A kis csapat a WABI meghívására érkezett, hiszen nagyon fontosnak érezzük, hogy a jövő generációja, szemünk fényei minél előbb megtapaszthassák mennyire fontos az egészségük védelme. Bónuszként pedig néhány szépészeti szolgáltatást is kipróbálhattak.

A program egy ingyenes fogászati szűrővizsgálattal indult. Átbeszéltük a helyes fogmosási technikát, beszélgettünk a fogmosás hosszáról és azt is megtárgyaltuk, miért is annyira fontos a rendszeres fogászati szűrővizsgálat, milyen fogbetegségek előzhetők így meg. Örömmel tapasztaltuk, hogy mennyire bátrak voltak a kicsik és abszolút nem féltek a vizsgálattól.

A fogászat izgalmait hogy máshogy lehetne kiheverni, mint egy kellemes masszázzsal. Miközben képzett masszőrünk faggatta a gyerekeket sportolási szokásaikról, utána pedig mesélt nekik a rendszeres testmozgás, az izmok és az egészségmegőrzés kapcsolatáról.

A sok információ után ismét a pihenésé volt a főszerep. Mesterkozmetikusunk látta el a kicsiket bőrápolási tanácsokkal, és aki szerette volna, az arcmasszázst is kipróbálhatta. Volt jelentkező bőven.

A kéz- és lábápolás sem maradhatott ki a sorból, a kicsik megismerték a manikűrözés és pedikűrözés alapjait, lelkesen nézegették a rengeteg körömlakkot és eszközöket is.

A sok izgalomtól, újdonságtól és információtól persze gyorsan elfáradtak a kis ovisok, így az energiaraktárakat egy finom és egészséges tízóraival töltöttük fel újra.

Nagyon jó visszajelzéseket kaptunk az ovis WABI-napról, nekünk is hatalmas élmény és remek tapasztalatszerzési lehetőség volt, így azonnal el is határoztuk, ha hamarosan újabb ovis-napot tartunk.