Csodás városunk, Sopron Budapest és a nagy „vizes” városok után 4. legnépszerűbb úticél a magyar turisták körében. Nem is csoda, hiszen a Hűség városa legújított tereivel, múltat idéző belvárosával, igényes szolgáltatásaival, vásárlási lehetőségeivel, kiemelkedő vendéglátóhelyeivel, na és persze a világhírű VOLT fesztivállal életre szóló élményeket kínál. 

Soproni szállások A-tól Z-ig

Az évről évre növekvő kereslethez természetesen a soproni szállások is alkalmazkodtak és egyszerű vendégszobáktól, hostelektől kezdve, panziókon, kiadó aparmanokon át, egészen 3 és 4 csillagos hotelekig bővült a kínálatuk, hogy a fiatalok, a középkorúak, a gyerekesek és az idősebbek is megtalálják az igényeiknek és pénztárcájuknak megfelelő soproni szállást.

A fentiek között igazi gyöngyszem a város szélén álló Wabi Hotel. A modern, letisztult és igényesen berendezett szobák harmonikus színei szinte már a belépéskor nyugtatóan hatnak, a modern berendezés, a minőségi alapanyagok pedig a luxus érzetét keltik, mindezt kényelmesen megfizethető áron.

A Wabi Hotel konyhája reggelenként ízletes és minőségi alapanyagokból készíti a reggeli fogásokat igazodva a vendégek egyedi elképzeléseihez. Mivel egyre gyakrabban érkezett jelzés vendégeink részéről, hogy speciális diétát tartanak vagy különböző ételallergiában szenvednek, ezért kínálatunkat rájuk is gondolva bővítettük. Így mára, kiemelkedve a soproni szállások sorából a tejérzékenyek, tojásallergiások, gluténérzékenyek vagy más speciális étrendek követők igényeihez is tudunk alkalmazkodni.

Nem áll távol tőlünk a vegetáriánus gondolkodás sem, így az ételkínálatunkban a húsmentes életmódot folytatók is bőséges választékot találnak.

Soproni szállás egy kis extrával

Bár a legtöbb turista inkább Soproni látnivalóira, nevezetességeire kíváncsi, ha a városba érkezik, de a nyaralás mindig egy kicsit a feltöltődésről és az újjászületésről is szól. Mi más lenne erre alkalmasabb, mint néhány szépségipari szolgáltatás, úgy ahogy otthon sosem szoktuk? A Wabi Hotel vendégei kitüntetett figyelmet kapnak a szépségszalonban is. Érdemes a soproni nyaralás egy napját a felfrissülésre szánni, ezt a célt szolgálják a kedvezményes Wabi szépségcsomagok. 

Ha már pihenés, akkor wellness – 300 nm-en

Érdemes a Wabi Hotelben foglalni a soproni szállást, hisz így a város egyik legújabb és legkorszerűbb wellness részlegét is ingyen használhatjuk. Uszoda, jakuzzi, szauna, infrakabin, gőzkabin, aromakabin, sókamra, szolárium és napozóterasz áll a Wabi Hotel vendégei rendelkezésére, ahonnan mesés kilátás nyílik a környékre és a távoli Schneebergre. Pihenés, kikapcsolódás és felfrissülés – minden egy helyen, a Wabi Hotelben.

Sopronban nincsenek távolságok

Sopron hazánk egyik legszebb kisvárosa, ahol nincsenek igazán nagy távolságok, és bár a Wabi Hotel nem Sopron belvárosában vagy a felkapott Lőverekben kapott helyet, mégis város- és határközeli, közvetlenül az erdő szélén.

Csendes és nyugodt környezet, csodás kilátás, kényelem, elegancia és kitüntetett figyelem – minden vendég számára, aki soproni szállását a Wabi Hotelben foglalja. 

Igényes és stílusos soproni szállás, fodrászat, kozmetikai- és egyéb szépészeti kezelések, pihentető wellness egyetlen helyen, csakis a Wabi Hotelben.

Tudjon meg többet a Wabi hotelről itt »