Menü
hu
Időpont igénylés Szobafoglalás 0
HU DE

Anyajegy- és bőrrákszűrés

A napsugarak káros hatásai miatt egyre többen járnak éves anyajegy- és bőrrákszűrésre, hiszen az idejében felismert elváltozások még jó eséllyel gyógyíthatók és a betegség kialakulása megelőzhető vagy megállítható.

A teljes bőrfelület átvizsgálása azonban nehézkes, a klinikai képek szabad szemes összehasonlítása pedig nemcsak időigényes, de magasabb a hibalehetőség is. Különösen igaz ez a több anyajeggyel rendelkező páciensek esetén.

A WABI Beauty Center új, Bodyscan ATBM digitális dermatoszkópja a teljes testfelületet scanneli, jelöli az anyajegyeket, külön kiemeli az atipikus, szabálytalan anyajegyeket és a rosszindulatú bőrelváltozásokat. Segítségével idejében felismerhetők a kóros elváltozások és megelőzhető a bőrrák kialakulása.

A rendszer tárolja a korábbi vizsgálatok adatait, így a 3, 6 vagy 12 hónap múlva esedékes kontrollvizsgálat során könnyedén összehasonlíthatók az eredmények, az anyajegyek alakulása nyomon követhető és a melanómák időben felismerhetők, eltávolíthatók.


A FotoFinder Bodystudio ATBM anyajegyszűrő rendszerrel

  • rögzíthetők az újonnan megjelent anyajegyek,
  • nyomon követhetők az anyajegyek változásai,
  • idejében felismerhetők a rosszindulatú bőrelváltozások,
  • megbízható eredményt kapunk az anyajegyek állapotát illetően,
  • minták és diagnosztikai besorolások nélkül vizsgálhatók az anyajegyek,
  • egyedülálló számítógép specifikus módszerrel szűrhetők ki az elváltozások,
  • minden eddiginél pontosabb, megbízhatóbb eredményt kapunk,
  • sok anyajegy esetén is gyors és biztos diagnózis állítható fel,
  • a korai felismeréssel jó eséllyel előzhető meg a rosszindulatú elváltozások kialakulása.

Kinek ajánljuk?

Az anyajegy- és bőrrákszűrést Önnek ajánljuk, ha sok anyajegye van, az utóbbi időben újabb anyagjegyeket fedezett fel magán, egy vagy több anyajegy növekedését, változását vette észre, volt már korábban bőrrákos a családjában vagy egyszerűen szeretné megelőzni a bajt, és ellenőriztetné az anyajegyei és bőre állapotát. 

Az anyajegy-és bőrrák vizsgálat korhatár nélkül, akár gyerekeken és időseken is elvégezhető. Az évenkénti kontrollvizsgálat különösen ajánlott, ha már legalább egyszer leégett a napon, sok anyajegye van vagy új anyajegyek megjelenését, a korábbiak változását vette észre.


Az anyajegyszűrés előtti konzultáció

Az anyajegy- és bőrrák vizsgálatot professzionális diagnosztikai eszközzel végezzük, az eredményt pedig tapasztalt bőrgyógyászokból álló csapat értékeli ki. A vizsgálathoz előzetes konzultáció nem, de időpontegyeztetés szükséges.


Az anyajegy- és bőrrák vizsgálat menete

Az anyajegy- és bőrrákszűrés alsóneműben történik. A speciális kék színű FotoFinder háttér előtt a FotoFinder Bodystudio ATBM eszközzel 20 szabványos pozícióban képet készítünk, és szükség esetén további részeket is fotózunk. 

A rendszer automata pozicionálást szolgáló lézere és a Ghost funkció segítségével a korábban lefotózott képek a következő vizsgálatkor az élő előnézeti kép hátterében áttetszően megjeleníthetők. Így a következő vizsgálatkor ugyanolyan beállítású képek készíthetők el, ezzel is segítve az anyajegyek behatárolását és a változások összehasonlítását.

A képek rögzítésekor a Bodyscan ATBM automatikusan elemzi a rögzített adatokat. Különböző színekkel jelöli a változatlan területeket, a kisebb elváltozásokat és az új anyajegyeket. 

Az Ön által kért anyajegy vizsgálata után kapott információkat tapasztalt bőrgyógyászokból álló csapat értékeli ki, hogy kiszűrhetők legyenek az egyértelmű kockázatot jelentő elváltozások.

A Moleanalyzer segítségével a kérdéses anyajegyeket önállóan is elemezzük. A program diagnosztikai algoritmusok alapján felméri az elváltozás pontos helyét, méretét, megjelöli a határait, jellemzőit és a színét, majd 0 és 1 közötti skálán értékeli a rosszindulatúság mértékét. Az atipikus anyagjegyeket megjelöljük, és azokat a digitális dermatoszkóp segítségével tovább vizsgáljuk, bőrgyógyász csapattal értékeljük ki.

A képek bármikor összehasonlíthatók a korábban készült képekkel, így szemléltetni is tudjuk a változások mértékét.

A Bodyscan ATMB készülék nem helyettesíti a teljes test vizuális ellenőrzését, viszont jelentős mértékben felgyorsítja a vizsgálatot és segítséget nyújt a változások kiszűrésében, helyük meghatározásában.

Az anyajegy- és bőrrák szűrést előzetes időpontegyeztetést követően a Wabi Beauty Centerben végezzük. A teljes test vizsgálata, az anyajegyek számától függően, átlagosan 30 percet vesz igénybe.


Az anyajegy- és bőrrákszűrés utáni teendők

Az anyajegy- és bőrrákszűrés eredményét a diagnosztikai vizsgálaton készült képek és a vizuális vizsgálat alapján a helyszínen tapasztalt bőrgyógyász szakorvos értékeli ki. Az elváltozásokra, atipikus vagy gyanús anyajegyekre azonnal felhívja a figyelmet és szükség esetén további kivizsgálást, az anyajegy eltávolítását javasolja. 

Az anyajegyek számától, méretétől, a változások intenzitásától és a kórelőzményektől függően a vizsgálatot 3, 6 vagy 12 hónap múlva ajánlott megismételni. 

A rendszer nagy előnye, hogy a kontrollvizsgálat során a korábban rögzített adatok behívhatók és összevethetők az új eredményekkel. Ezáltal pontos képet ad az újonnan megjelenő anyajegyekről, a már meglévők növekedéséről és változásáról.


Az anyagjegyszűrés kockázatai

Az anyajegy- és bőrrákszűrés, professzionális diagnosztikai eszköz segítségével történik. A vizsgálat gyors, fájdalom- és kockázatmentes. Az anyagjegyek számától függően átlagosan 30 percet vesz igénybe.


Garancia

A Wabi Beauty Centerben a legkorszerűbb diagnosztikai eszközöket, eljárásokat és anyagokat használjuk, amelyre garanciát vállalunk.

Előzze meg a bőrrák kialakulását,
ellenőriztesse évente anyajegyei állapotát!
Kérjen időpontot anyagjegy- és bőrrák szűrésre!


A Wabinál ezt is megtalálja

Válassza ki az Önnek megfelelő szolgáltatást és bővebb információkért kattintson a képre!

Rólunk mondták

Gyönyörű volt az egész összhatás. A külalak, a tisztaság, a környezet. A személyzet nagyon udvarias, segítőkész, mosolygós... Csupa apró kis finomság, amin sok minden múlik. Minden fantasztikus volt! Csak ajanlani fogom, és ha Sopron, akkor Wabi Hotel!

Dóra Budapest

A Wabira mindig egy teljes napot szánok. Bécsben nagyon vegyes pedikűrös élményeim voltak, de a Wabiban kitűnő ez a szolgáltatás. A manikűrben és a kozmetikában is csak jó tapasztalatom volt. A masszázs is nagyon jó, mindig ugyanarra a masszázsra megyek. Amíg én szépülők a férjem wellnessezik.

Christina L. Bécs

Kedves Wabi Team! 2 hete voltunk kezelésen és nagyon hálásak vagyunk. Soha nem találkoztunk még ilyen kedves fogászati csapattal, aki ennyire jól bánik a betegekkel. Az eredmény pedig fájdalommentes és fantasztikus. Hamarosan megyünk ismét, akkor más szolgáltatásokat is ki fogunk próbálni.

Lukas Vavra Bécs

Dr. Görcsi Jánosnál voltam orrkorrekciós műtéten. A Doktor Úr és csapata nagyon hozzáértő tanácsokkal látott el, és a műtét után az orrom optimális és harmonikusan illeszkedik az arcvonásaimhoz. A klinika nagyon higiénikus és a személyzet nagyon szívélyes. Szuper elégedett vagyok az eredményemmel, és mindenkinek csak ajánlani tudom a WABI plasztikai sebészetét.

Michaela Bécs

Évek óta rendszeresen járok a Wabiba, és mindig teljesen kipihentnek érzem magam, és szívélyesen törődnek velem. Az alkalmazottak mind nagyon kedvesek és barátságosak! Mindig kapok masszázst, megcsinálják a körmöm, hajat vágatok/festetek, különféle kozmetikai kezeléseket, szempillát hosszabbíttatok... Nem számít, mit csináltam, mindig minden nagyszerű! Ezért továbbra is hűséges kliens maradok! Köszönet mindenért :)

Barbara Fabian Bécs
Garancia

Garancia

Az alapanyagokra és kollégáink munkájára garanciát vállalunk.

Tovább
Kérdése van?

Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tovább
Így jut el hozzánk

Így jut el hozzánk

Így jut el a legegyszerűbben a WABI Beauty Centerbe.

Tovább
Hírlevél

Hírlevél

Iratkozzon fel a hírlevélre az újdonságokért és akciókért.

Tovább

Hírlevél feliratkozás

messages.Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesíthessük ajánlatainkról, akcióinkról.

[X]
Pályázat