Menü
hu
Időpontfoglalás 0
HU | DE

Hírek

A wabi.hu az Év honlapja 2017 pályázat nyertesei között

2017-12-11 16:00:00 Hírek
A wabi.hu az Év honlapja 2017 pályázat nyertesei között

Weboldalunk a wabi.hu a Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat által 16 éve életre hívott digitális megmérettetésén, az Év honlapja 2017 pályázaton, turizmus kategóriában különdíjat nyert.

A pályázat Magyarország legrangosabb online marketingkommunikációs versenye, ahol a bírálati szempontok között fontos szerepet játszik a dizájn, a kreativitás, a felhasználói élmény és a reszponzivitás, valamint nagy figyelmet fordítanak a zsűrizés során a megfelelő tartalomra is.

A WABI Beauty Center-t mára Európa vezető és legnagyobb szépségklinikái között tartják számon. A dinamikus fejlődés fenntartása érdekében elengedhetetlenné vált egy új és modern arculat kialakítása, illetve cégünk korszerű digitalizációja.

Ennek első lépése az új honlapunk elindítása volt, imázsfejlesztési, látogatottság és értékesítésnövelési és később már munkaerő fejlesztési céllal is. A honlap készítése során elsődleges szempontunk volt, hogy egy egyszerűen navigálható és átlátható oldalt hozzunk létre, mely bemutatja az általunk nyújtott minőséget és szolgáltatásaink volumenét. Fontos szempontunk volt az összes részlegünk átfogó bemutatása, mert mindegyik divíziónk önállóan is széles szolgáltatás- és termékportfólióval rendelkezik. Célunk az összehangolt bemutatás, miközben a látogatók vonzó képet kapnak központunk egészéről, végül időpontot is foglalhatnak. A konverzió – mely az időpontfoglalásban valósul meg - hónapról hónapra nő, így az elkészült honlap sikereit folyamatosan tapasztaljuk.

Szépség és szállásutalványaink értékesítésére webáruházzal bővítettük honlapunkat, ahol a vendégeink azonnal hozzájuthatnak a legtökéletesebb ajándékhoz, melyet vonalkóddal ellátva, letölthető és nyomtatható formában biztosítunk számukra.

A honlapon emellett havonta változó kuponakciókkal jelentkezünk, mely a rövid regisztráció után bármely látogató számára elérhető, és a letöltés után egy vonalkód segítségével könnyen beválthatóak szépségszalonunkban. A kedvezménykuponok hozzájárulnak az értékesítési volumen bővítéséhez, segítségükkel növelni tudjuk a viszonylag kihasználatlan időszakok forgalmát.

A honlap két nyelven (magyarul és németül) is elérhető, így osztrák vendégeink számára is kiválóan kezelhető.

Híreink

Olvasson híreket, újdonságokat, akciókat a Wabi Szépség Centrumról!

Koronavírus helyzet Magyarországon

Koronavírus helyzet Magyarországon Hírek

2020. 07. 15. Hírek

Aktuális információk…

Tovább
15 év 15% kedvezmény!

15 év 15% kedvezmény! Hírek

2020. 06. 09. Hírek

Az idén 15 éves Wabi Beauty Center megajándékozza …

Tovább
Május az Anyák hónapja a Wabi Beauty Centerben - óriási akció!

Május az Anyák hónapja a Wabi Beauty Centerben - óriási akció! Akciók

2020. 04. 27. Akciók

Közeleg az Anyák napja, a Wabi Beauty Center pedig…

Tovább
COVID-19 UPDATE

COVID-19 UPDATE Hírek

2020. 04. 21. Hírek

Április 20-tól újra megnyitottunk!…

Tovább