Menü
hu
Időpont igénylés Szobafoglalás 0
HU | DE

Nőgyógyászat

Terhességi ultrahang vizsgálatok

A babavárás időszaka lázas várakozással telik, de ahogy egyre közelebb kerül a szülés időpontja, úgy nő az izgatott kíváncsiság, hogy minden rendben van-e odabent, vajon kisfiú lesz-e vagy kislány és kire fog hasonlítani a családban?

A WABI nőgyógyászati klinikán a terhességi vizsgálatokat a világon legkorszerűbb és Magyarországon egyedülálló Samsung WS80 Elite 5D ultrahang készülékkel végezzük, amely varázslatossá és rendkívül élethűvé teszi a kisbabával való első találkozást.

4D terhességi ultrahang vizsgálat

A technika folyamatos modernizációjának köszönhetően, a 3D képalkotás mértéke annyira felélénkül, hogy másodpercenként már több háromdimenziós képet is létre tud hozni. A 4D technológia egy megközelítőleg valós idejű, mozgó képsor létrehozását eredményezi, amelynek új dimenziója az idő. A 4D technológiával készülő felvétel már mozgó képet mutat, ahol a boldog szülők úgy tekinthetik meg kisbabájukat, mintha egy videót néznének.

5D terhességi ultrahang vizsgálat

A WABI nőgyógyászati klinikán elérhető 5D ultrahang készülék egyedülálló Magyarországon. A magzatot térben és mozgó képeken mutató felvétel egy valódi találkozását élményét nyújtja, amely a babára váró pár számára örök élmény marad.

Az 5D vizsgálat során rendkívül precíz felbontású 3D képek születnek, realisztikus a színvilág, variálható a virtuális fény beesési szöge, a térhatás pedig hatalmas mértékben növelhető. Orvosi szempontból így a lehető legszélesebb körben lehet megvizsgálni a magzat fejlődését.

Az 5D technológia leegyszerűsíti és felgyorsítja a terhesgondozás során végzett diagnosztikát és méréseket. Ez az eszköz jelenleg a diagnosztika csúcsa, a világ legkorszerűbb gépe, Magyarországon máig egyedülálló.


Ne várjon 9 hónapig,
nézze meg saját szemével milyen gyönyörűen fejlődik kisbabája!
Kérjen időpontot 5D vizsgálatra!

Kezelések árai

Babamozi alap csomag DVD

Terhességi ultrahang vizsgálat és babamozi DVD felvétel

18000 Ft
Babamozi exkluzív csomag DVD

Terhességi ultrahang vizsgálat és babamozi DVD felvétel

22000 Ft
Babamozi exkluzív csomag USB

Terhességi ultrahang vizsgálat és babamozi USB pendrive felvétel

25000 Ft
Babamozi alap csomag USB

Terhességi ultrahang vizsgálat és babamozi USB pendrive

21000 Ft
~ Színes fotó babamozi esetén ~
1300 Ft / db

A Wabinál ezt is megtalálja

Válassza ki az Önnek megfelelő szolgáltatást és bővebb információkért kattintson a képre!

Rólunk mondták

Gyönyörű volt az egész összhatás. A külalak, a tisztaság, a környezet. A személyzet nagyon udvarias, segítőkész, mosolygós... Csupa apró kis finomság, amin sok minden múlik. Minden fantasztikus volt! Csak ajanlani fogom, és ha Sopron, akkor Wabi Hotel!

Dóra Budapest

A Wabira mindig egy teljes napot szánok. Bécsben nagyon vegyes pedikűrös élményeim voltak, de a Wabiban kitűnő ez a szolgáltatás. A manikűrben és a kozmetikában is csak jó tapasztalatom volt. A masszázs is nagyon jó, mindig ugyanarra a masszázsra megyek. Amíg én szépülők a férjem wellnessezik.

Christina L. Bécs

Kedves Wabi Team! 2 hete voltunk kezelésen és nagyon hálásak vagyunk. Soha nem találkoztunk még ilyen kedves fogászati csapattal, aki ennyire jól bánik a betegekkel. Az eredmény pedig fájdalommentes és fantasztikus. Hamarosan megyünk ismét, akkor más szolgáltatásokat is ki fogunk próbálni.

Lukas Vavra Bécs

Dr. Görcsi Jánosnál voltam orrkorrekciós műtéten. A Doktor Úr és csapata nagyon hozzáértő tanácsokkal látott el, és a műtét után az orrom optimális és harmonikusan illeszkedik az arcvonásaimhoz. A klinika nagyon higiénikus és a személyzet nagyon szívélyes. Szuper elégedett vagyok az eredményemmel, és mindenkinek csak ajánlani tudom a WABI plasztikai sebészetét.

Michaela Bécs

Évek óta rendszeresen járok a Wabiba, és mindig teljesen kipihentnek érzem magam, és szívélyesen törődnek velem. Az alkalmazottak mind nagyon kedvesek és barátságosak! Mindig kapok masszázst, megcsinálják a körmöm, hajat vágatok/festetek, különféle kozmetikai kezeléseket, szempillát hosszabbíttatok... Nem számít, mit csináltam, mindig minden nagyszerű! Ezért továbbra is hűséges kliens maradok! Köszönet mindenért :)

Barbara Fabian Bécs
Garancia

Garancia

Az alapanyagokra és kollégáink munkájára garanciát vállalunk.

Tovább
Kérdése van?

Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tovább
Így jut el hozzánk

Így jut el hozzánk

Így jut el a legegyszerűbben a WABI Beauty Centerbe.

Tovább
Hírlevél

Hírlevél

Iratkozzon fel a hírlevélre az újdonságokért és akciókért.

Tovább

Hírlevél feliratkozás

messages.Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesíthessük ajánlatainkról, akcióinkról.

[X]