Menü
hu
Időpont igénylés Szobafoglalás 0
HU DE

Nőgyógyászat

Terhességi ultrahang vizsgálatok

A babavárás időszaka lázas várakozással telik, de ahogy egyre közelebb kerül a szülés időpontja, úgy nő az izgatott kíváncsiság, hogy minden rendben van-e odabent, vajon kisfiú lesz-e vagy kislány és kire fog hasonlítani a családban?

A WABI nőgyógyászati klinikán a terhességi vizsgálatokat a világon legkorszerűbb és Magyarországon egyedülálló Samsung WS80 Elite 5D ultrahang készülékkel végezzük, amely varázslatossá és rendkívül élethűvé teszi a kisbabával való első találkozást.

4D terhességi ultrahang vizsgálat

A technika folyamatos modernizációjának köszönhetően, a 3D képalkotás mértéke annyira felélénkül, hogy másodpercenként már több háromdimenziós képet is létre tud hozni. A 4D technológia egy megközelítőleg valós idejű, mozgó képsor létrehozását eredményezi, amelynek új dimenziója az idő. A 4D technológiával készülő felvétel már mozgó képet mutat, ahol a boldog szülők úgy tekinthetik meg kisbabájukat, mintha egy videót néznének.

5D terhességi ultrahang vizsgálat

A WABI nőgyógyászati klinikán elérhető 5D ultrahang készülék egyedülálló Magyarországon. A magzatot térben és mozgó képeken mutató felvétel egy valódi találkozását élményét nyújtja, amely a babára váró pár számára örök élmény marad.

Az 5D vizsgálat során rendkívül precíz felbontású 3D képek születnek, realisztikus a színvilág, variálható a virtuális fény beesési szöge, a térhatás pedig hatalmas mértékben növelhető. Orvosi szempontból így a lehető legszélesebb körben lehet megvizsgálni a magzat fejlődését.

Az 5D technológia leegyszerűsíti és felgyorsítja a terhesgondozás során végzett diagnosztikát és méréseket. Ez az eszköz jelenleg a diagnosztika csúcsa, a világ legkorszerűbb gépe, Magyarországon máig egyedülálló.


Ne várjon 9 hónapig,
nézze meg saját szemével milyen gyönyörűen fejlődik kisbabája!
Kérjen időpontot 5D vizsgálatra!

Kezelések árai

Babamozi alap csomag DVD / USB

Terhességi ultrahang vizsgálat és babamozi DVD és USB felvétel

22000 Ft
Babamozi exkluzív csomag DVD / USB

Terhességi ultrahang vizsgálat és babamozi DVD felvétel és USB pendrive

28000 Ft
Babamozi exkluzív iker csomag DVD / USB

Terhességi ultrahang vizsgálat és babamozi DVD és USB pendrive felvétel

42000 Ft
Babamozi alap iker csomag DVD / USB

Terhességi ultrahang vizsgálat és babamozi DVD és USB pendrive

33000 Ft
~ Színes fotó babamozi esetén ~
1500 Ft / db

A Wabinál ezt is megtalálja

Válassza ki az Önnek megfelelő szolgáltatást és bővebb információkért kattintson a képre!

Rólunk mondták

Gyönyörű volt az egész összhatás. A külalak, a tisztaság, a környezet. A személyzet nagyon udvarias, segítőkész, mosolygós... Csupa apró kis finomság, amin sok minden múlik. Minden fantasztikus volt! Csak ajanlani fogom, és ha Sopron, akkor Wabi Hotel!

Dóra Budapest

A Wabira mindig egy teljes napot szánok. Bécsben nagyon vegyes pedikűrös élményeim voltak, de a Wabiban kitűnő ez a szolgáltatás. A manikűrben és a kozmetikában is csak jó tapasztalatom volt. A masszázs is nagyon jó, mindig ugyanarra a masszázsra megyek. Amíg én szépülők a férjem wellnessezik.

Christina L. Bécs

Kedves Wabi Team! 2 hete voltunk kezelésen és nagyon hálásak vagyunk. Soha nem találkoztunk még ilyen kedves fogászati csapattal, aki ennyire jól bánik a betegekkel. Az eredmény pedig fájdalommentes és fantasztikus. Hamarosan megyünk ismét, akkor más szolgáltatásokat is ki fogunk próbálni.

Lukas Vavra Bécs

Dr. Görcsi Jánosnál voltam orrkorrekciós műtéten. A Doktor Úr és csapata nagyon hozzáértő tanácsokkal látott el, és a műtét után az orrom optimális és harmonikusan illeszkedik az arcvonásaimhoz. A klinika nagyon higiénikus és a személyzet nagyon szívélyes. Szuper elégedett vagyok az eredményemmel, és mindenkinek csak ajánlani tudom a WABI plasztikai sebészetét.

Michaela Bécs

Évek óta rendszeresen járok a Wabiba, és mindig teljesen kipihentnek érzem magam, és szívélyesen törődnek velem. Az alkalmazottak mind nagyon kedvesek és barátságosak! Mindig kapok masszázst, megcsinálják a körmöm, hajat vágatok/festetek, különféle kozmetikai kezeléseket, szempillát hosszabbíttatok... Nem számít, mit csináltam, mindig minden nagyszerű! Ezért továbbra is hűséges kliens maradok! Köszönet mindenért :)

Barbara Fabian Bécs
Garancia

Garancia

Az alapanyagokra és kollégáink munkájára garanciát vállalunk.

Tovább
Kérdése van?

Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tovább
Így jut el hozzánk

Így jut el hozzánk

Így jut el a legegyszerűbben a WABI Beauty Centerbe.

Tovább
Hírlevél

Hírlevél

Iratkozzon fel a hírlevélre az újdonságokért és akciókért.

Tovább

Hírlevél feliratkozás

messages.Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesíthessük ajánlatainkról, akcióinkról.

[X]