Menü
hu
Időpontfoglalás 0
HU | DE

Kozmetika

Tartós smink, sminktetoválás

A tartós smink már több száz éve segít a nőknek abban, hogy arcuk előnyeit tartósan kiemeljék és hangsúlyozzák. A smink napjainkban is akkor jó, ha látszik ugyan, de emellett nem észrevehető. Az archoz, a bőrhöz, a szemhez és az egyéniséghez minden alkalommal legjobban illő smink kidolgozása komoly szakmai feladat. Ugyanezt a hétköznapokban újra és újra elkészíteni szinte lehetetlen, hiába a mindennapi rutinunk része a sminkelés.

A tartós sminktetoválás, azaz a permanent makeup segítségével sminkje már ébredéskor tökéletes lesz, és az egész nap folyamán az is marad. Nem kenődik el, nem kopik le, bárhova is készül aznap, sminkje garantáltan a legszebb oldalát mutatja.

A tartós sminktetoválás megtervezése és elkészítése azonban felelősségteljes és pontos kozmetikai tudást, kiváló alapanyagokat és eszközöket igényel. A mai korszerű technológiáknak köszönhetően a beavatkozás maximálisan biztonságos és higiénikus, az eredmény pedig a tökéletesen természetes hatás. A tartós sminktetoválás viselői számára jelentősen lerövidíti a reggeli előkészületeket, akár smink nélkül is ragyogó arccal léphetnek utcára, vagy bátran wellnessezhetnek.


A tartós sminktetoválással

 • rengeteg időt spórolhat meg a készülődés során
 • megjelenése harmonikusabbá, esztétikusabbá válik
 • határozottabbnak, magabiztosabbnak érezheti magát
 • sminkje mindig tökéletesen illik az arcához, szeme és haja színéhez
 • arca legszebb része nagyobb hangsúlyt kap,
 • az arc az apróbb szabálytalanságai jól korrigálhatók
 • arca mindig ápolt és makulátlan lesz
 • szemöldöke mindig ideális formájú és színű lesz
 • ajkai teltebbnek látszanak, végre elfelejtheti az állandó korrigálást, elkenődést
 • wellnessezéskor, sportoláskor mindig is tökéletes lesz a sminkje
 • nem kell tartania a hagyományos sminkekkel történő kellemetlen helyzetektől
 • természetes vagy extrémebb hatás is elérhető

Kinek ajánljuk?

A tartós sminktetoválást azoknak az igényes nőknek ajánljuk, akik időt szeretnének spórolni a mindennapos készülődésekben, akiknek fontos, hogy friss, fiatalos, az egyéniségükhöz illő legyen a megjelenésük bármikor és bármerre is járnak.


Tartós sminktetoválás előtt konzultáció

A tartós sminktetoválást minden esetben egy személyes konzultáció előzi meg, ahol a kezelést végző szakemberrel megbeszélheti elképzeléseit és együtt kiválaszthatják az arcához leginkább illeszkedő formát és színt.


A tartós sminktetoválás elkészítésének menete

A konzultációt követően azonnal sor is kerülhet a tartós sminktetoválás elkészítésére. Elsőként a kezelendő terület (szemöldök, szem és/vagy száj) környékét érzéstelenítjük, így a permanent makeup elkészítése teljesen fájdalommentes.

Amíg hat az érzéstelenítő, megtervezzük a szemöldök, szemhéjvonal vagy a szájkontúr ideális ívét. A tervezés során figyelembe vesszük a vendég igényeit, a kiválasztott terület eredeti formáit és kiválasztjuk az egyéniséghez illeszkedő színeket és formákat. Amikor az érzéstelenítő teljesen érzéstelenítette az adott terület környékét, a kozmetikus vékonyan, húzva megrajzolja az formát, ügyelve a korábban megrajzolt ívre.

A tartós sminktetoválás készítésének ideje beavatkozásonként változhat.

A tartós sminktetoválás elkészítése pontos és precíz munkát, szakértelmet és kiváló minőségű alapanyagokat igényel, hogy a hatása valóban természetes és tartós legyen. Ezeket a Wabi Szépség Centrumban biztosítjuk Önnek. Tapasztalt kolléganőink kényelmes körülmények között, fájdalommentesen készítik el természetes sminktetoválását, hogy arca harmonikus és előnyös megjelenésű legyen.


A tartós sminktetoválás utáni teendők

Közvetlenül a sminktetoválás után a bőrfelületet speciális bőrfertőtlenítővel fertőtlenítjük, majd azonnal a sminktetoválást lezáró, nyugtató utóápolóval lezárjuk, hogy a bőr minél gyorsabban regenerálódni tudjon.

A tartós sminktetoválás utáni első két napban napi 3-4 alkalommal a tetovált területet nedves vattakoronggal óvatosan törölje át, hogy a vérsavót eltávolítsa, majd vékonyan krémezze be.

A speciális varasodást elősegítő krémmel a beavatkozás után 14 napig kell vékonyan kenni a területet. Fontos hagyni, hogy a var magától leessen. Tilos a tartós sminktetoválást területét kapargatni és piszkálni. A krémezéssel mindvégig a tetovált terület nedvesen tartható, de nem szabad eláztatni.

A var leesése után a pigment színe szemnél kb. 20%-ot, szemöldöknél kb. 20-25%-ot, míg szájnál kb. 30-40%-ot világosodik.

A gyönyörű, elképzeléseknek megfelelő eredmény eléréséhez kiemelten fontos az otthoni ápolás is! A napi teendők azonban gond nélkül elvégezhetők.

Figyelem! A var leesése után teljesen kivilágosodik a pigment, úgy érezhető, hogy nagyon halvány. Mivel a hámosodás folyamatos, így a tartós sminktetoválás a végleges színét csak 21-28 nap múlva éri el. Ez idő alatt folyamatosan sötétedik. A szálas szemöldöknél is a szálak ilyenkor rajzolódnak elő!

A gyors és sikeres javulás érdekében tartsa be a felvilágosításban elhangzottakat és legalább 15-21 napig mellőzze a közös fürdő, uszoda és strand, szauna, szolárium használatát. Tilos a napozás, ne végeztessen a területen más kozmetikai beavatkozást és ne tetessen fel műszempillát sem. A szempilla- és szemöldökfestés 1 hónapig szigorúan TILOS!!!!!!


A nap bármely szakában gyönyörű, hibátlan sminkre vágyik?
Kérjen időpontot tartós sminktetoválás készítésére!

Kezelések árai

Szemöldök, satírozás
47000 Ft
Szemöldök, szálazás
65000 Ft
Szájkontúr
47000 Ft
Szájkontúr félsatír
91000 Ft
Szájkontúr, teljes satír
111000 Ft
Száj kiemelése, ajakfiatalítás
45000 Ft
Alsó és felső szemhéj
55000 Ft
Felső szemhéj
36000 Ft
Szemhéj - dupla kontúrvonal
65000 Ft
Szemhéj - Smoky Eyes, füstös szem
65000 Ft
Szemhéj - Hollywood
50000 Ft
Korrekció
15000 Ft
Alsó szemhéj
36000 Ft
Rúzsozott hatású szájsatír tetoválás
111000 Ft

A Wabinál ezt is megtalálja

Válassza ki az Önnek megfelelő szolgáltatást és bővebb információkért kattintson a képre!

Rólunk mondták

Gyönyörű volt az egész összhatás. A külalak, a tisztaság, a környezet. A személyzet nagyon udvarias, segítőkész, mosolygós... Csupa apró kis finomság, amin sok minden múlik. Minden fantasztikus volt! Csak ajanlani fogom, és ha Sopron, akkor Wabi Hotel!

Dóra Budapest

A Wabira mindig egy teljes napot szánok. Bécsben nagyon vegyes pedikűrös élményeim voltak, de a Wabiban kitűnő ez a szolgáltatás. A manikűrben és a kozmetikában is csak jó tapasztalatom volt. A masszázs is nagyon jó, mindig ugyanarra a masszázsra megyek. Amíg én szépülők a férjem wellnessezik.

Christina L. Bécs

Kedves Wabi Team! 2 hete voltunk Dr. Lorandnál kezelésen és nagyon hálásak vagyunk. Soha nem találkoztunk még ilyen kedves fogorvossal, aki ennyire jól bánik a betegekkel. Az eredmény pedig fájdalommentes és fantasztikus. Novemberben megyünk ismét, akkor más szolgáltatásokat is ki fogunk próbálni.

Lukas Vavra Bécs
Garancia

Garancia

Az alapanyagokra és kollégáink munkájára garanciát vállalunk.

Tovább
Kérdése van?

Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tovább
Így jut el hozzánk

Így jut el hozzánk

Így jut el a legegyszerűbben a WABI Beauty Centerbe.

Tovább
Hírlevél

Hírlevél

Iratkozzon fel a hírlevélre az újdonságokért és akciókért.

Tovább

Hírlevél feliratkozás

messages.Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesíthessük ajánlatainkról, akcióinkról.

[X]