Menü
hu
Időpont igénylés Szobafoglalás 0
HU | DE

Plasztikai sebészet

Ajakvastagítás, ráncfeltöltés

Az apró ráncok, redők sajnos már egészen korán megjelenhetnek. Ezek elsimítására, az arckontúr kisebb megváltoztatására és a keskeny ajkak megvastagítására évtizedek óta biztonságosan alkalmazzák az egyszerűen, injekcióval beadható feltöltő anyagokat. A kezeléssel eltüntethetők a kisebb nagyobb ráncok, a bőr feszesebb, rugalmasabb, a külső pedig fiatalosabb lesz.


A ráncfeltöltéssel

  • a bőr simább és rugalmasabb lesz,
  • az arc visszanyeri fiatalos megjelenését,
  • a kezelés látványos hatása azonnal látszódik,
  • egyszerűen, néhány perc alatt megfiatalodhat,
  • a mellékhatások minimálisak,
  • szövődmény előfordulása nagyon ritka,
  • nem szükséges utókezelésre járnia.

Kinek ajánljuk?

A ráncfeltöltést vagy ajakvastagítást Önnek ajánljuk, ha zavarják az arcán megjelenő kisebb nagyobb ráncok, vagy keskeny ajkai helyett vastagabbal érezné jól magát. A kezelés hatásosan alkalmazható az arc különböző részein, pl. a szemöldök közötti függőleges ráncok, a nevetőráncok, a szarkalábak, a száj körüli függőleges ráncok elsimítására, a besüppedt hegek kiemelésére, az orrhát egyenetlenségeinek eltüntetésére, ajakvastagításra, a szemgödör alsó peremén és az állcsúcson is. Hatására a bőr fiatalosabb, simább és ránctalan lesz.

Nem javasoljuk a kezelést, ha a Ön allergiás a lidocainra, fennálló bőrbetegsége (pl. herpesz), súlyos allergiája, autoimmun betegsége van, vagy véralvadásgátló készítményt szed (asprin, heparin, sincumar).


Ráncfeltöltés és ajakvastagítás előtti konzultáció

A kezelést minden esetben előzetesen egyeztetett időpontban egy személyes konzultáció előzi meg szépségklinikánkon, ahol a plasztikai sebész ismerteti az Ön elképzeléseit megvalósító eljárás menetét, a várható eredményeket és a kockázatokat. A konzultáció díja 5000 Ft, amelyet a kezelés árába beszámítunk.


A ráncfeltöltés menete

A ráncfeltöltés vagy ajakvastagítás egy egyszerű és gyors beavatkozás, területtől függően csupán 10-40 percig tart. Ha indokolt, a beavatkozás előtt 15-30 perccel a plasztikai sebész kenőccsel vagy injekcióval (ajakfeltöltés esetén) érzésteleníti a kezelendő felületet, amellyen 60-70%-os érzéstelenséget lehet elérni.

A feltöltéshez természetes anyagokat (Teosyal, Matridex, Esthélis) használunk, így előzetes allergia vizsgálat nem szükséges. A plasztikai sebész a hatóanyagot egy nagyon vékony tűvel juttatja a bőrbe, az eredmény azonnal látszódik. A hatás néhány hónaptól 1 évig tart, ezt követően a kezelést meg kell ismételni.

Évtizedekig tartó hatású készítményeket nem használunk, mivel az évek alatt változik az arc, a ráncok átrendeződhetnek, és a ma beadott végleges hatású készítmények miatt évtizedek múlva megjelenése előnytelenné, nevetségessé válhat.


Gyógyulási idő

A ráncfeltöltés hatása azonnal jelentkezik, az ajakvastagítás eredménye kb. 1 hét múlva látható. Ez idő alatt egyenetlenség előfordulhat.

A kezelést követően 2 napig tilos a feltöltött területet érinteni, nyomkodni, ajakfeltöltés esetén a sok beszéd és nevetés is kerülendő. 1 nap után óvatosan meg lehet mosni a területet, és sminkelni is szabad. Amíg a kezdeti duzzadás és bőrpirosság el nem múlik, kerülni kell az erős hőhatásokat (napozás, szolárium, hideg stb.). Ajakvastagítás után legalább 1 hónapig tilos tartós ajakkontúrt, tetoválást végeztetni.


A ráncfeltöltés kockázatai

A ráncfeltöltés és ajakvastagítás biztonságos eljárás, amely minimális mellékhatással jár, és a szövődmények előfordulásának esélye is igen csekély. Természetesen mint minden kezelésnek, a ráncfeltöltésnek és ajakvastagításnak is lehetnek mellékhatásai, pl. allergiás reakciók, gyulladás, helyi duzzanat, bőrvörösség, érzékenység, amelyek a kezelést követő 12-48 órában elmúlnak. Néhány százalékban előfordulhat az anyag helyén tapintható csomó képződése, az egyéni, alkati kötőszöveti tulajdonságok miatt egyes esetekben az anyag a vártnál gyorsabban szívódhat fel, a tűszúrás előidézhet herpeszt, ha volt már korábban ilyen jellegű problémája, illetve Aspirin vagy hasonló hatású szer szedése a beadás helyén vérzést, bevérzést idézhet elő.


Garancia

A kezelésre modern technikai eszközökkel felszerelt műtőinkben kerül sor. A ráncfeltöltéshez és az ajakvastagításhoz kiváló minőségű, korszerű anyagokat használunk, ezekre és a munkára is garanciát vállalunk.


Intsen búcsút ráncainak,
kérjen időpontot személyes konzultációra!

Kezelések árai

Hyarulonsavas ránctöltés - Teosyal v. Juvéderm
400 EUR
Botox injekció
350 EUR
Hiperhidrózis (túlzott izzadás kezelés botoxal)
700 EUR

A Wabinál ezt is megtalálja

Válassza ki az Önnek megfelelő szolgáltatást és bővebb információkért kattintson a képre!

Rólunk mondták

Gyönyörű volt az egész összhatás. A külalak, a tisztaság, a környezet. A személyzet nagyon udvarias, segítőkész, mosolygós... Csupa apró kis finomság, amin sok minden múlik. Minden fantasztikus volt! Csak ajanlani fogom, és ha Sopron, akkor Wabi Hotel!

Dóra Budapest

A Wabira mindig egy teljes napot szánok. Bécsben nagyon vegyes pedikűrös élményeim voltak, de a Wabiban kitűnő ez a szolgáltatás. A manikűrben és a kozmetikában is csak jó tapasztalatom volt. A masszázs is nagyon jó, mindig ugyanarra a masszázsra megyek. Amíg én szépülők a férjem wellnessezik.

Christina L. Bécs

Kedves Wabi Team! 2 hete voltunk Dr. Lorandnál kezelésen és nagyon hálásak vagyunk. Soha nem találkoztunk még ilyen kedves fogorvossal, aki ennyire jól bánik a betegekkel. Az eredmény pedig fájdalommentes és fantasztikus. Novemberben megyünk ismét, akkor más szolgáltatásokat is ki fogunk próbálni.

Lukas Vavra Bécs
Garancia

Garancia

Az alapanyagokra és kollégáink munkájára garanciát vállalunk.

Tovább
Kérdése van?

Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tovább
Így jut el hozzánk

Így jut el hozzánk

Így jut el a legegyszerűbben a WABI Beauty Centerbe.

Tovább
Hírlevél

Hírlevél

Iratkozzon fel a hírlevélre az újdonságokért és akciókért.

Tovább

Hírlevél feliratkozás

messages.Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesíthessük ajánlatainkról, akcióinkról.

[X]