Nagyobb mellekre vagy feszesebb bőrre vágysz?
Évek óta a tökéletes alakról álmodozol?
Elhatároztad magad, csak még nem kértél időpontot?

Eljött a Te időd,
csináltasd meg a vágyott plasztikai műtétet
a WABI-ban MOST 10 illetve 20% kedvezménnyel!

Jelentkezz be MOST ingyenes személyes konzultációra!

 

Figyelem!
A kedvezmény csak a december 1. és január 31. között elvégzett műtétekre vonatkozik. Siess, a szabad helyek gyorsan fogynak!

A kedvezmény igénybevételének feltételei

A plasztikai műtétre minden esetben előzetes, személyes konzultációt követően kerülhet sor, ahol a beavatkozást végző orvossal átbeszélheted az igényeidet, felvázolja a várható eredményeket, tájékoztat a műtét menetéről és a gyógyulási folyamatról. A konzultáción részletes árajánlat készül a kedvezmény magadásával. A konzultáció való részvétel ingyenes.

A megbeszéltek alapján személyre szabott árajánlatot készítünk, ennek végösszegéből kerül levonásra a műtét típusától függően 10 vagy 20%-os kedvezmény, amennyiben a műtétre 2017. december 1. és 2018. január 31. között kerül sor. Az akció más kedvezménnyel nem vonható össze és készpénzre nem váltható.

A Wabi Plasztikai Sebészetén tapasztalt, megbízható plasztikai sebészek dolgoznak. A műtétekhez a legkorszerűbb technikai felszereltséget, és kifogástalan minőségű alapanyagokat használunk. Az általunk elvégzett műtétekre garanciát vállalunk.

Az akció 2018. január 31-ig érvényes.

Mire vársz?
Egyetlen gombnyomás választ el a tökéletes alaktól!

Kattints a gombra, jelentkezz ingyenes, személyes konzultációra,
mert most akár 20% kedvezménnyel valósítjuk meg az álmodat!