Menü
hu
Időpont igénylés Szobafoglalás 0
HU DE

Plasztikai sebészet

Zsírleszívás

A gyakran alkati eredetű, csípőn, combokon, derékon vagy éppen hason felrakódott zsírréteg nők és férfiak életét egyaránt megkeserítheti. A hetvenes években kidolgozott zsírleszívással azonban a kényes területekre lerakódott, bőr alatti zsírszövet hatékonyan és tartósan távolítható el. A kilogrammokban nem, de jelentős, centiméterekben annál inkább mérhető javulás növeli az önbizalmat, esztétikusabb, csinosabb megjelenést kölcsönöz.


Zsírleszívással

  • megjelenése esztétikusabb lesz,
  • alakja karcsúbbá, formásabbá válik,
  • eltüntethetők a hason, combokon, csípőn, fenéken és térdeken lévő zsírfelrakódások,
  • megakadályozható, hogy a műtét helyére a későbbiekben újra zsír rakódjon le,
  • tartós, végleges eredmény érhető el,
  • a változás látványos, centiméterekben mérhető,
  • önbizalma megnő, magabiztosabbnak, csinosabbnak érezheti magát.

Kinek ajánljuk?

A zsírleszívást Önnek ajánljuk, ha nincs megelégedve alakjával, zavarják a teste különbözői részein lévő zsírfelrakódások, és úgy gondolja néhány cm-rel karcsúbban boldogabb és kiegyensúlyozottabb életet élhetne.
A beavatkozást 18 éves kortól végezzük, felső korhatár nincs.


Zsírleszívás előtti konzultáció

A zsírleszívást minden esetben előzetes személyes konzultáció előzi meg, ahol a plasztikai sebésszel megbeszélheti az igényeit, a várható eredményeket és a műtétről, a gyógyulási folyamatról, valamint a kockázatokról is szó esik.
A konzultáció díja 5000 Ft, amelyet a kezelés árába beszámítunk.

A zsírelszívás előtt szükséges klinikai vizsgálatokat, EKG, vér- és vizeletvizsgálat stb. klinikánkon végezzük el.


A zsírleszívás menete

A területenként 15-30 perces műtétet helyi érzéstelenítésben vagy altatásban végezzük, attól függően, hogy egy vagy több testrészről kerül eltávolításra a felesleges zsírszövet.

Az előkészületeket követően a plasztikai sebész rövid, néhány mm-es metszést ejt a bőrön, majd egy speciális fém kanülön keresztül, vákuum segítségével távolítja el a felesleges zsírréteget.

A helyi érzéstelenítésben végzett beavatkozás előtt maga az érzéstelenítés okozhat némi kellemetlenséget, a kezelés alatt helyenként érzékenység tapasztalható. Altatásban a műtét teljesen fájdalommentes. A zsírleszívást követően azonban mindként esetben néhány napig jelentkezhet tompa, izomlázszerű vagy égő fájdalom, amely hagyományos fájdalomcsillapítókkal enyhíthető.


Gyógyulási idő

A helyi érzéstelenítésben végzett kezelést követően fél-egy óra múlva haza lehet menni. Altatással történt zsírleszívás esetén az első éjszakát a klinikán kell tölteni, ahol kényelmes és elegáns szállodai szobában, szakképzett személyzet felügyelete mellett kezdődhet meg a gyógyulás.

A beavatkozás után azonnal speciális kompressziós dressz kerül a műtött területre, amelyet átlagosan egy-másfél hónapig kell viselni. Ez segíti a bőrt az alapjához letapasztani és gyógyulási folyamatot is gyorsítja. A szorítónadrágot először csak az ötödik napon szabad levenni, ekkor is csak egy rövid zuhanyzás erejéig, de a sebet takaró ragasztócsíkot nem érheti víz.

Az első néhány napban otthoni pihenés javasolt, könnyű fizikai munkát a 2-3 naptól lehet végezni. A nehéz fizikai munka és az intenzív sportolás egy hónapig kerülendő. Ezt követően a korábbi életvitel gond nélkül folytatható.

A műtét nyomaként egy vékony, 4-5 mm hosszú heg végleg megmarad. Ezt a plasztikai sebész igyekszik minél rejtettebb helyre tenni, így alig feltűnő és nem kelti műtéti heg benyomását.

A leszívott terület környékén minden esetben véraláfutás, illetve lila elszíneződés keletkezik, de két-három hét alatt nyomtalanul eltűnik.

Közvetlenül a zsírleszívás után a bőr meglazul és ráncossá válik, és néhány óra elteltével több-kevesebb szövetnedv is a területre gyűlik. Ez néhány hét alatt felszívódik és a véraláfutáshoz hasonlóan mire a szorítónadrág lekerül, teljesen el is múlik.
Alsó végtagon történt zsírleszívás esetén a lábszáron és a bokákon duzzanat jelentkezik. Ekkor elég levenni a nadrágot, hanyatt fekve a lábakat a magasba emelni, majd amikor a duzzanat elmúlik, egyszerűen visszavenni a nadrágot.


A zsírleszívás kockázatai

A zsírleszívó műtéteket plasztikai sebészeink a legnagyobb gondossággal végzik, de mint minden beavatkozásnak a zsírleszívásnak is lehetnek kockázatai.

A műtéti terület bevérzése nagyon ritkán előfordulhat, amely naponta többszöri, 15-20 perces jegeléssel enyhíthető. Esetenként a bevérzés okozta elszíneződés csak hosszú hónapok után múlik el teljesen.

Komolyabb, beavatkozást is igénylő gyulladás nagyon ritka, kóros hegképződés legfeljebb keloid képződésre hajlamos egyéneknél fordulhat elő.
Néhány esetben előfordul a leszívott területen érzészavar vagy érzéskiesés, ez általában magától elmúlik, de sokszor a teljes regeneráció az egy évet is meghaladja.

A zsírleszívást követően a bőr nem lesz feszesebb, ezért szükség esetén a feszesítés is javasolt. A meglévő bőregyenetlenségek, pl. narancsbőr sem szűnik meg. Vákuumos masszírozó kezeléssel viszont hatékonyan tüntethető el. Hatására a zsírszövet eloszlása egyenletesebbé válik és a bőrfelszín kisimul. A kezelés a zsírleszívást követően már néhány hét után elkezdhető.


Garancia

Szépészeti klinikánkon a legjobb minőségű anyagokat használjuk, ezekre és plasztikai sebészeink munkájára garanciát vállalunk.


Szabaduljon meg a zsírpárnáktól,
és nyerje vissza önbizalmát és csinosabb megjelenését!
Kérjen időpontot személyes konzultációra!

Kezelések árai

Zsírleszívás (régiónként)
900 EUR

A Wabinál ezt is megtalálja

Válassza ki az Önnek megfelelő szolgáltatást és bővebb információkért kattintson a képre!

Rólunk mondták

Gyönyörű volt az egész összhatás. A külalak, a tisztaság, a környezet. A személyzet nagyon udvarias, segítőkész, mosolygós... Csupa apró kis finomság, amin sok minden múlik. Minden fantasztikus volt! Csak ajanlani fogom, és ha Sopron, akkor Wabi Hotel!

Dóra Budapest

A Wabira mindig egy teljes napot szánok. Bécsben nagyon vegyes pedikűrös élményeim voltak, de a Wabiban kitűnő ez a szolgáltatás. A manikűrben és a kozmetikában is csak jó tapasztalatom volt. A masszázs is nagyon jó, mindig ugyanarra a masszázsra megyek. Amíg én szépülők a férjem wellnessezik.

Christina L. Bécs

Kedves Wabi Team! 2 hete voltunk kezelésen és nagyon hálásak vagyunk. Soha nem találkoztunk még ilyen kedves fogászati csapattal, aki ennyire jól bánik a betegekkel. Az eredmény pedig fájdalommentes és fantasztikus. Hamarosan megyünk ismét, akkor más szolgáltatásokat is ki fogunk próbálni.

Lukas Vavra Bécs

Dr. Görcsi Jánosnál voltam orrkorrekciós műtéten. A Doktor Úr és csapata nagyon hozzáértő tanácsokkal látott el, és a műtét után az orrom optimális és harmonikusan illeszkedik az arcvonásaimhoz. A klinika nagyon higiénikus és a személyzet nagyon szívélyes. Szuper elégedett vagyok az eredményemmel, és mindenkinek csak ajánlani tudom a WABI plasztikai sebészetét.

Michaela Bécs

Évek óta rendszeresen járok a Wabiba, és mindig teljesen kipihentnek érzem magam, és szívélyesen törődnek velem. Az alkalmazottak mind nagyon kedvesek és barátságosak! Mindig kapok masszázst, megcsinálják a körmöm, hajat vágatok/festetek, különféle kozmetikai kezeléseket, szempillát hosszabbíttatok... Nem számít, mit csináltam, mindig minden nagyszerű! Ezért továbbra is hűséges kliens maradok! Köszönet mindenért :)

Barbara Fabian Bécs
Garancia

Garancia

Az alapanyagokra és kollégáink munkájára garanciát vállalunk.

Tovább
Kérdése van?

Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tovább
Így jut el hozzánk

Így jut el hozzánk

Így jut el a legegyszerűbben a WABI Beauty Centerbe.

Tovább
Hírlevél

Hírlevél

Iratkozzon fel a hírlevélre az újdonságokért és akciókért.

Tovább

Hírlevél feliratkozás

messages.Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesíthessük ajánlatainkról, akcióinkról.

[X]
Pályázat