Menü
hu
Időpontfoglalás 0
HU | DE

Plasztikai sebészet

Zsírleszívás

A gyakran alkati eredetű, csípőn, combokon, derékon vagy éppen hason felrakódott zsírréteg nők és férfiak életét egyaránt megkeserítheti. A hetvenes években kidolgozott zsírleszívással azonban a kényes területekre lerakódott, bőr alatti zsírszövet hatékonyan és tartósan távolítható el. A kilogrammokban nem, de jelentős, centiméterekben annál inkább mérhető javulás növeli az önbizalmat, esztétikusabb, csinosabb megjelenést kölcsönöz.


Zsírleszívással

  • megjelenése esztétikusabb lesz,
  • alakja karcsúbbá, formásabbá válik,
  • eltüntethetők a hason, combokon, csípőn, fenéken és térdeken lévő zsírfelrakódások,
  • megakadályozható, hogy a műtét helyére a későbbiekben újra zsír rakódjon le,
  • tartós, végleges eredmény érhető el,
  • a változás látványos, centiméterekben mérhető,
  • önbizalma megnő, magabiztosabbnak, csinosabbnak érezheti magát.

Kinek ajánljuk?

A zsírleszívást Önnek ajánljuk, ha nincs megelégedve alakjával, zavarják a teste különbözői részein lévő zsírfelrakódások, és úgy gondolja néhány cm-rel karcsúbban boldogabb és kiegyensúlyozottabb életet élhetne.
A beavatkozást 18 éves kortól végezzük, felső korhatár nincs.


Zsírleszívás előtti konzultáció

A zsírleszívást minden esetben előzetes személyes konzultáció előzi meg, ahol a plasztikai sebésszel megbeszélheti az igényeit, a várható eredményeket és a műtétről, a gyógyulási folyamatról, valamint a kockázatokról is szó esik.
A konzultáció díja 5000 Ft, amelyet a kezelés árába beszámítunk.

A zsírelszívás előtt szükséges klinikai vizsgálatokat, EKG, vér- és vizeletvizsgálat stb. klinikánkon végezzük el.


A zsírleszívás menete

A területenként 15-30 perces műtétet helyi érzéstelenítésben vagy altatásban végezzük, attól függően, hogy egy vagy több testrészről kerül eltávolításra a felesleges zsírszövet.

Az előkészületeket követően a plasztikai sebész rövid, néhány mm-es metszést ejt a bőrön, majd egy speciális fém kanülön keresztül, vákuum segítségével távolítja el a felesleges zsírréteget.

A helyi érzéstelenítésben végzett beavatkozás előtt maga az érzéstelenítés okozhat némi kellemetlenséget, a kezelés alatt helyenként érzékenység tapasztalható. Altatásban a műtét teljesen fájdalommentes. A zsírleszívást követően azonban mindként esetben néhány napig jelentkezhet tompa, izomlázszerű vagy égő fájdalom, amely hagyományos fájdalomcsillapítókkal enyhíthető.


Gyógyulási idő

A helyi érzéstelenítésben végzett kezelést követően fél-egy óra múlva haza lehet menni. Altatással történt zsírleszívás esetén az első éjszakát a klinikán kell tölteni, ahol kényelmes és elegáns szállodai szobában, szakképzett személyzet felügyelete mellett kezdődhet meg a gyógyulás.

A beavatkozás után azonnal speciális kompressziós dressz kerül a műtött területre, amelyet átlagosan egy-másfél hónapig kell viselni. Ez segíti a bőrt az alapjához letapasztani és gyógyulási folyamatot is gyorsítja. A szorítónadrágot először csak az ötödik napon szabad levenni, ekkor is csak egy rövid zuhanyzás erejéig, de a sebet takaró ragasztócsíkot nem érheti víz.

Az első néhány napban otthoni pihenés javasolt, könnyű fizikai munkát a 2-3 naptól lehet végezni. A nehéz fizikai munka és az intenzív sportolás egy hónapig kerülendő. Ezt követően a korábbi életvitel gond nélkül folytatható.

A műtét nyomaként egy vékony, 4-5 mm hosszú heg végleg megmarad. Ezt a plasztikai sebész igyekszik minél rejtettebb helyre tenni, így alig feltűnő és nem kelti műtéti heg benyomását.

A leszívott terület környékén minden esetben véraláfutás, illetve lila elszíneződés keletkezik, de két-három hét alatt nyomtalanul eltűnik.

Közvetlenül a zsírleszívás után a bőr meglazul és ráncossá válik, és néhány óra elteltével több-kevesebb szövetnedv is a területre gyűlik. Ez néhány hét alatt felszívódik és a véraláfutáshoz hasonlóan mire a szorítónadrág lekerül, teljesen el is múlik.
Alsó végtagon történt zsírleszívás esetén a lábszáron és a bokákon duzzanat jelentkezik. Ekkor elég levenni a nadrágot, hanyatt fekve a lábakat a magasba emelni, majd amikor a duzzanat elmúlik, egyszerűen visszavenni a nadrágot.


A zsírleszívás kockázatai

A zsírleszívó műtéteket plasztikai sebészeink a legnagyobb gondossággal végzik, de mint minden beavatkozásnak a zsírleszívásnak is lehetnek kockázatai.

A műtéti terület bevérzése nagyon ritkán előfordulhat, amely naponta többszöri, 15-20 perces jegeléssel enyhíthető. Esetenként a bevérzés okozta elszíneződés csak hosszú hónapok után múlik el teljesen.

Komolyabb, beavatkozást is igénylő gyulladás nagyon ritka, kóros hegképződés legfeljebb keloid képződésre hajlamos egyéneknél fordulhat elő.
Néhány esetben előfordul a leszívott területen érzészavar vagy érzéskiesés, ez általában magától elmúlik, de sokszor a teljes regeneráció az egy évet is meghaladja.

A zsírleszívást követően a bőr nem lesz feszesebb, ezért szükség esetén a feszesítés is javasolt. A meglévő bőregyenetlenségek, pl. narancsbőr sem szűnik meg. Vákuumos masszírozó kezeléssel viszont hatékonyan tüntethető el. Hatására a zsírszövet eloszlása egyenletesebbé válik és a bőrfelszín kisimul. A kezelés a zsírleszívást követően már néhány hét után elkezdhető.


Garancia

Szépészeti klinikánkon a legjobb minőségű anyagokat használjuk, ezekre és plasztikai sebészeink munkájára garanciát vállalunk.


Szabaduljon meg a zsírpárnáktól,
és nyerje vissza önbizalmát és csinosabb megjelenését!
Kérjen időpontot személyes konzultációra!

Kezelések árai

Zsírleszívás (régiónként)
900 EUR

A Wabinál ezt is megtalálja

Válassza ki az Önnek megfelelő szolgáltatást és bővebb információkért kattintson a képre!

Rólunk mondták

Gyönyörű volt az egész összhatás. A külalak, a tisztaság, a környezet. A személyzet nagyon udvarias, segítőkész, mosolygós... Csupa apró kis finomság, amin sok minden múlik. Minden fantasztikus volt! Csak ajanlani fogom, és ha Sopron, akkor Wabi Hotel!

Dóra Budapest

A Wabira mindig egy teljes napot szánok. Bécsben nagyon vegyes pedikűrös élményeim voltak, de a Wabiban kitűnő ez a szolgáltatás. A manikűrben és a kozmetikában is csak jó tapasztalatom volt. A masszázs is nagyon jó, mindig ugyanarra a masszázsra megyek. Amíg én szépülők a férjem wellnessezik.

Christina L. Bécs

Kedves Wabi Team! 2 hete voltunk Dr. Lorandnál kezelésen és nagyon hálásak vagyunk. Soha nem találkoztunk még ilyen kedves fogorvossal, aki ennyire jól bánik a betegekkel. Az eredmény pedig fájdalommentes és fantasztikus. Novemberben megyünk ismét, akkor más szolgáltatásokat is ki fogunk próbálni.

Lukas Vavra Bécs
Garancia

Garancia

Az alapanyagokra és kollégáink munkájára garanciát vállalunk.

Tovább
Kérdése van?

Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tovább
Így jut el hozzánk

Így jut el hozzánk

Így jut el a legegyszerűbben a WABI Beauty Centerbe.

Tovább
Hírlevél

Hírlevél

Iratkozzon fel a hírlevélre az újdonságokért és akciókért.

Tovább

Hírlevél feliratkozás

messages.Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesíthessük ajánlatainkról, akcióinkról.

[X]