Menü
hu
Időpont igénylés Szobafoglalás 0
HU | DE

Pályázat

  • Kedvezményezett neve: Vira Szépségszalon Kft.
  • A projekt címe: Gyakornoki program a Vira Szépségszalonban
  • A szerződött támogatás összege: 15 431 877
  • A támogatás mértéke (%-ban): 100 %
  • A projekt befejezési dátuma: 2020.04.18.
  • A projekt azonosító száma: GINOP-5.2.4-16-2018-03266

A projekt tartalmának bemutatása

A Vira Szépségszalon Kft. tulajdonosa, mint kozmetikus mester, a cégalapítást megelőzően is vállalkozóként dolgozott a kozmetikus szakmában. Mivel egyre növekedett a kereslet, a bővítés elkerülhetetlenné vált. A növekvő piac miatt a cég egyre nagyobb lett, a kozmetika mellett a fodrász, manikűr, pedikűr, a masszázs is nagyobb teret hódított. 2001 óta az alkalmazottal létszáma háromszorosára nőtt, és ezzel párhuzamosan az árbevétel és az eredmény is növekedett.

Fő tevékenység a szépségipari szolgáltatás.

Piaci helyzet: A vállalkozás telephelye az osztrák határtól pár km-re fekszik, s a vendégkör 90 %-a Ausztriából érkezik.

A projekt keretében 5 fő gyakornokot foglalkoztatunk, mind az öt fő kozmetikus végzettséggel rendelkezik, OKJ száma: 4 főnek 54 815 02, ill. 1 főnek 55 815 02.

A kozmetika tevékenységi területen szerezték a szakmai tapasztalatot. Tevékenységük során a kozmetikai kezeléseket hajtották végre.

A kozmetikus tevékenység ellátásához alapvető eszközök, berendezések kerültek beszerzésre (kozmetikai ágyak, nagyítós lámpák, kozmetikai gőzölők, munkaszékek, testkezelő gép, sminktetováló gép) Ezek az eszközök, gépek maradéktalanul kapcsolódnak a kozmetikus gyakornokok foglalkoztatásához, a gyakornoki tevékenységhez, hiszen szükségesek ahhoz, hogy munkájukat magas színvonalon elvégezhessék. A modern eszközök hiányában a magas színvonalú szoláltatás nem valósítható meg.

Mivel a vállalkozás Europa egyik legnagyobb szépségcentruma, így a vendégeink száma is jelentős, mely fokozatosan nő, ezért az itt foglalkoztatott gyakornokok magas szintű szakmai tapasztalatot szerezhettek. Munkájukat kezdetben kozmetikus mesterek segítették, akik 8-15 év szakmai tapasztalattal bírnak. A gyakornokok számára is hosszú távú munkalehetőséget biztosítunk.

Szépségcentrumunk folyamatosan bűvül különböző, a mai trendeknek megfelelő, speciális kozmetikai eljárásokkal, és az ezzel összefüggő legmodernebb eszközökkel. A magas szintű minőségre törekszik a vállalkozás, ennek megfelelően professzionális anyagokat használ a szolgáltatások során.