Menü
hu
Időpont igénylés Szobafoglalás 0
HU DE

Post-COVID-19 szűrővizsgálat

A COVID-19 vírusfertőzés világszerte több millió ember életét változtatta meg gyökeresen. A fertőzés sok esetben okozott súlyos panaszokat, komoly szövődményeket és akár halált is. Sokan azonban enyhe influenzához hasonlító tünetekkel otthonukban gyógyultak vagy teljesen tünetmentesen estek át a fertőzésen.

Ennek ellenére egyre több esetben hozzák összefüggésbe az akár hónapokkal korábban lezajlott koronavírus fertőzést egyes betegségek megjelenésével. Majd azonosítják a keringési- és légzőrendszervi panaszokat, központi idegrendszer érintő tüneteket vagy éppen véralvadással kapcsolatos zavarokat a tünettel vagy tünetmentesen lezajlott koronavírus fertőzés szövődményeként.

Post-COVID-19 szűrővizsgálat célja feltárni, hogy a koronavírus-fertőzést követően található-e bármilyen gyulladásos állapot a szervezetben, hatással lehet-e a betegség a szívizom működésére, kialakult-e veszélyes szívizom-gyulladás és jellemzőek-e véralvadási zavarok.

A laborvizsgálati csomagot úgy állítottuk össze, hogy az eredmények átfogó képet adjanak a máj- és vesefunkciók működéséről is. Így jó eséllyel időben felismerhetők a diszfunkciók és megkezdhető a célzott terápia.


A Post-COVID-19 szűrővizsgálattal

 • egyszerűen kimutathatók a koronavírus-fertőzés okozta szövődmények,
 • súlyos, akár rossz progózissal járó betegségek kialakulása előzhető meg,
 • pontosan beazoníthatók a vírusfertőzés okozta szövődmények,
 • időben megkezdhető a célzott terápiák alkalmazása,
 • sportolás közben is biztonságban érezheti magát.

Kinek ajánljuk?

A Post-COVID-19 szűrővizsgálatot Önnek ajánljuk, ha átesett koronavírus-fertőzésen és szeretne meggyőződni róla, hogy nem alakultak ki szövődmények.

A koronavírus tünetmentes fertőzés esetén is nagy arányban okozhat szövődményeket, ezért annak is ajánljuk, aki tudomása szerint nem volt fertőzött, de korábban nem jellemző tüneteket tapasztal magán.

Kiemelten ajánlott a vizsgálat elvégzése sportolók számára, mert a tünetmentes szívizom-gyulladás fizikai megterhelés hatására súlyos tünetekkel járó vagy akár igen rossz prognózisú szívizom károsodáshoz is vezethet.


A Post-COVID-19 szűrővizsgálat menete

A vizsgálat egy egyszerű vénás vérvétellel történik, amelynek eredményét kiértékelést követően titkosított e-mailben küldjük el Önnek. A vizsgálat gyors és teljesen kockázatmentes.


A vizsgálat során az alábbi paramétereket vizsgáljuk:

 • Vérkép (quantit. + 5 diff gépi qualit.)
 • D-dimer mennyiségi meghat.
 • Karbamid
 • Kreatinin (+ eGFR)
 • CRP (ultraszenzitív)
 • Ferritin
 • Totál bilirubin
 • GOT (ASAT)
 • GPT (ALAT)
 • Gamma-GT
 • Laktát-dehidrogenáz (LDH)
 • Kreatinkináz-MB (CK-MB) koncentráció
 • Kardiális troponin

Ne kockáztasson,
kérjen időpontot Post-COVID-19 szűrővizsgálatra!

A Wabinál ezt is megtalálja

Válassza ki az Önnek megfelelő szolgáltatást és bővebb információkért kattintson a képre!

Rólunk mondták

Gyönyörű volt az egész összhatás. A külalak, a tisztaság, a környezet. A személyzet nagyon udvarias, segítőkész, mosolygós... Csupa apró kis finomság, amin sok minden múlik. Minden fantasztikus volt! Csak ajanlani fogom, és ha Sopron, akkor Wabi Hotel!

Dóra Budapest

A Wabira mindig egy teljes napot szánok. Bécsben nagyon vegyes pedikűrös élményeim voltak, de a Wabiban kitűnő ez a szolgáltatás. A manikűrben és a kozmetikában is csak jó tapasztalatom volt. A masszázs is nagyon jó, mindig ugyanarra a masszázsra megyek. Amíg én szépülők a férjem wellnessezik.

Christina L. Bécs

Kedves Wabi Team! 2 hete voltunk kezelésen és nagyon hálásak vagyunk. Soha nem találkoztunk még ilyen kedves fogászati csapattal, aki ennyire jól bánik a betegekkel. Az eredmény pedig fájdalommentes és fantasztikus. Hamarosan megyünk ismét, akkor más szolgáltatásokat is ki fogunk próbálni.

Lukas Vavra Bécs

Dr. Görcsi Jánosnál voltam orrkorrekciós műtéten. A Doktor Úr és csapata nagyon hozzáértő tanácsokkal látott el, és a műtét után az orrom optimális és harmonikusan illeszkedik az arcvonásaimhoz. A klinika nagyon higiénikus és a személyzet nagyon szívélyes. Szuper elégedett vagyok az eredményemmel, és mindenkinek csak ajánlani tudom a WABI plasztikai sebészetét.

Michaela Bécs

Évek óta rendszeresen járok a Wabiba, és mindig teljesen kipihentnek érzem magam, és szívélyesen törődnek velem. Az alkalmazottak mind nagyon kedvesek és barátságosak! Mindig kapok masszázst, megcsinálják a körmöm, hajat vágatok/festetek, különféle kozmetikai kezeléseket, szempillát hosszabbíttatok... Nem számít, mit csináltam, mindig minden nagyszerű! Ezért továbbra is hűséges kliens maradok! Köszönet mindenért :)

Barbara Fabian Bécs
Garancia

Garancia

Az alapanyagokra és kollégáink munkájára garanciát vállalunk.

Tovább
Kérdése van?

Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tovább
Így jut el hozzánk

Így jut el hozzánk

Így jut el a legegyszerűbben a WABI Beauty Centerbe.

Tovább
Hírlevél

Hírlevél

Iratkozzon fel a hírlevélre az újdonságokért és akciókért.

Tovább

Hírlevél feliratkozás

messages.Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesíthessük ajánlatainkról, akcióinkról.

[X]