Menü
hu
Időpont igénylés Szobafoglalás 0
HU | DE

Fogászat

Nobel Biocare implantátum - All-on-4

A teljes foghiánnyal küzdő páciensek évekig szenvednek a fájdalmas, kellemetlen és instabil kivehető fogpótlások miatt. A modern és innovatív Nobel Biocare All-on-4 implantációs eljárás azonban tartós, gyors és kényelmes rögzített fogpótlás biztosít, mindössze 4 implantátum segítségével akár 1 nap alatt!

A Nobel Biocare All-on-4 egy hatékony és újszerű implantációs technika, amely mindössze 4 fogászati implantátum segítségével garantálja a felső vagy az alsó fogsor stabilitását. 4 implantátum egyszerre 12 fogat képes helyettesíteni, miközben hosszú távú, biztonságos és végleges megoldást kínál.

A Nobel Biocare All-on-4 technikával nincs szükség csontpótlásra, az implantátumok rögzítését követően azonnal behelyezhető az ideiglenes fogsor, ezáltal a kezelés gyorsabb, egyszerűbb és a hatása is természetesebb.


A Nobel Biocare - All-on-4 fogpótlással

 • természetes megjelenésű, érintésű és érzetű fogpótlás érhető el,
 • 4 implantátummal 12 fog pótolható, a teljes alsó és/vagy felső fogsor rögzíthető,
 • már 24 órán belül fix ideiglenes fogsora lehet,
 • a végleges rögzített fogsor akár 4 hónap alatt megvalósítható,
 • jelentősen rövidebb a kezelési és a gyógyulási idő,
 • akár 1-3 napon belül vissza lehet térni a megszokott életvitelhez,
 • biztonságos, stabil és végleges megoldás érhető el a kivehető fogpótlások helyett,
 • nincs szükség csontpótlásra,
 • szabadon marad a szájpadlás,
 • stabil marad a harapás, így nem okoz többet gondot az étkezés,
 • természetes hatás érhető el, nem esik be az orca, ami a megjelenést is fiatalítja,
 • nem kell többet ragasztani a fogsort és az éjszakai fogsorkivétel is a múltté,
 • rendkívül költséghatékonyan valósítható meg a tartós fogpótlás,
 • megjelenése esztétikusabb, fiatalosabb lesz,
 • új foga stabil, természetes hatású és végleges lesz,
 • újra bátran mosolyoghat, nevethet és beszélgethet,
 • önbizalma megnő, jobban érzi magát a bőrében és visszatérhet megszokott életviteléhez.

Kinek ajánljuk?

A Nobel Biocare All-on-4 fogpótlást Önnek ajánljuk, ha elveszített fogai helyére tartós, végleges, stabil és természetes hatású fogpótlást szeretne. A Nobel Biocare All-on-4 implantációs eljárással akár egyszerre 12 fog pótlása is megoldható, a kezelés mindössze 1 napig tart, fájdalommentes és a felépülés is gyorsabb.

Már az implantátumok beépítésekor ideiglenes fogpótlást helyezünk fel, így akár már másnap visszatérhet megszokott életviteléhez, újra bátran ehet és ihat, beszélgethet, nevethet és mosolyoghat.

A kezelés nagy előnye, hogy csontpótlás nélkül, idősebb pácienseken is biztonságosan, az alsó és felső fogsoron is elvégezhető, akár a teljes fogsor pótlására is.


Nobel Biocare kezelés előtt konzultáció

A Nobel Biocare All-on-4 implantátum beépítése minden esetben személyes konzultációt követően történik. A fogorvos 3D CT felvételt készít, majd a részletes szakorvosi vizsgálattal megállapítja, hogy a hiányzó fogak pótlására alkalmas-e a Biocare NobelGuide rendszer.

A kezelés előtt a szakorvos pontosan felvázolja a várható eredményeket, a beavatkozás menetét, a szakaszait, az érzéstelenítés módját, a kezelés utáni teendőket, a kockázatokat és a garancia feltételeit.Az első vizsgálat díjmentes.

Az első kezelés előtt mindenképpen ajánlott enni, mert az érzéstelenítő injekció miatt legalább 3-4 óráig, amíg a zsibbadás tart, nem lehet majd étkezni.


A Nobel Biocare - All-on-4 kezelés menete

A Nobel Biocare All-on-4 kezelés egy speciális diagnosztikai eljárással indul. Az elkészített CT felvétel és lenyomat alapján a NobelClinician teljeskörű diagnosztikai szoftver segítségével kollégánk megtervezi a beültetendő implantátumok ideális pozícióját és méretét.

A számítógépes tervezést elküldjük a Nobel Biocare-hez Svédországba, ahol egy speciális műanyagból, lézeres eljárással elkészül a sebészeti vezetősablon.

Az Ön számára alkalmas időpontban elvégezzük az implantátumok beültetését. A fogorvos helyi érzéstelenítőt és/vagy nyugtatót ad, majd a szakorvos a speciális fúrók, betekerők és a vezető sablon segítségével behelyezi az implantátumokat.

A szájba illesztett sablon vezeti a kezelés során a fúrót, így az implantátumok 0,1 mm pontossággal kerülnek a csontba. Ezzel a megoldással minimális ínyfeltárással, maximális biztonság mellett, egyenesen a megtervezett helyre és pozícióban ültethető be az implantátum. A beültetés folyamata egyszerűbb és gyorsabb, maga a beavatkozás is rövidebb ideig tart, és nincs szükség varratszedésre sem.

A lenyomat alapján ideiglenes fogpótlást készítünk, amelyet azonnal fel is helyezünk, így Ön egyetlen napot sem tölt fogsor nélkül.

A gyógyulási periódus végére a fogtechnikai laboratórium elkészíti az esztétikus, egyedi tervezésű implantációs fogpótlást.

Az ún. NobelProcera a világon az első CAD/CAM módszerrel előállított fogpótlás gyártó rendszer. A eljárás során számítógépes segítséggel tervezik és folyamatos minőségbiztosítás és állandó felügyelet mellett gyártják le az egyedi, páciens igényeinek megfelelő fogpótlást.

A lenyomatból készített gipszmintát NobelProcera szkennerrel digitalizáljuk, amely kb. 150 000 pont mérésével és rögzítésével jeleníti meg a szkennelt fog csonkot. A technikus teljes 3D környezetben, akár 500 szoros nagyítással tervezheti meg az egyedi kialakítású koronát. A terveket a götheborgi gyárba küldjük el, és gépek, robotok sorozata készíti el a végleges fogpótlást. Az eljárás kb. 2 napot vesz igénybe, ezt követően ráégetjük a kerámia réteget, amitől a fogak az eredetihez megszólalásig hasonlító, természetes hatást kapnak.

A NobelProcera fogpótlások elkészítéséhez a legkorszerűbb fogászati anyagokat használjuk: Circonium-oxid, Alumínium-oxid, E-max, Titán és Kobalt-króm.

Végül az így elkészült fogpótlást a fogorvos a végleges helyére rögzít.


A kezelés utáni teendők

A helyi érzéstelenítésben végzett beavatkozás miatt az arcon csak kisebb duzzanat és minimális fájdalom jelentkezhet, amely gyorsan meg is szűnik. A gyógyulási idő rövid, akár már 2-3 nap múlva vissza lehet térni a megszokott életvitelhez.


A Nobel Biocare implantátum kockázatai

A kimagasló minőségű alapanyagok és pontos tervezés miatt a Nobel Biocare All-one-4 fogpótlások beültetését követően rendkívül ritkák a szövődmények. A beavatkozások sikerességét leginkább az egészségi állapot befolyásolja. Az All-on-4 implantátumok csontpótlás nélkül is alkalmazhatók, mert a számítógépes tervezésnek köszöhetően a az implantátumokat olyan szögben helyezik el, hogy az a legvastagabb csontrészben legyen.


Garancia

A Nobel Biocare a világ egyik piacvezetője a fogászati implantátumok területén. Innovatív fogászati megoldásaikat évekig kutatták és fejlesztették. Az All-on-4 eljárás sikerességi aránya kiugróan magas, 93,8%-os, amelyet egy 10 éves követéses vizsgálat, a páciensek pozitív visszajelzései és tudományosan bizonyított hatékonyság is igazol.

A NobelProcera által gyártott termékekre a gyártó teljes körűen 5 év garanciát vállal. A digitális munkamenetnek köszönhetően a fogpótlások bármikor visszakövethetők és újra legyárthatók.


A tartós, stabil és végleges fogpótlás nem álom többé.
A Nobel Biocare All-on-4-ral Önnek is újra
természetes hatású és stabil fogsora lehet!
Kérjen időpontot ingyenes vizsgálatra!

A Wabinál ezt is megtalálja

Válassza ki az Önnek megfelelő szolgáltatást és bővebb információkért kattintson a képre!

Rólunk mondták

Gyönyörű volt az egész összhatás. A külalak, a tisztaság, a környezet. A személyzet nagyon udvarias, segítőkész, mosolygós... Csupa apró kis finomság, amin sok minden múlik. Minden fantasztikus volt! Csak ajanlani fogom, és ha Sopron, akkor Wabi Hotel!

Dóra Budapest

A Wabira mindig egy teljes napot szánok. Bécsben nagyon vegyes pedikűrös élményeim voltak, de a Wabiban kitűnő ez a szolgáltatás. A manikűrben és a kozmetikában is csak jó tapasztalatom volt. A masszázs is nagyon jó, mindig ugyanarra a masszázsra megyek. Amíg én szépülők a férjem wellnessezik.

Christina L. Bécs

Kedves Wabi Team! 2 hete voltunk Dr. Lorandnál kezelésen és nagyon hálásak vagyunk. Soha nem találkoztunk még ilyen kedves fogorvossal, aki ennyire jól bánik a betegekkel. Az eredmény pedig fájdalommentes és fantasztikus. Novemberben megyünk ismét, akkor más szolgáltatásokat is ki fogunk próbálni.

Lukas Vavra Bécs
Garancia

Garancia

Az alapanyagokra és kollégáink munkájára garanciát vállalunk.

Tovább
Kérdése van?

Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tovább
Így jut el hozzánk

Így jut el hozzánk

Így jut el a legegyszerűbben a WABI Beauty Centerbe.

Tovább
Hírlevél

Hírlevél

Iratkozzon fel a hírlevélre az újdonságokért és akciókért.

Tovább

Hírlevél feliratkozás

messages.Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesíthessük ajánlatainkról, akcióinkról.

[X]