Fontosnak tartod az egészségedet és a megelőzést?
Volt már súlyos betegség a családodban?
Szokatlan tüneteket észlelsz magadon?

Kérj időpontot MOST 20% kedvezménnyel
egészségügyi diagnosztikai vizsgálatra a Wabiba,
hogy megszüntethesd a rizikófaktorokat!

Kattints a gombra és jelentkezz be MOST!

 

 

Mi az az egészségügyi diagnosztikai vizsgálat?

Mára számos tudományos kutatás bebizonyította, hogy a legtöbb krónikus betegség hátterében az örökletes hajlam mellett a környezeti faktorok is szerepet játszanak (rossz szokások, egészségtelen táplálkozás stb.).

Az egészségmegőrző diagnosztikai vizsgálatok segítségével feltérképezhetők az egyes betegségre hajlomosító tényezők. A felismert rizikófaktorok megszüntetésével pedig a kialakuló betegségek jó eséllyel megelőzhetők.

Milyen vizsgálatokra vehető igénybe a 20% kedvezmény?

A Wabi egészségmegőrző labor vizsgálatai a leggyakrabban előforduló betegségek rizikófaktorait szűrik, mint pl. lisztérzékenység, szív- és érrendszeri vizsgálat, általános- és műtét előtti nagyrutin, meddőség feltáró vizsálatok, TORCH vizsgálat, PCOS vizsgálat, szexuális úton terjedő betegségek vizsgálata, tumorvizsgálatok, pajzsmirigyvizsgálat, ételintolerancia, menedzserszűrés, inzulinrezisztencia stb.

Ki és hogyan végzi a vizsgálatot?

Az egészségmegőrző kémiai vizsgálatokat molekuláris genetikus kollégánk közreműködésével, teljesen biztonságos, steril és professzionális környezetben, természetesen a legmagasabb fokú diszkrécióval végezzük.

A vérvételt egy rövid konzultáció előzi meg, összesen 15-20 percet vesz igénybe. A minták vizsgálatát partner laboratóriumunkban végezzük, majd néhány napon belül átadjuk a leletet Önnek.

A kedvezmény 2017. augusztus 31-ig vehető igénybe.

Az egészséged a legfontosabb!

Ne halogasd tovább, kérj időpontot most és
végeztesd el a vizsgálatot 20% kedvezménnyel!