Menü
hu
Időpont igénylés Szobafoglalás 0
HU | DE

Egészségmegőrző vizsgálatok

Egészségmegőrző kémiai vizsgálatok

Az elmúlt években számos kutatás bizonyította, hogy a legtöbb krónikus betegség hátterében kiiktatható környezeti faktorok állnak. A felismerésnek köszönhetően napjainkban már majd minden betegség esetében ismertek az ún. rizikófaktorok, ezek megszüntetésével pedig a kialakuló betegségek jó eséllyel megelőzhetők.


Mi a WABI Beauty Centerben hisszük és valljuk, hogy a szépség mellett az egészségünk megőrzésére is kiemelt figyelmet kell fordítanunk. Ennek pedig egyik legfontosabb része a megelőzés.

Ezért alakítottuk ki egészségmegőrző kémiai vizsgálatokat végző egységünket, ahol tapasztalt molekuláris genetikus vezetésével térképezhetők fel a betegségre hajlamosító tényezők.


Az egészségmegőrző kémiai vizsgálatokkal

  • szépsége mellett az egészségét is sokáig megőrizheti,
  • kiszűrhetők a betegségre hajlamosító tényezők,
  • idejében kiiktathatja életéből a betegségre hajlamosító rizikófaktorokat,
  • szakértő segítséget kaphat az életmódváltáshoz,
  • nem kell hónapokig beutalóra vagy szabad kórházi időpontra várnia,
  • kényelmes, diszkrét, professzionális környezetben végezhetők el a
  • kényelmetlennek hitt vizsgálatok is,
  • akár hétvégére is egyeztethet időpontot, ha a dolgos hétköznapjaiba nem férnek bele az orvoslátogatások. 

Kinek ajánljuk?

Az egészségmegőrző kémiai vizsgálatokat Önnek ajánljuk, ha fontosnak tartja egészsége megőrzését, volt már súlyos megbetegedés a családjában vagy szokatlan egészségügyi tüneteket észlelt magán.

Az egészségmegőrző kémiai vizsgálatok teljesen biztonságos, steril és professzionális környezetben, teljes diszkrécióval zajlanak. A mintavétel vérből vagy nyálkahártyakenetből történik, a kiértékelését pedig felkészült laborban, szakemberek végzik.


Az egészségmegőrző kémiai vizsgálat előtti konzultáció

Az egészségmegőrző kémiai vizsgálatot minden esetben egy rövid, személyes konzultáció előzi meg, ahol a vizsgálatot végző molekuláris genetikussal lehetőség van átbeszélni a tapasztalt panaszokat.


A vizsgálat menete

Maga az egészségmegőrző kémiai vizsgálat kb. 15-20 percet vesz igénybe, a mintavétel vérből történik. A levett mintát laborba küldjük, az eredmény – a mintavétel típusától függően – 14-30 nap alatt érkezik meg.

A leletek visszaérkezésekor egy újabb tanácsadási időpontot egyeztetünk, ahol a molekuláris genetikus kiértékeli a kapott eredményeket, a rizikófaktorokat és amennyiben szükséges, tanácsot ad a továbbiakat illetően. 


Az egészségmegőrző kémiai vizsgálat kockázatai

A mintavétel steril körülmények között, professzionális környezetben, teljes diszkrécióval történik, és maximálisan biztonságos.


Az Ön egészsége a legfontosabb!
Ne halogassa az egészségmegőrző vizsgálatokat, kérjen időpontot most!

A Wabinál ezt is megtalálja

Válassza ki az Önnek megfelelő szolgáltatást és bővebb információkért kattintson a képre!

Rólunk mondták

Gyönyörű volt az egész összhatás. A külalak, a tisztaság, a környezet. A személyzet nagyon udvarias, segítőkész, mosolygós... Csupa apró kis finomság, amin sok minden múlik. Minden fantasztikus volt! Csak ajanlani fogom, és ha Sopron, akkor Wabi Hotel!

Dóra Budapest

A Wabira mindig egy teljes napot szánok. Bécsben nagyon vegyes pedikűrös élményeim voltak, de a Wabiban kitűnő ez a szolgáltatás. A manikűrben és a kozmetikában is csak jó tapasztalatom volt. A masszázs is nagyon jó, mindig ugyanarra a masszázsra megyek. Amíg én szépülők a férjem wellnessezik.

Christina L. Bécs

Kedves Wabi Team! 2 hete voltunk Dr. Lorandnál kezelésen és nagyon hálásak vagyunk. Soha nem találkoztunk még ilyen kedves fogorvossal, aki ennyire jól bánik a betegekkel. Az eredmény pedig fájdalommentes és fantasztikus. Novemberben megyünk ismét, akkor más szolgáltatásokat is ki fogunk próbálni.

Lukas Vavra Bécs
Garancia

Garancia

Az alapanyagokra és kollégáink munkájára garanciát vállalunk.

Tovább
Kérdése van?

Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tovább
Így jut el hozzánk

Így jut el hozzánk

Így jut el a legegyszerűbben a WABI Beauty Centerbe.

Tovább
Hírlevél

Hírlevél

Iratkozzon fel a hírlevélre az újdonságokért és akciókért.

Tovább

Hírlevél feliratkozás

messages.Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesíthessük ajánlatainkról, akcióinkról.

[X]