Menü
hu
Időpont igénylés Szobafoglalás 0
HU | DE

ÁSZF

Egyéb lehetséges költségek

Elektromos autó feltöltése (saját töltővel): 5000 HUF (~15 EUR) / alkalom
Busztranszfer - Bécs: 27.000 HUF (~ 70 EUR) / út Időpontok

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy sajnos az előzetesen lefoglalt (e-mailben vagy telefonon) időpontok esetében késést semmilyen esetben nem áll módunkban elfogadni!

Amennyiben késve érkezik az időpontra, sajnos nem tudjuk garantálni, hogy az Ön által választott Kollégához kerül, illetve a kezelését vagy kezeléseit további várakozási idő nélkül el tudjuk kezdeni.

Szíves megértést köszönjük!


Fürdőköpeny és törülköző

Kaució ellenében fürdőköpeny és törülköző bármikor igényelhető.


Sérülések a ruházaton

Felhívjuk kedves Vendégeink figyelmét, hogy nem vállalunk felelősséget azokért az esetleges károkért, amik a ruházaton keletkeznek amiatt, hogy a vendég a kezelés befejezése előtt a műanyag védőgallért saját kezűleg mozgatja, illetve eltávolítja.


Lopás elleni biztosítás

Házunkban valamennyi termék elektronikusan biztosított lopás ellen.


Várakozási idő

Felhívjuk kedves Vendégeink figyelmét, hogy a kezelések előtt vagy között 15 perces várakozási idő elfogadott. Köszönjük megértésüket!


Ajándékutalványok

Különleges ajándékot keres családjának, barátainak vagy üzleti partnereinek?
Ajándékozzon Wabi-ajándékutalványt! Az utalványokat kérésének megfelelően állítjuk össze.


Reklamáció

Felhívjuk kedves Vendégeink figyelmét, hogy reklamációt csak a kezelést végző dolgozónktól kapott vendégkártya és számla ellenében tudunk elfogadni! Reklamációra csak a mindenkori jelentési határidő betartásával van lehetőség.
Szeretnénk megkérni kedves vendégeinket, hogy az írásban foglalt időpontokat csak abban az esetben tekintsék biztosnak amennyiben arról visszaigazolást küldtünk.


Fodrászat

Felhívjuk kedves Vendégeink figyelmét, hogy reklamációt csak személyesen, a kezelést követő három napban, a kezelést végző dolgozónktól kapott vendégkártya és számla ellenében tudunk elfogadni! A felhasznált anyag mennyiség a haj minőségétől, hosszától, sűrűségétől függ.


Lézerkezelés (tartós szőrtelenítés)

A kezelést követően még nem látható a végleges eredmény. A Melanin, azaz pigment (bőrfesték) termelés csak az aktív, növekedési fázisban van, a szőrszál ilyenkor roncsolható jól nagyenergiájú fénnyel. A kezelendő bőrfelületet több alkalommal (8-10 kezelés), különböző intervallumokkal (4-6 hét) sugarazzák be. Ennek köszönhetően a tartós szőrtelenítés hosszabb távú folyamat, de a páciensek nagy többségénél tökéletes megoldást nyújt.
A kezelés hatékonysága összefüggésben áll a szőr színétől, a bőr vastagságától, pigmentáltságától és érzékenységétől.
Az eddigi tapasztalatok alapján nem tudunk teljes garanciát vállalni a tartós szőrtelenítésre.


Sminktetoválás

Felhívjuk kedves Vendégeink figyelmét, hogy reklamációt csak személyesen, a kezelést végző dolgozónktól kapott vendégkártya és számla ellenében tudunk elfogadni! Reklamációra csak a korrekciót követő két hónap betartásával van lehetőség.


Műköröm

Felhívjuk kedves Vendégeink figyelmét, hogy reklamációt csak személyesen, a kezelést végző dolgozónktól kapott vendégkártya és számla ellenében tudunk elfogadni! Reklamációra csak a kezelést követő három nap betartásával van lehetőség.


Szolárium

Szeretnénk megkérni kedves Vendégeinket, hogy saját érdekükben (égés veszély) a bőrtípusuknak megfelelően, az ajánlott időtartalmat ne lépjék túl.
A szoláriumot mindenki saját felelősségére használhatja.


Értéktárgyak

Vendégeink értéktárgyaiért nem vállalunk felelősséget.


Dohányzási tilalom

Házunkban tilos a dohányzás!


Eurós árak

Az euróban megadott árak csak információként szolgálnak és irányárak. Az esetleges nyomdai hibákért nem vállalunk felelősséget. Az esetleges árfolyamváltozások miatt az árak napi igazításának jogát fenntartjuk. Az árlistában szereplő árakat átlagos árfolyamon számítottuk és visszavonásig érvényesek.
Hitelkártyával történő fizetés (Visa, Mastercard) fogászatunkon és plasztikai sebészetünkön lehetséges.
Szállodánkban és szépségszalonunkban csak készpénzes fizetésre van mód!
Áraink az áfát tartalmazzák.


Kezelési időtartam

A kezelések mellett megadott időtartam tájékoztató jellegű, a valós időtartam ettől eltérő lehet.