Menü
hu
Időpont igénylés Szobafoglalás 0
HU DE

Gyakori kérdések

Miért válasszam a WABI Szépség Centrumot?

A osztrák határ szomszédságában található Wabi Szépség Centrum 2005-ben nyitotta meg kapuit. Vendégeink a szépségipar széles kínálatából választhatnak.

A Wabi orvosi csapata hazánk legkiválóbb orvosaiból áll össze, akik rendszeresen magyar és nemzetközi továbbképzéseken frissíti tudásukat, hogy a legkorszerűbb technikákkal és a lehető legmagasabb színvonalon láthassák el Önt.

Orvosi rendelőink és műtőink a legmodernebb technikai és sterilitási feltételeknek is megfelelnek, így Ön modern és biztonságos körülmények között szépülhet. Az általunk végzett kezelésekhez és beavatkozásokhoz a legmodernebb technológiákat és legkiválóbb anyagokat használjuk.

Milyen szolgáltatásokat vehetek igénybe?

A Wabi Szépség Centrum a szépészeti kezelések és beavatkozások széles skáláját kínálja:
Fogászati kezelések >>
Plasztikai sebészet >>

Nőgyógyászat >>

Ultrahang diagnosztika >>

Fodrászat >>

Manikűr >>

Pedikűr >>

Kozmetika >>

Masszázs >>

Megbízhatok a kezelőorvosokban?

A Wabi Beauty Center csak az ország legkiválóbb orvosaival dolgozik, akik tudásukat folyamatosan frissítik. A kiválasztás során egy komoly követelmény rendszernek kell megfelelniük. Plasztikai sebészeink, fogorvosaink és nőgyógyászunk önéletrajzát is megtekintheti.

Nem tudom megoldani az utazást, hogyan tudom mégis igénybe venni a szolgáltatásokat?

Igény esetén az utazás megszervezésében is segítséget nyújtunk. Kényelmes és modern hotelünkben a szállás is megoldott. Évről évre többszáz páciensünk érkezik Európa nyugati országaiból, így ez nem jelenthet akadályt.

Miért jó választás Sopron?

A Magyarország nyugati szélén, Bécstől mindössze 60-km-re fekvő kisváros az ország egyik legszebb települése. Turisztikai szolgáltatásai rendkívül fejlettek, történelmi belvárosa csodaszép, látnivalói és hangulata emlékezetessé teszik az itt töltött napokat. Sopron közelében számos gyógyfürdő szolgáltatásait is élvezheti.

A kezelés időtartamánál több időt szeretnék Sopronban tölteni. Megoldható?

Természetesen ez sem jelenthet problémát. Szívesen segítünk szállást foglalni a Wabi Beauty Centerben és igényeinek megfelelő programokat és látnivalókat is összeállítunk Önnek.

Pályázat