Menü
hu
Időpont igénylés Szobafoglalás 0
HU DE

ÁSZF

Egyéb lehetséges költségek

Elektromos autó feltöltése (saját töltővel): 5000 HUF (~15 EUR) / alkalom
Busztranszfer - Bécs: 27.000 HUF (~ 70 EUR) / út Időpontok

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy sajnos az előzetesen lefoglalt (e-mailben vagy telefonon) időpontok esetében késést semmilyen esetben nem áll módunkban elfogadni!

Amennyiben késve érkezik az időpontra, sajnos nem tudjuk garantálni, hogy az Ön által választott Kollégához kerül, illetve a kezelését vagy kezeléseit további várakozási idő nélkül el tudjuk kezdeni.

Szíves megértést köszönjük!


Fürdőköpeny és törülköző

Kaució ellenében fürdőköpeny és törülköző bármikor igényelhető.


Felelősség kizárása a ruházaton keletkezett károkért

A Wabi Beauty Center (a továbbiakban: "Szolgáltató") kijelenti, hogy a fodrászat, manikűr, pedikűr, masszázs és kozmetikai szolgáltatások nyújtása során minden tőle telhetőt megtesz annak érdekében, hogy a vendégek ruházatára nem kerüljön kár. Ennek ellenére a Szolgáltató kifejezetten kizárja felelősségét minden olyan közvetlen vagy közvetett károkért, amelyek a vendég ruházatán a szolgáltatások igénybevétele során keletkezhetnek.

A vendég az időpont foglalással egyidejűleg tudomásul veszi, hogy a Szolgáltató által nyújtott szolgáltatások természetüknél fogva bizonyos kockázatokkal járhatnak, amelyek közé tartozhatnak a szolgáltatás során alkalmazott anyagok, festékek, krémek vagy egyéb készítmények, valamint a kezelések során előforduló biológiai eredetű anyagok – mint például hemoglobin (vér), nasális szekréció (orrváladék) – véletlen érintkezése a vendég ruházatával. A vendég a szolgáltatások igénybevételekor elfogadja ezen kockázatokat és kijelenti, hogy a Szolgáltató nem tartozik felelősséggel az ilyen természetű, esetlegesen keletkező károkért.


Lopás elleni biztosítás

Házunkban valamennyi termék elektronikusan biztosított lopás ellen.


Várakozási idő

Felhívjuk kedves Vendégeink figyelmét, hogy a kezelések előtt vagy között 15 perces várakozási idő elfogadott. Köszönjük megértésüket!


Ajándékutalványok

A Wabi Beauty Center (Szolgáltató és az ajándékutalványok kibocsátója: Vira Szépségszalon Kft. 9400 Sopron, Bécsi út 4521/3. Adószám: 12601608-2-08) által kibocsátott ajándékutalványok érvényessége korlátlan időtartamra szól. Az értékutalványok bármeddig érvényesek és felhasználhatóak. A csomagajánlatokként (úgynevezett szépségnapok) vásárolt utalványok esetén azok értékutalvánnyá válnak a vásárlástól számított egy év után. Ez azt jelenti, hogy az utalványért kifizetett összeg korlátlan időtartamig felhasználható bármely szépségszalon szolgáltatásunkra. Természetesen lehetőség van a kifizetett összeg részletekben történő fokozatos felhasználására is. E döntésünk célja a folyamatos minőség biztosítása és a legmagasabb színvonalú szolgáltatások nyújtása ügyfeleink számára, ezért jogot formálunk magunknak arra, hogy a csomagajánlatok szolgáltatásait a folyamatos fejlesztés érdekében változtathassunk.


Reklamáció

Felhívjuk kedves Vendégeink figyelmét, hogy reklamációt csak a kezelést végző dolgozónktól kapott vendégkártya és számla ellenében tudunk elfogadni! Reklamációra csak a mindenkori jelentési határidő betartásával van lehetőség.
Szeretnénk megkérni kedves vendégeinket, hogy az írásban foglalt időpontokat csak abban az esetben tekintsék biztosnak amennyiben arról visszaigazolást küldtünk.


Fodrászat

Felhívjuk kedves Vendégeink figyelmét, hogy reklamációt csak személyesen, a kezelést követő három napban, a kezelést végző dolgozónktól kapott vendégkártya és számla ellenében tudunk elfogadni! A felhasznált anyag mennyiség a haj minőségétől, hosszától, sűrűségétől függ.


Lézerkezelés (tartós szőrtelenítés)

A kezelést követően még nem látható a végleges eredmény. A Melanin, azaz pigment (bőrfesték) termelés csak az aktív, növekedési fázisban van, a szőrszál ilyenkor roncsolható jól nagyenergiájú fénnyel. A kezelendő bőrfelületet több alkalommal (8-10 kezelés), különböző intervallumokkal (4-6 hét) sugarazzák be. Ennek köszönhetően a tartós szőrtelenítés hosszabb távú folyamat, de a páciensek nagy többségénél tökéletes megoldást nyújt.
A kezelés hatékonysága összefüggésben áll a szőr színétől, a bőr vastagságától, pigmentáltságától és érzékenységétől.
Az eddigi tapasztalatok alapján nem tudunk teljes garanciát vállalni a tartós szőrtelenítésre.


Sminktetoválás

Felhívjuk kedves Vendégeink figyelmét, hogy reklamációt csak személyesen, a kezelést végző dolgozónktól kapott vendégkártya és számla ellenében tudunk elfogadni! Reklamációra csak a korrekciót követő két hónap betartásával van lehetőség.


Műköröm

Felhívjuk kedves Vendégeink figyelmét, hogy reklamációt csak személyesen, a kezelést végző dolgozónktól kapott vendégkártya és számla ellenében tudunk elfogadni! Reklamációra csak a kezelést követő három nap betartásával van lehetőség.


Szolárium

Szeretnénk megkérni kedves Vendégeinket, hogy saját érdekükben (égés veszély) a bőrtípusuknak megfelelően, az ajánlott időtartalmat ne lépjék túl.
A szoláriumot mindenki saját felelősségére használhatja.


Értéktárgyak

Vendégeink értéktárgyaiért nem vállalunk felelősséget.


Dohányzási tilalom

Házunkban tilos a dohányzás!


Eurós árak

Az euróban megadott árak csak információként szolgálnak és irányárak. Az esetleges nyomdai hibákért nem vállalunk felelősséget. Az esetleges árfolyamváltozások miatt az árak napi igazításának jogát fenntartjuk. Az árlistában szereplő árakat átlagos árfolyamon számítottuk és visszavonásig érvényesek.
Hitelkártyával történő fizetés (Visa, Mastercard) fogászatunkon és plasztikai sebészetünkön lehetséges.
Szállodánkban és szépségszalonunkban csak készpénzes fizetésre van mód!
Áraink az áfát tartalmazzák.


Kezelési időtartam

A kezelések mellett megadott időtartam tájékoztató jellegű, a valós időtartam ettől eltérő lehet.