Menü
hu
Időpontfoglalás 0
HU | DE

Fogászat

Biolase Epic X lézeres fogfehérítés

A szem és a fogak az arc két leghangsúlyosabb része, ezért is vágyik mindenki ragyogóan fehér, ápolt és egészséges fogakra. A dohányzás, a színező hatású ételek és italok fogyasztása, a fogkő, a gyökértömés hatására, valamint az életkor előrehaladtával ugyanakkor a fogak elszíneződnek, szürkévé és sárgává válnak. Erre nyújt gyors és látványosan hatásos megoldást az új, csúcstechnológiás Biolase Epic X lézeres fogfehérítő eljárás, mindössze 20 perc alatt!


Biolase Epic X lézeres fogfehérítéssel

  • minden eddiginél gyorsabban, már 20 perc alatt világosodnak fogai,
  • egyetlen kezeléssel akár 2-3 árnyalatnyi különbség is elérhető,
  • kezelés közben és után nem jelentkezik fogérzékenység,
  • nem sérül a fogzománc,
  • mellékhatások nélkül fehéríthetők a fogak,
  • megjelenése esztétikusabb, fiatalosabb lesz,
  • fogai látványosan fehérebbek lesznek,
  • biztonságosan fehéríthetők a fogak,
  • tartós, azonnali eredmény érhető el,
  • ismét megnő az önbizalma, bátrabban mosolyoghat, beszélgethet.

Kinek ajánljuk?

A Biolase Epic X lézeres fogfehérítést Önnek ajánljuk, ha elszíneződött fogait minden eddiginél gyorsabban és hatékonyan szeretné fehéríttetni. A kezelést kifejezetten ajánljuk, ha Ön dohányzik, sok színező hatású ételt és italt fogyaszt, gyógyszerek vagy korábbi fogkezelések miatt elszíneződtek a fogai.

A Biolase Epic X fogfehérítés különösen ajánlott azoknak, akiknek hidegre és/vagy melegre érzékeny a foguk, mert a kezelés során ez az érzékenység is csökkenthető.Jó választás azoknak, akik munkájuk, mindennapi feladataik vagy személyes igényük miatt tartósan hófehér, egészséges fogakra és megnyerő mosolyra vágynak.

A Biolase Epic X lézeres fogfehérítés 13 éves kor alatt, terhesség és szoptatás ideje alatt nem alkalmazható.


A Biolase Epic X lézeres fogfehérítés előtti konzultáció

A Biolase Epic X lézeres fogfehérítést minden esetben egy személyes konzultáció előz meg, ahol a fogszakorvos megvizsgálja a fogakat, megállapítja az elszíneződés okait. Amennyiben a fogfehérítés elvégezhető, tájékoztat a kezelés menetéről, a várható eredményekről, a fogfehérítés előtti és utáni teendőkről, kockázatokról.
Az első konzultáció ingyenes.


A fogfehérítés menete

A tényleges fogfehérítést megelőzően a fogakat professzionálisan megtisztítjuk, eltávolítjuk a fogkövet és polírozzuk a fog felszínét. Következő alkalommal már biztonságosan elvégezhető a Biolase Epic X lézeres fogfehérítés.

A kezelés kezdetén ajakterpeszt helyezünk fel, amely védi az ajkakat a kezelés során. Az érzékeny ínyt egy speciális védőanyaggal vonjuk be, majd felhelyezzük a speciális LaserWhite gélt a fogakra.

A géllel bekent fogat megvilágítjuk a Biolase Epic X fogászati lézerkészülékkel, majd 5 perc pihentetés után eltávolítjuk a gélt és újra megismételjük a folyamatot.

A lézerfény kezelés kb. 8 percet vesz igénybe, az egész fogfehérítés kb. 20 percig tart. A Biolase Epic X lézeres fogfehérítés legnagyobb előnyei, hogy gyors, nem jelentkezik fogérzékenység, nem sérül a fogzománc a kezelés során és nincsenek mellékhatások sem.

A korábbi fogtömések, hidak és koronák színe nem fehéríthető tovább. Érdemes először a fogfehérítő eljárást elvégeztetni és utána elkészíttetni a tömések, fogpótlások cseréjét.


A fogfehérítés utáni teendők

A Biolase Epic X lézeres fogfehérítés eredményességét és a tartósságát nagyban befolyásolják az egyéni tényezők és a kezelés utáni tevékenység. A fogfehérítés után 24 óráig nem szabad dohányozni, színező ételt és italt fogyasztani.

A kezelés hatására 2-3 árnyalattal világosíthatók a fogak. Az eredmény tartós, kb. 1-2 évig megmarad, de szükség esetén a kezelés 6-8 hónap múlva megismételhető. Dohányosok és kávé-, illetve teafogyasztók esetében a fogak gyorsabban színeződnek el ismét.


A fogfehérítés kockázatai

A szabályosan lefolytatott kezelés teljesen kockázatmentes és biztonságos. A fogfehérítés fájdalommentes, de egyéni érzékenység felléphet. A hideg és meleg érzetekre való érzékenység miatt ajánlott a kezelést követően 1-2 napig kerülni a túl hideg és túl meleg ételek fogyasztását.


Garancia

A WABI Fogászati Klinikán csak kiváló minőségű anyagokkal dolgozunk és legmodernebb fogtechnikai eszközöket használjuk, amelyre garanciát is vállalunk.


Nyerje vissza ragyogóan fehér mosolyát 20 perc alatt
a Biolase Epic X lézeres fogfehérítő eljárással!

Kérjen időpontot személyes konzultációra!

A Wabinál ezt is megtalálja

Válassza ki az Önnek megfelelő szolgáltatást és bővebb információkért kattintson a képre!

Rólunk mondták

Gyönyörű volt az egész összhatás. A külalak, a tisztaság, a környezet. A személyzet nagyon udvarias, segítőkész, mosolygós... Csupa apró kis finomság, amin sok minden múlik. Minden fantasztikus volt! Csak ajanlani fogom, és ha Sopron, akkor Wabi Hotel!

Dóra Budapest

A Wabira mindig egy teljes napot szánok. Bécsben nagyon vegyes pedikűrös élményeim voltak, de a Wabiban kitűnő ez a szolgáltatás. A manikűrben és a kozmetikában is csak jó tapasztalatom volt. A masszázs is nagyon jó, mindig ugyanarra a masszázsra megyek. Amíg én szépülők a férjem wellnessezik.

Christina L. Bécs

Kedves Wabi Team! 2 hete voltunk Dr. Lorandnál kezelésen és nagyon hálásak vagyunk. Soha nem találkoztunk még ilyen kedves fogorvossal, aki ennyire jól bánik a betegekkel. Az eredmény pedig fájdalommentes és fantasztikus. Novemberben megyünk ismét, akkor más szolgáltatásokat is ki fogunk próbálni.

Lukas Vavra Bécs
Garancia

Garancia

Az alapanyagokra és kollégáink munkájára garanciát vállalunk.

Tovább
Kérdése van?

Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tovább
Így jut el hozzánk

Így jut el hozzánk

Így jut el a legegyszerűbben a WABI Beauty Centerbe.

Tovább
Hírlevél

Hírlevél

Iratkozzon fel a hírlevélre az újdonságokért és akciókért.

Tovább

Hírlevél feliratkozás

messages.Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesíthessük ajánlatainkról, akcióinkról.

[X]