Menü
hu
Időpont igénylés Szobafoglalás 0
HU | DE

Fogászat

Invisalign láthatatlan fogszabályozás

Egyre nő az igény a szabálytalan fogazat korrigálására, hiszen ma már tény, hogy a mechanikai ráhatásra, genetikailag öröklött vagy anatómiai okokra visszavezethető fogdeformálódások nemcsak esztétikai, de egészségügyi panaszokat is okozhatnak. És bár egyre többen vállalkoznak az évekig tartó fogszabályozóviselésre, még mindig nagyon sokan vannak, akik idegenkednek tőle.


Ezen pácienseink nagy részének jelenthet kiváló, tartós és kényelmes megoldást a forradalmi újdonságnak számító Invisalign láthatatlan fogszabályozó.


Az Invisalign láthatatlan fogszabályozással

  • szinte észrevétlenül korrigálható a deformálódott fogsora,
  • kis léptékben, finoman és folyamatosan mozgathatók helyükre a fogai,
  • tisztán, kényelmesen alakítható a fogai helyzete,
  • fogsora újra rendezetté válik,
  • bátrabban mosolyoghat és nevethet,
  • visszanyeri önbizalmát, magabiztosabb, határozottabb lehet a fellépése,
  • kényelemesebben érezheti magát a társas kapcsolataiban is.

Kinek ajánljuk?

Az Invisalign láthatatlan fogszabályozást Önnek ajánljuk, ha szabálytalan fogsora a mindennapokban is panaszokat okoz, pl. evés közben, beszélgetés közben és ez egyre inkább hatással van az önbizalmára és társas vagy munkahelyi kapcsolataira is.

Az Invisalign láthatatlan fogszabályozás jó választás azoknak, akik idegenkednek a hagyományos fogszabályozóktól, viszont nem szeretnék fogaik egészségét kockáztatni, megelőznék a fájdalmas fogbetegségek kialakulását, miközben visszanyerhetik magabiztosságukat és mosolyukat.


A láthatatlan fogszabályozás előtti konzultáció

Az Invisalign láthatatlan fogszabályozó elkészítését minden esetben személyes konzultáció előzi meg, ahol a kezelő fogszabályozó szakorvos megvizsgálja a fogakat és röntgenfelvételt készít.

A személyes konzultáció során részletesen felvázolja a kezelés menetét, a várható eredményeket, a kezelés utáni teendőket, a fogszabályozó cseréjére és karbantartására vonatkozó információkat és természetesen a kockázatokat is. Az első vizsgálat ingyenes.


Az Invisalign láthatatlan fogszabályozás menete

A láthatatlan fogszabályozó elkészítéséhez a fogszabályozó szakorvos lenyomatot vesz a fogsorról, valamint elkészíti azokat az orvosi célú fotókat, amelyek alapján össze tudja állítani a személyre szabott kezelési tervet.

A rendelkezésre álló adatok alapján virtuális 3D terv készül, amely megjeleníti a fogak várható elmozdulását és az eredményt. Ekkor már pontosan meghatározható a kívánt cél eléréséhez szükséges láthatatlan fogszabályozók száma is.

Amennyiben Ön elfogadja a kezelési tervet, akkor elkészítjük az első, személyre szabott, a fogsorhoz pontosan illeszkedő átlátszó fogszabályozót, amelyet 2 hetente kell cserélni és napi 20-22 órában kell kötelezően viselni. Csak így biztosítható, hogy kb. 9-18 hónap alatt elérhető legyen a vágyott cél. A láthatatlan fogszabályozó evés, ivás és fogmosás idejére eltávolítható. A szükséges fogszabályozók száma egyénenként változó és a probléma egyszerűségétől vagy összetettségétől függ.


A kezelés utáni teendők

Az Invisalign láthatatlan fogszabályozó elkészítését és felhelyezését követően a fogszabályozó szakorvos pontosan megmutatja a készülék kezelésének és tisztításának módját. Átbeszélik, hogy milyen esetekben távolítható el a készülék, naponta mennyi ideig kötelező viselni, hogy a kívánt eredményt elérhessük.

Az Invisalign láthatatlan fogszabályozó kényelmes, tiszta és szinte láthatatlan viselet, amely bármikor eltávolítható. A fogsor mozgásához igazodva a fogszabályozót kb. 2 hetente kell cserélni. Ekkor a fogorvos ellenőrzi a fogsor állapotát és elkészíti az új készüléket.


A láthatatlan fogszabályozás kockázatai

A láthatatlan fogszabályozó egy forradalmi újítás a fogszabályozás területén, amelyben az Invisalign cég több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezik, így az Invisalign világszerte több mint 4 millió embernek adta vissza a vágyott mosolyát.

Az Invisalign fogszabályozó viselése során fellépő szövődmények nagyon ritkák, de mint minden kezelésnek, ennek is lehetnek kockázatai. Bár a készülék evés, ivás és fogmosás idejére eltávolítható, rendkívül fontos a megfelelő tisztaság biztosítása.

A fogszabályozás ideje alatt – rövid időre – enyhe fájdalom, feszítő érzés felléphet, a fogak csekély mértékben meglazulhatnak. Átmeneti panaszok az állkapocs ízületben is felléphetnek.


Garancia

A WABI Fogászati Klinikán csak a kiváló minőségű alapanyagokkal dolgozunk, amelyekre garanciát vállalunk.


A Invisalign láthatatlan fogszabályozót már
több mint 4 millió esetben alkalmazták világszerte sikerrel.
Legyen Ön a következő, aki visszanyeri csábos mosolyát és önbizalmát!

Kérjen időpontot személyes konzultációra!

Kezelések árai

Invisalign diagnosztikai csomag

(panoráma röntgen, lenyomatok, fotók, tervkészítés, virtuális 3D tervezés)

300 EUR
Invisalign LITE csomag

fogívenként maximum 14 sín – kb. 7-8 hónapra szóló kezelésre

3300 EUR
Invisalign FULL csomag

fogívenként több mint 14 sín – hosszabb távú szóló kezelésre

5000 EUR
Invisalign retainerek

(a kezelés után szükséges eszközök, az elért eredmény stabilizálása céljából)

Fogívenként 150 EUR-tól

A Wabinál ezt is megtalálja

Válassza ki az Önnek megfelelő szolgáltatást és bővebb információkért kattintson a képre!

Rólunk mondták

Gyönyörű volt az egész összhatás. A külalak, a tisztaság, a környezet. A személyzet nagyon udvarias, segítőkész, mosolygós... Csupa apró kis finomság, amin sok minden múlik. Minden fantasztikus volt! Csak ajanlani fogom, és ha Sopron, akkor Wabi Hotel!

Dóra Budapest

A Wabira mindig egy teljes napot szánok. Bécsben nagyon vegyes pedikűrös élményeim voltak, de a Wabiban kitűnő ez a szolgáltatás. A manikűrben és a kozmetikában is csak jó tapasztalatom volt. A masszázs is nagyon jó, mindig ugyanarra a masszázsra megyek. Amíg én szépülők a férjem wellnessezik.

Christina L. Bécs

Kedves Wabi Team! 2 hete voltunk Dr. Lorandnál kezelésen és nagyon hálásak vagyunk. Soha nem találkoztunk még ilyen kedves fogorvossal, aki ennyire jól bánik a betegekkel. Az eredmény pedig fájdalommentes és fantasztikus. Novemberben megyünk ismét, akkor más szolgáltatásokat is ki fogunk próbálni.

Lukas Vavra Bécs
Garancia

Garancia

Az alapanyagokra és kollégáink munkájára garanciát vállalunk.

Tovább
Kérdése van?

Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tovább
Így jut el hozzánk

Így jut el hozzánk

Így jut el a legegyszerűbben a WABI Beauty Centerbe.

Tovább
Hírlevél

Hírlevél

Iratkozzon fel a hírlevélre az újdonságokért és akciókért.

Tovább

Hírlevél feliratkozás

messages.Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesíthessük ajánlatainkról, akcióinkról.

[X]