Menü
hu
Időpont igénylés Szobafoglalás 0
HU DE

Egészségmegőrző vizsgálatok

Egészségmegőrző kémiai vizsgálatok

Az elmúlt években számos kutatás bizonyította, hogy a legtöbb krónikus betegség hátterében kiiktatható környezeti faktorok állnak. A felismerésnek köszönhetően napjainkban már majd minden betegség esetében ismertek az ún. rizikófaktorok, ezek megszüntetésével pedig a kialakuló betegségek jó eséllyel megelőzhetők.


Mi a WABI Beauty Centerben hisszük és valljuk, hogy a szépség mellett az egészségünk megőrzésére is kiemelt figyelmet kell fordítanunk. Ennek pedig egyik legfontosabb része a megelőzés.

Ezért alakítottuk ki egészségmegőrző kémiai vizsgálatokat végző egységünket, ahol tapasztalt molekuláris genetikus vezetésével térképezhetők fel a betegségre hajlamosító tényezők.


Az egészségmegőrző kémiai vizsgálatokkal

  • szépsége mellett az egészségét is sokáig megőrizheti,
  • kiszűrhetők a betegségre hajlamosító tényezők,
  • idejében kiiktathatja életéből a betegségre hajlamosító rizikófaktorokat,
  • szakértő segítséget kaphat az életmódváltáshoz,
  • nem kell hónapokig beutalóra vagy szabad kórházi időpontra várnia,
  • kényelmes, diszkrét, professzionális környezetben végezhetők el a
  • kényelmetlennek hitt vizsgálatok is,
  • akár hétvégére is egyeztethet időpontot, ha a dolgos hétköznapjaiba nem férnek bele az orvoslátogatások. 

Kinek ajánljuk?

Az egészségmegőrző kémiai vizsgálatokat Önnek ajánljuk, ha fontosnak tartja egészsége megőrzését, volt már súlyos megbetegedés a családjában vagy szokatlan egészségügyi tüneteket észlelt magán.

Az egészségmegőrző kémiai vizsgálatok teljesen biztonságos, steril és professzionális környezetben, teljes diszkrécióval zajlanak. A mintavétel vérből vagy nyálkahártyakenetből történik, a kiértékelését pedig felkészült laborban, szakemberek végzik.


Az egészségmegőrző kémiai vizsgálat előtti konzultáció

Az egészségmegőrző kémiai vizsgálatot minden esetben egy rövid, személyes konzultáció előzi meg, ahol a vizsgálatot végző molekuláris genetikussal lehetőség van átbeszélni a tapasztalt panaszokat.


A vizsgálat menete

Maga az egészségmegőrző kémiai vizsgálat kb. 15-20 percet vesz igénybe, a mintavétel vérből történik. A levett mintát laborba küldjük, az eredmény – a mintavétel típusától függően – 14-30 nap alatt érkezik meg.

A leletek visszaérkezésekor egy újabb tanácsadási időpontot egyeztetünk, ahol a molekuláris genetikus kiértékeli a kapott eredményeket, a rizikófaktorokat és amennyiben szükséges, tanácsot ad a továbbiakat illetően. 


Az egészségmegőrző kémiai vizsgálat kockázatai

A mintavétel steril körülmények között, professzionális környezetben, teljes diszkrécióval történik, és maximálisan biztonságos.


Az Ön egészsége a legfontosabb!
Ne halogassa az egészségmegőrző vizsgálatokat, kérjen időpontot most!

Orvosaink

Dr. Kádár Eszter

Dr. Kádár Eszter

bőrgyógyász rezidens

A Wabinál ezt is megtalálja

Válassza ki az Önnek megfelelő szolgáltatást és bővebb információkért kattintson a képre!

Rólunk mondták

Gyönyörű volt az egész összhatás. A külalak, a tisztaság, a környezet. A személyzet nagyon udvarias, segítőkész, mosolygós... Csupa apró kis finomság, amin sok minden múlik. Minden fantasztikus volt! Csak ajanlani fogom, és ha Sopron, akkor Wabi Hotel!

Dóra Budapest

A Wabira mindig egy teljes napot szánok. Bécsben nagyon vegyes pedikűrös élményeim voltak, de a Wabiban kitűnő ez a szolgáltatás. A manikűrben és a kozmetikában is csak jó tapasztalatom volt. A masszázs is nagyon jó, mindig ugyanarra a masszázsra megyek. Amíg én szépülők a férjem wellnessezik.

Christina L. Bécs

Kedves Wabi Team! 2 hete voltunk kezelésen és nagyon hálásak vagyunk. Soha nem találkoztunk még ilyen kedves fogászati csapattal, aki ennyire jól bánik a betegekkel. Az eredmény pedig fájdalommentes és fantasztikus. Hamarosan megyünk ismét, akkor más szolgáltatásokat is ki fogunk próbálni.

Lukas Vavra Bécs

Dr. Görcsi Jánosnál voltam orrkorrekciós műtéten. A Doktor Úr és csapata nagyon hozzáértő tanácsokkal látott el, és a műtét után az orrom optimális és harmonikusan illeszkedik az arcvonásaimhoz. A klinika nagyon higiénikus és a személyzet nagyon szívélyes. Szuper elégedett vagyok az eredményemmel, és mindenkinek csak ajánlani tudom a WABI plasztikai sebészetét.

Michaela Bécs

Évek óta rendszeresen járok a Wabiba, és mindig teljesen kipihentnek érzem magam, és szívélyesen törődnek velem. Az alkalmazottak mind nagyon kedvesek és barátságosak! Mindig kapok masszázst, megcsinálják a körmöm, hajat vágatok/festetek, különféle kozmetikai kezeléseket, szempillát hosszabbíttatok... Nem számít, mit csináltam, mindig minden nagyszerű! Ezért továbbra is hűséges kliens maradok! Köszönet mindenért :)

Barbara Fabian Bécs
Garancia

Garancia

Az alapanyagokra és kollégáink munkájára garanciát vállalunk.

Tovább
Kérdése van?

Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tovább
Így jut el hozzánk

Így jut el hozzánk

Így jut el a legegyszerűbben a WABI Beauty Centerbe.

Tovább
Hírlevél

Hírlevél

Iratkozzon fel a hírlevélre az újdonságokért és akciókért.

Tovább

Hírlevél feliratkozás

messages.Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesíthessük ajánlatainkról, akcióinkról.

[X]
Pályázat