Menü
hu
Időpont igénylés Szobafoglalás 0
HU DE

Fogászat

Fogprotézis

A teljes vagy részleges fogsor hiánya esztétikai és funkcionális problémákat is felvet, ráadásul az arc öregebbnek tűnik, és a rágás mellett a beszéd is nehézkesebb. A részleges vagy teljes fogprotézissel fogsora újra esztétikus, stabil és igazán kényelmes lesz.


Fogprotézissel

  • megjelenése esztétikusabb lesz,
  • fogsora stabil, kényelmes és minőségi lesz,
  • ismét önfeledten mosolyoghat,
  • újra örömmel étkezhet,
  • bátran és magabiztosan beszélgethet,
  • kívülállók számára a protézis szinte észrevehetetlen,
  • életminősége javul, jobban érezheti magát a bőrében.

Kinek ajánljuk?

A teljes fogprotézist Önnek ajánljuk, ha szájában már nincsenek fogak, de szeretne újra stabil fogakkal étkezni és önfeledten mosolyogni. A részleges fogsort akkor javasoljuk, ha saját fogai nem megfelelő számban vagy helyen találhatók, így híd készítésére alkalmatlanok, illetve hiányoznak a hátsó nagyőrlők.

A fogprotézisek kivehető és fix megoldással is készülnek, az Ön igényeinek és a lehetőségeknek megfelelően. Az első vizsgálat ingyenes.


Fogprotézis előtti konzultáció

A fogprotézis készítését minden esetben személyes konzultáció előzi meg, ahol a fogorvos megvizsgálja a fogak állapotát.
Ha bebizonyosodik, hogy a hiányzó fogak pótlásához protézisre van szükség, akkor részletesen elmagyarázza a kezelés menetét, felvázolja a várható eredményeket, és szó esik a ritkán előforduló szövődményekről is.

A fogak teljes és részleges fogpótlás esetén is műanyagból készülnek, mert a porcelán fogak súlyuknál fogva lehúznák a fogsort a helyéről.

Részleges protézis esetén a pótlás többféleképpen kapcsolódhat a fogakhoz. A legesztétikusabb megoldás az ún. rejtett elhorganyzás. Ilyenkor a fogorvos a hidat és a fogsort együtt készíti, és ennek a kombinált megoldásnak egy fix, beragasztott és egy kivehető része is van. A patent egyik vége a híd végén, a másik a fogsorban található, így a fogsort helyére pattintva az elhorgonyzás egyáltalán nem látszik, ráadásul nagyon stabilis is.


A protéziskészítés menete

A kezelés első lépéseként a fogorvos mindkét állcsontról precíz tájékozódó lenyomatot készít, amely alapján a következő alkalommal a fogtechnikus is saját lenyomatot vesz, hogy minél stabilabb fogsort tudjon építeni. A hiányzó fogak helyét viasszal töltik ki, amely alapján pontosan beállítható a harapási magasság.

A következő alkalommal már próbálható a viaszba helyezett pótlás, és ekkor még igény szerint változtatható a fogak nagysága, állása vagy formája. Ha minden megfelel az elképzeléseknek, akkor a minta alapján a fogtechnikus elkészíti a végleges fogsort.
A végleges fogprotézis a lenyomatvételtől számítva kb. 2 hét, kombinált munka esetén 3 hét alatt készül el.


A kezelés utáni teendők

A nem megfelelően tiszított fogsor alatt gombák és baktériumok szaporodhatnak el, ami fájdalmas gyulladást okozhat, ezért különösen fontos, hogy a fogsor minden étkezést követően alaposan meg legyen tisztítva, este pedig fogtisztító tabletta használata javasolt.

A fogsor viselésével az íny és a csont folyamatosan sorvad, a száj folyamatos változásai miatt minimum nyolcévenként új fogsor készítése ajánlott.

A korai felismeréssel és kezeléssel a fogak jó eséllyel megmenthetők, ezért ellenőriztesse legalább évente egyszer fogai állapotát!


A fogprotézis kockázatai

A fogprotézis napjainkban már elterjedt megoldás, ennek ellenére egyedi esetekben előfordulhatnak szövődmények. Az érzékeny fogínyt feltörheti az új fogsor, ezt utólag korrigálni lehet, ahogy az evésnél korábban összeérő fogpárokat is.
Kezdetben szokatlan lehet a rágás, a beszéd és maga a fogsor viselése is, ezt azonban rövid idő alatt meg lehet szokni.


Garancia

A WABI Fogászati Klinikán csak kiváló minőségű anyagokkal dolgozunk, amelyekre garanciát is vállalunk.


Az őszinte nevetés és a kényelmes étkezés nem álom többé,
a WABI Fogászati Klinikán valósággá válik!
Kérjen időpontot ingyenes vizsgálatra!

Kezelések árai

Teljes protézis (állcsontonként)
520 EUR
Teljes protézis prémium fogakkal (állcsontonként)
750 EUR
Ideiglenes protézis (állcsontonként)
300 EUR
Alábélelés
170 EUR
Implantátumon rögzülő csavaros fogpótlás
3000 EUR-tól

A Wabinál ezt is megtalálja

Válassza ki az Önnek megfelelő szolgáltatást és bővebb információkért kattintson a képre!

Rólunk mondták

Gyönyörű volt az egész összhatás. A külalak, a tisztaság, a környezet. A személyzet nagyon udvarias, segítőkész, mosolygós... Csupa apró kis finomság, amin sok minden múlik. Minden fantasztikus volt! Csak ajanlani fogom, és ha Sopron, akkor Wabi Hotel!

Dóra Budapest

A Wabira mindig egy teljes napot szánok. Bécsben nagyon vegyes pedikűrös élményeim voltak, de a Wabiban kitűnő ez a szolgáltatás. A manikűrben és a kozmetikában is csak jó tapasztalatom volt. A masszázs is nagyon jó, mindig ugyanarra a masszázsra megyek. Amíg én szépülők a férjem wellnessezik.

Christina L. Bécs

Kedves Wabi Team! 2 hete voltunk kezelésen és nagyon hálásak vagyunk. Soha nem találkoztunk még ilyen kedves fogászati csapattal, aki ennyire jól bánik a betegekkel. Az eredmény pedig fájdalommentes és fantasztikus. Hamarosan megyünk ismét, akkor más szolgáltatásokat is ki fogunk próbálni.

Lukas Vavra Bécs

Dr. Görcsi Jánosnál voltam orrkorrekciós műtéten. A Doktor Úr és csapata nagyon hozzáértő tanácsokkal látott el, és a műtét után az orrom optimális és harmonikusan illeszkedik az arcvonásaimhoz. A klinika nagyon higiénikus és a személyzet nagyon szívélyes. Szuper elégedett vagyok az eredményemmel, és mindenkinek csak ajánlani tudom a WABI plasztikai sebészetét.

Michaela Bécs

Évek óta rendszeresen járok a Wabiba, és mindig teljesen kipihentnek érzem magam, és szívélyesen törődnek velem. Az alkalmazottak mind nagyon kedvesek és barátságosak! Mindig kapok masszázst, megcsinálják a körmöm, hajat vágatok/festetek, különféle kozmetikai kezeléseket, szempillát hosszabbíttatok... Nem számít, mit csináltam, mindig minden nagyszerű! Ezért továbbra is hűséges kliens maradok! Köszönet mindenért :)

Barbara Fabian Bécs
Garancia

Garancia

Az alapanyagokra és kollégáink munkájára garanciát vállalunk.

Tovább
Kérdése van?

Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tovább
Így jut el hozzánk

Így jut el hozzánk

Így jut el a legegyszerűbben a WABI Beauty Centerbe.

Tovább
Hírlevél

Hírlevél

Iratkozzon fel a hírlevélre az újdonságokért és akciókért.

Tovább

Hírlevél feliratkozás

messages.Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesíthessük ajánlatainkról, akcióinkról.

[X]