Menü
hu
Időpont igénylés Szobafoglalás 0
HU DE

Fogászat

Biolase Epic X lézeres fogfehérítés

A szem és a fogak az arc két leghangsúlyosabb része, ezért is vágyik mindenki ragyogóan fehér, ápolt és egészséges fogakra. A dohányzás, a színező hatású ételek és italok fogyasztása, a fogkő, a gyökértömés hatására, valamint az életkor előrehaladtával ugyanakkor a fogak elszíneződnek, szürkévé és sárgává válnak. Erre nyújt gyors és látványosan hatásos megoldást az új, csúcstechnológiás Biolase Epic X lézeres fogfehérítő eljárás, mindössze 20 perc alatt!


Biolase Epic X lézeres fogfehérítéssel

  • minden eddiginél gyorsabban, már 20 perc alatt világosodnak fogai,
  • egyetlen kezeléssel akár 2-3 árnyalatnyi különbség is elérhető,
  • kezelés közben és után nem jelentkezik fogérzékenység,
  • nem sérül a fogzománc,
  • mellékhatások nélkül fehéríthetők a fogak,
  • megjelenése esztétikusabb, fiatalosabb lesz,
  • fogai látványosan fehérebbek lesznek,
  • biztonságosan fehéríthetők a fogak,
  • tartós, azonnali eredmény érhető el,
  • ismét megnő az önbizalma, bátrabban mosolyoghat, beszélgethet.

Kinek ajánljuk?

A Biolase Epic X lézeres fogfehérítést Önnek ajánljuk, ha elszíneződött fogait minden eddiginél gyorsabban és hatékonyan szeretné fehéríttetni. A kezelést kifejezetten ajánljuk, ha Ön dohányzik, sok színező hatású ételt és italt fogyaszt, gyógyszerek vagy korábbi fogkezelések miatt elszíneződtek a fogai.

A Biolase Epic X fogfehérítés különösen ajánlott azoknak, akiknek hidegre és/vagy melegre érzékeny a foguk, mert a kezelés során ez az érzékenység is csökkenthető.Jó választás azoknak, akik munkájuk, mindennapi feladataik vagy személyes igényük miatt tartósan hófehér, egészséges fogakra és megnyerő mosolyra vágynak.

A Biolase Epic X lézeres fogfehérítés 13 éves kor alatt, terhesség és szoptatás ideje alatt nem alkalmazható.


A Biolase Epic X lézeres fogfehérítés előtti konzultáció

A Biolase Epic X lézeres fogfehérítést minden esetben egy személyes konzultáció előz meg, ahol a fogszakorvos megvizsgálja a fogakat, megállapítja az elszíneződés okait. Amennyiben a fogfehérítés elvégezhető, tájékoztat a kezelés menetéről, a várható eredményekről, a fogfehérítés előtti és utáni teendőkről, kockázatokról.
Az első konzultáció ingyenes.


A fogfehérítés menete

A tényleges fogfehérítést megelőzően a fogakat professzionálisan megtisztítjuk, eltávolítjuk a fogkövet és polírozzuk a fog felszínét. Következő alkalommal már biztonságosan elvégezhető a Biolase Epic X lézeres fogfehérítés.

A kezelés kezdetén ajakterpeszt helyezünk fel, amely védi az ajkakat a kezelés során. Az érzékeny ínyt egy speciális védőanyaggal vonjuk be, majd felhelyezzük a speciális LaserWhite gélt a fogakra.

A géllel bekent fogat megvilágítjuk a Biolase Epic X fogászati lézerkészülékkel, majd 5 perc pihentetés után eltávolítjuk a gélt és újra megismételjük a folyamatot.

A lézerfény kezelés kb. 8 percet vesz igénybe, az egész fogfehérítés kb. 20 percig tart. A Biolase Epic X lézeres fogfehérítés legnagyobb előnyei, hogy gyors, nem jelentkezik fogérzékenység, nem sérül a fogzománc a kezelés során és nincsenek mellékhatások sem.

A korábbi fogtömések, hidak és koronák színe nem fehéríthető tovább. Érdemes először a fogfehérítő eljárást elvégeztetni és utána elkészíttetni a tömések, fogpótlások cseréjét.


A fogfehérítés utáni teendők

A Biolase Epic X lézeres fogfehérítés eredményességét és a tartósságát nagyban befolyásolják az egyéni tényezők és a kezelés utáni tevékenység. A fogfehérítés után 24 óráig nem szabad dohányozni, színező ételt és italt fogyasztani.

A kezelés hatására 2-3 árnyalattal világosíthatók a fogak. Az eredmény tartós, kb. 1-2 évig megmarad, de szükség esetén a kezelés 6-8 hónap múlva megismételhető. Dohányosok és kávé-, illetve teafogyasztók esetében a fogak gyorsabban színeződnek el ismét.


A fogfehérítés kockázatai

A szabályosan lefolytatott kezelés teljesen kockázatmentes és biztonságos. A fogfehérítés fájdalommentes, de egyéni érzékenység felléphet. A hideg és meleg érzetekre való érzékenység miatt ajánlott a kezelést követően 1-2 napig kerülni a túl hideg és túl meleg ételek fogyasztását.


Garancia

A WABI Fogászati Klinikán csak kiváló minőségű anyagokkal dolgozunk és legmodernebb fogtechnikai eszközöket használjuk, amelyre garanciát is vállalunk.


Nyerje vissza ragyogóan fehér mosolyát 20 perc alatt
a Biolase Epic X lézeres fogfehérítő eljárással!

Kérjen időpontot személyes konzultációra!

A Wabinál ezt is megtalálja

Válassza ki az Önnek megfelelő szolgáltatást és bővebb információkért kattintson a képre!

Rólunk mondták

Gyönyörű volt az egész összhatás. A külalak, a tisztaság, a környezet. A személyzet nagyon udvarias, segítőkész, mosolygós... Csupa apró kis finomság, amin sok minden múlik. Minden fantasztikus volt! Csak ajanlani fogom, és ha Sopron, akkor Wabi Hotel!

Dóra Budapest

A Wabira mindig egy teljes napot szánok. Bécsben nagyon vegyes pedikűrös élményeim voltak, de a Wabiban kitűnő ez a szolgáltatás. A manikűrben és a kozmetikában is csak jó tapasztalatom volt. A masszázs is nagyon jó, mindig ugyanarra a masszázsra megyek. Amíg én szépülők a férjem wellnessezik.

Christina L. Bécs

Kedves Wabi Team! 2 hete voltunk kezelésen és nagyon hálásak vagyunk. Soha nem találkoztunk még ilyen kedves fogászati csapattal, aki ennyire jól bánik a betegekkel. Az eredmény pedig fájdalommentes és fantasztikus. Hamarosan megyünk ismét, akkor más szolgáltatásokat is ki fogunk próbálni.

Lukas Vavra Bécs

Dr. Görcsi Jánosnál voltam orrkorrekciós műtéten. A Doktor Úr és csapata nagyon hozzáértő tanácsokkal látott el, és a műtét után az orrom optimális és harmonikusan illeszkedik az arcvonásaimhoz. A klinika nagyon higiénikus és a személyzet nagyon szívélyes. Szuper elégedett vagyok az eredményemmel, és mindenkinek csak ajánlani tudom a WABI plasztikai sebészetét.

Michaela Bécs

Évek óta rendszeresen járok a Wabiba, és mindig teljesen kipihentnek érzem magam, és szívélyesen törődnek velem. Az alkalmazottak mind nagyon kedvesek és barátságosak! Mindig kapok masszázst, megcsinálják a körmöm, hajat vágatok/festetek, különféle kozmetikai kezeléseket, szempillát hosszabbíttatok... Nem számít, mit csináltam, mindig minden nagyszerű! Ezért továbbra is hűséges kliens maradok! Köszönet mindenért :)

Barbara Fabian Bécs
Garancia

Garancia

Az alapanyagokra és kollégáink munkájára garanciát vállalunk.

Tovább
Kérdése van?

Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tovább
Így jut el hozzánk

Így jut el hozzánk

Így jut el a legegyszerűbben a WABI Beauty Centerbe.

Tovább
Hírlevél

Hírlevél

Iratkozzon fel a hírlevélre az újdonságokért és akciókért.

Tovább

Hírlevél feliratkozás

messages.Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesíthessük ajánlatainkról, akcióinkról.

[X]