kockázatai

A ráncfeltöltés és ajakvastagítás biztonságos eljárás, amely minimális mellékhatással jár, és a szövődmények előfordulásának esélye is igen csekély. Természetesen mint minden kezelésnek, a ráncfeltöltésnek és ajakvastagításnak is lehetnek mellékhatásai, pl. allergiás reakciók, gyulladás, helyi duzzanat, bőrvörösség, érzékenység, amelyek a kezelést követő 12-48 órában elmúlnak. Néhány százalékban előfordulhat az anyag helyén tapintható csomó képződése, az egyéni, alkati kötőszöveti tulajdonságok miatt egyes esetekben az anyag a vártnál gyorsabban szívódhat fel, a tűszúrás előidézhet herpeszt, ha volt már korábban ilyen jellegű problémája, illetve Aspirin vagy hasonló hatású szer szedése a beadás helyén vérzést, bevérzést idézhet elő.


Garancia

A kezelésre modern technikai eszközökkel felszerelt műtőinkben kerül sor. A ráncfeltöltéshez és az ajakvastagításhoz kiváló minőségű, korszerű anyagokat használunk, ezekre és a munkára is garanciát vállalunk.


Intsen búcsút ráncainak,
kérjen időpontot személyes konzultációra!

Kezelések árai

Hyarulonsavas ránctöltés - Teosyal v. Juvéderm
400 EUR
Botox injekció
350 EUR
Hiperhidrózis (túlzott izzadás kezelés botoxal)
700 EUR

A Wabinál ezt is megtalálja

Válassza ki az Önnek megfelelő szolgáltatást és bővebb információkért kattintson a képre!

Rólunk mondták

Gyönyörű volt az egész összhatás. A külalak, a tisztaság, a környezet. A személyzet nagyon udvarias, segítőkész, mosolygós... Csupa apró kis finomság, amin sok minden múlik. Minden fantasztikus volt! Csak ajanlani fogom, és ha Sopron, akkor Wabi Hotel!

Dóra Budapest

A Wabira mindig egy teljes napot szánok. Bécsben nagyon vegyes pedikűrös élményeim voltak, de a Wabiban kitűnő ez a szolgáltatás. A manikűrben és a kozmetikában is csak jó tapasztalatom volt. A masszázs is nagyon jó, mindig ugyanarra a masszázsra megyek. Amíg én szépülők a férjem wellnessezik.

Christina L. Bécs

Kedves Wabi Team! 2 hete voltunk kezelésen és nagyon hálásak vagyunk. Soha nem találkoztunk még ilyen kedves fogászati csapattal, aki ennyire jól bánik a betegekkel. Az eredmény pedig fájdalommentes és fantasztikus. Hamarosan megyünk ismét, akkor más szolgáltatásokat is ki fogunk próbálni.

Lukas Vavra Bécs

Dr. Görcsi Jánosnál voltam orrkorrekciós műtéten. A Doktor Úr és csapata nagyon hozzáértő tanácsokkal látott el, és a műtét után az orrom optimális és harmonikusan illeszkedik az arcvonásaimhoz. A klinika nagyon higiénikus és a személyzet nagyon szívélyes. Szuper elégedett vagyok az eredményemmel, és mindenkinek csak ajánlani tudom a WABI plasztikai sebészetét.

Michaela Bécs

Évek óta rendszeresen járok a Wabiba, és mindig teljesen kipihentnek érzem magam, és szívélyesen törődnek velem. Az alkalmazottak mind nagyon kedvesek és barátságosak! Mindig kapok masszázst, megcsinálják a körmöm, hajat vágatok/festetek, különféle kozmetikai kezeléseket, szempillát hosszabbíttatok... Nem számít, mit csináltam, mindig minden nagyszerű! Ezért továbbra is hűséges kliens maradok! Köszönet mindenért :)

Barbara Fabian Bécs
Garancia

Garancia

Az alapanyagokra és kollégáink munkájára garanciát vállalunk.

Tovább
Kérdése van?

Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tovább
Így jut el hozzánk

Így jut el hozzánk

Így jut el a legegyszerűbben a WABI Beauty Centerbe.

Tovább
Hírlevél

Hírlevél

Iratkozzon fel a hírlevélre az újdonságokért és akciókért.

Tovább

Hírlevél feliratkozás

messages.Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesíthessük ajánlatainkról, akcióinkról.

[X]
Pályázat