Menü
hu
Időpont igénylés Szobafoglalás 0
HU | DE

Anyajegy- és bőrrákszűrés

A napsugarak káros hatásai miatt egyre többen járnak éves anyajegy- és bőrrákszűrésre, hiszen az idejében felismert elváltozások még jó eséllyel gyógyíthatók és a betegség kialakulása megelőzhető vagy megállítható.

A teljes bőrfelület átvizsgálása azonban nehézkes, a klinikai képek szabad szemes összehasonlítása pedig nemcsak időigényes, de magasabb a hibalehetőség is. Különösen igaz ez a több anyajeggyel rendelkező páciensek esetén.

A WABI Beauty Center új, Bodyscan ATBM digitális dermatoszkópja a teljes testfelületet scanneli, jelöli az anyajegyeket, külön kiemeli az atipikus, szabálytalan anyajegyeket és a rosszindulatú bőrelváltozásokat. Segítségével idejében felismerhetők a kóros elváltozások és megelőzhető a bőrrák kialakulása.

A rendszer tárolja a korábbi vizsgálatok adatait, így a 3, 6 vagy 12 hónap múlva esedékes kontrollvizsgálat során könnyedén összehasonlíthatók az eredmények, az anyajegyek alakulása nyomon követhető és a melanómák időben felismerhetők, eltávolíthatók.


A FotoFinder Bodystudio ATBM anyajegyszűrő rendszerrel

  • rögzíthetők az újonnan megjelent anyajegyek,
  • nyomon követhetők az anyajegyek változásai,
  • idejében felismerhetők a rosszindulatú bőrelváltozások,
  • megbízható eredményt kapunk az anyajegyek állapotát illetően,
  • minták és diagnosztikai besorolások nélkül vizsgálhatók az anyajegyek,
  • egyedülálló számítógép specifikus módszerrel szűrhetők ki az elváltozások,
  • minden eddiginél pontosabb, megbízhatóbb eredményt kapunk,
  • sok anyajegy esetén is gyors és biztos diagnózis állítható fel,
  • a korai felismeréssel jó eséllyel előzhető meg a rosszindulatú elváltozások kialakulása.

Kinek ajánljuk?

Az anyajegy- és bőrrákszűrést Önnek ajánljuk, ha sok anyajegye van, az utóbbi időben újabb anyagjegyeket fedezett fel magán, egy vagy több anyajegy növekedését, változását vette észre, volt már korábban bőrrákos a családjában vagy egyszerűen szeretné megelőzni a bajt, és ellenőriztetné az anyajegyei és bőre állapotát. 

Az anyajegy-és bőrrák vizsgálat korhatár nélkül, akár gyerekeken és időseken is elvégezhető. Az évenkénti kontrollvizsgálat különösen ajánlott, ha már legalább egyszer leégett a napon, sok anyajegye van vagy új anyajegyek megjelenését, a korábbiak változását vette észre.


Az anyajegyszűrés előtti konzultáció

Az anyajegy- és bőrrák vizsgálatot professzionális diagnosztikai eszközzel végezzük, az eredményt pedig tapasztalt bőrgyógyászokból álló csapat értékeli ki. A vizsgálathoz előzetes konzultáció nem, de időpontegyeztetés szükséges.


Az anyajegy- és bőrrák vizsgálat menete

Az anyajegy- és bőrrákszűrés alsóneműben történik. A speciális kék színű FotoFinder háttér előtt a FotoFinder Bodystudio ATBM eszközzel 20 szabványos pozícióban képet készítünk, és szükség esetén további részeket is fotózunk. 

A rendszer automata pozicionálást szolgáló lézere és a Ghost funkció segítségével a korábban lefotózott képek a következő vizsgálatkor az élő előnézeti kép hátterében áttetszően megjeleníthetők. Így a következő vizsgálatkor ugyanolyan beállítású képek készíthetők el, ezzel is segítve az anyajegyek behatárolását és a változások összehasonlítását.

A képek rögzítésekor a Bodyscan ATBM automatikusan elemzi a rögzített adatokat. Különböző színekkel jelöli a változatlan területeket, a kisebb elváltozásokat és az új anyajegyeket. 

Az Ön által kért anyajegy vizsgálata után kapott információkat tapasztalt bőrgyógyászokból álló csapat értékeli ki, hogy kiszűrhetők legyenek az egyértelmű kockázatot jelentő elváltozások.

A Moleanalyzer segítségével a kérdéses anyajegyeket önállóan is elemezzük. A program diagnosztikai algoritmusok alapján felméri az elváltozás pontos helyét, méretét, megjelöli a határait, jellemzőit és a színét, majd 0 és 1 közötti skálán értékeli a rosszindulatúság mértékét. Az atipikus anyagjegyeket megjelöljük, és azokat a digitális dermatoszkóp segítségével tovább vizsgáljuk, bőrgyógyász csapattal értékeljük ki.

A képek bármikor összehasonlíthatók a korábban készült képekkel, így szemléltetni is tudjuk a változások mértékét.

A Bodyscan ATMB készülék nem helyettesíti a teljes test vizuális ellenőrzését, viszont jelentős mértékben felgyorsítja a vizsgálatot és segítséget nyújt a változások kiszűrésében, helyük meghatározásában.

Az anyajegy- és bőrrák szűrést előzetes időpontegyeztetést követően a Wabi Beauty Centerben végezzük. A teljes test vizsgálata, az anyajegyek számától függően, átlagosan 30 percet vesz igénybe.


Az anyajegy- és bőrrákszűrés utáni teendők

Az anyajegy- és bőrrákszűrés eredményét a diagnosztikai vizsgálaton készült képek és a vizuális vizsgálat alapján a helyszínen tapasztalt bőrgyógyász szakorvos értékeli ki. Az elváltozásokra, atipikus vagy gyanús anyajegyekre azonnal felhívja a figyelmet és szükség esetén további kivizsgálást, az anyajegy eltávolítását javasolja. 

Az anyajegyek számától, méretétől, a változások intenzitásától és a kórelőzményektől függően a vizsgálatot 3, 6 vagy 12 hónap múlva ajánlott megismételni. 

A rendszer nagy előnye, hogy a kontrollvizsgálat során a korábban rögzített adatok behívhatók és összevethetők az új eredményekkel. Ezáltal pontos képet ad az újonnan megjelenő anyajegyekről, a már meglévők növekedéséről és változásáról.


Az anyagjegyszűrés kockázatai

Az anyajegy- és bőrrákszűrés, professzionális diagnosztikai eszköz segítségével történik. A vizsgálat gyors, fájdalom- és kockázatmentes. Az anyagjegyek számától függően átlagosan 30 percet vesz igénybe.


Garancia

A Wabi Beauty Centerben a legkorszerűbb diagnosztikai eszközöket, eljárásokat és anyagokat használjuk, amelyre garanciát vállalunk.

Előzze meg a bőrrák kialakulását,
ellenőriztesse évente anyajegyei állapotát!
Kérjen időpontot anyagjegy- és bőrrák szűrésre!


A Wabinál ezt is megtalálja

Válassza ki az Önnek megfelelő szolgáltatást és bővebb információkért kattintson a képre!

Rólunk mondták

Gyönyörű volt az egész összhatás. A külalak, a tisztaság, a környezet. A személyzet nagyon udvarias, segítőkész, mosolygós... Csupa apró kis finomság, amin sok minden múlik. Minden fantasztikus volt! Csak ajanlani fogom, és ha Sopron, akkor Wabi Hotel!

Dóra Budapest

A Wabira mindig egy teljes napot szánok. Bécsben nagyon vegyes pedikűrös élményeim voltak, de a Wabiban kitűnő ez a szolgáltatás. A manikűrben és a kozmetikában is csak jó tapasztalatom volt. A masszázs is nagyon jó, mindig ugyanarra a masszázsra megyek. Amíg én szépülők a férjem wellnessezik.

Christina L. Bécs

Kedves Wabi Team! 2 hete voltunk Dr. Lorandnál kezelésen és nagyon hálásak vagyunk. Soha nem találkoztunk még ilyen kedves fogorvossal, aki ennyire jól bánik a betegekkel. Az eredmény pedig fájdalommentes és fantasztikus. Novemberben megyünk ismét, akkor más szolgáltatásokat is ki fogunk próbálni.

Lukas Vavra Bécs
Garancia

Garancia

Az alapanyagokra és kollégáink munkájára garanciát vállalunk.

Tovább
Kérdése van?

Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tovább
Így jut el hozzánk

Így jut el hozzánk

Így jut el a legegyszerűbben a WABI Beauty Centerbe.

Tovább
Hírlevél

Hírlevél

Iratkozzon fel a hírlevélre az újdonságokért és akciókért.

Tovább

Hírlevél feliratkozás

messages.Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesíthessük ajánlatainkról, akcióinkról.

[X]