Menü
hu
Időpont igénylés Szobafoglalás 0
HU DE

Plasztikai sebészet

Szemhéjplasztika

A szemhéj bőrének korral bekövetkező lazulása, megereszkedése, ráncosodása, a felső szemhéjak lógása és az alsó szemhéjakon megjelenő táskák előnytelen külsőt kölcsönöznek, viselőjüket idősnek, meggyötörtnek és fáradtnak mutatják. A jelenség azonban a szemhéjplasztika segítségével könnyedén orvosolható, így megjelenése újra fiatalosabb lehet.


Szemhéjplasztikával

  • látványos fiatalodás érhető el,
  • korrigálható a megereszkedett felső szemhéj,
  • megszüntethető az előredomborodó, kiforduló szemhéj,
  • eltüntethetők a szem alatti táskák,
  • tartós, 10-12 évre szóló eredmény érhető el,
  • magabiztosabb lesz, visszatér az önbizalma,
  • újra fiatalnak láthatja magát.

Kinek ajánljuk?

A szemhéjplasztikai műtétet Önnek ajánljuk, ha úgy érzi az idő előrehaladtával szemhéjának finom bőre megereszkedett, erőteljes ráncosodást tapasztal vagy a szeme alatt csúnya táskák jelentek meg. A szemplasztikával ezek megszüntethetők és látványos javulás érhető el, így arca visszanyeri fiatalosabb külsejét.

A szemhéj plasztikai műtétével a szem körüli apró ráncok, szarkalábak nem tüntethetők el, ezek kezelése fiatal korban lézeres hámlasztással, később injekciós technikákkal lehetséges.

A szemhéjplasztika már 35 éves kor előtt is végezhető, felső korhatár nincs. Női és férfi pácienseink körében egyaránt népszerű beavatkozás.


A szemhéjplasztika előtti konzultáció

A szemhéjplasztikai műtétet minden esetben egy személyes konzultáció előzi meg, ahol a plasztikai sebész meghallgatja a kéréseket, felvázolja a várható eredményeket, elmondja a műtét menetét, a gyógyulási folyamat részeit, és szó esik az előforduló mellékhatásokról is.
A konzultáció ára 5000 Ft, amely a műtét árából levonásra kerül.


A szemhéjplasztikai beavatkozás menete

Az 1-1,5 órás kétoldali alsó és felső szemhéjplasztikai műtét kezdetén a plasztikai sebész injekcióval érzésteleníti a szem körüli részt, amely kellemetlen ugyan, de rögtön hat. Ezt követően a beavatkozás teljesen fájdalommentes. A műtét során a páciens aktív közreműködésére is szükség van, pl. szemet kinyitni, becsukni, felfelé nézni stb.

Az érzéstelenítést követően a plasztikai sebész a szemhéj pereme felett 8-10 mm-rel és alul a pillasor alatt 1-2 mm-rel vékony metszést ejt, kivágja a felesleges, megnyúlt bőrt, kisimítja a szemhéjakat, és végül nagyon finom, a hajszálnál is vékonyabb fonallal végzett varratsorral lezárja, majd a szemhéjakat ragasztócsíkokkal rögzíti. A hegek végleg megmaradnak, de általában olyan vékonyak, hogy smink nélkül sem feltűnőek.

A szemhéjplasztikai műtét ambulanter történik, rövid pihenést és 40-50 perces jegelést követően a haza lehet menni, így kényelmes, otthoni körülmények között lábadozhat.


Gyógyulási idő

A szemhéjplasztikai műtét után a szemhéjakon véraláfutás jelentkezik, amely miatt a terület lilásan elszíneződik és megduzzad. Ez teljesen természetes, és 7-12 nap elteltével magától megszűnik. A duzzanat miatt előfordulhat, hogy a szemek nem zárnak tökéletesen, illetve az alsó szemhéjak a szemgolyótól kis fokban elválhatnak, ami átmeneti könnyezést okozhat, de néhány hét után ezek a panaszok is elmúlnak.

A szemhéjplasztikai műtét után néhány napos otthoni pihenés, ágynyugalom javasolt. Ez idő alatt kissé megemelt felsőtesttel, több párnával kell pihenni. Az 1-2. napban jelentkező enyhe fájdalom napi többször 10-15 perces jegeléssel, éjszaka fájdalomcsillapítóval enyhíthető. A tv-zés, olvasás helyett a zene- vagy rádióhallgatást ajánlott előnyben részesíteni. A 4. naptól lehet laposan is feküdni, könnyű fizikai mozgást, szellemi munkát végezni vagy sétálni. Kerülni kell minden vérnyomás-emelkedéssel járó tevékenységet, a hajlongást, nehezebb súly emelését és a csípős ételek fogyasztását is. Ettől kezdve érheti víz is a sebet, váladékozás esetén kamillás vattával érdemes törölgetni. Intenzív mozgás, sportolás és nehéz fizikai munka a 2. héttől végezhető. Sminkelni a 2., szempillát festetni a 3. héttől lehet.


A szemhéjplasztika kockázatai

Mint minden műtétnek a szemhéjplasztikának is vannak kockázatai. A kötőhártya alatt időnként előfordulhat bevérzés, amely néhány hét alatt magától felszívódik. Nagyon ritka a szemüreg felé történő jelentősebb bevérzés, amelyet szemkörüli feszítő fájdalommal és a látásélesség romlásával is járhat. Nagyon súlyos következményei lehetnek, ezért ha hasonlót tapasztal azonnal értesíteni kell a műtétet végző orvost.

Jelentkezhet a zsírtasakok gyulladása, vagy kötőhártya-gyulladás, amely kamillázással és szemcsepp használatával gyorsan gyógyul. A kóros hegképződés meglehetősen ritka. Ha a heg húzódása a szemhéjat kifordítja, az masszírozással megszüntethető, de időnként újabb műtétre is szükség lehet. A beavatkozás szövődménye lehet kirívó esetekben tartós könnyezés vagy szemszárazság. Olykor-olykor pedig a szemhéjak tartós elszíneződése tapasztalható.


Garancia

A szemhéjplasztikai beavatkozásokat modern technikai eszközökkel kiválóan felszerelt műtőinkben, minőségű anyagokkal végezzük, amelyekre garanciát is vállalunk!


Szerezze vissza elveszettnek hitt fiatalságát,
kérjen időpontot személyes konzultációra!

Kezelések árai

Felső szemhéjplasztika
1200 EUR
Alsó szemhéjplasztika
1600 EUR
Alsó-felső szemhéjplasztika
2500 EUR

A Wabinál ezt is megtalálja

Válassza ki az Önnek megfelelő szolgáltatást és bővebb információkért kattintson a képre!

Rólunk mondták

Gyönyörű volt az egész összhatás. A külalak, a tisztaság, a környezet. A személyzet nagyon udvarias, segítőkész, mosolygós... Csupa apró kis finomság, amin sok minden múlik. Minden fantasztikus volt! Csak ajanlani fogom, és ha Sopron, akkor Wabi Hotel!

Dóra Budapest

A Wabira mindig egy teljes napot szánok. Bécsben nagyon vegyes pedikűrös élményeim voltak, de a Wabiban kitűnő ez a szolgáltatás. A manikűrben és a kozmetikában is csak jó tapasztalatom volt. A masszázs is nagyon jó, mindig ugyanarra a masszázsra megyek. Amíg én szépülők a férjem wellnessezik.

Christina L. Bécs

Kedves Wabi Team! 2 hete voltunk kezelésen és nagyon hálásak vagyunk. Soha nem találkoztunk még ilyen kedves fogászati csapattal, aki ennyire jól bánik a betegekkel. Az eredmény pedig fájdalommentes és fantasztikus. Hamarosan megyünk ismét, akkor más szolgáltatásokat is ki fogunk próbálni.

Lukas Vavra Bécs

Dr. Görcsi Jánosnál voltam orrkorrekciós műtéten. A Doktor Úr és csapata nagyon hozzáértő tanácsokkal látott el, és a műtét után az orrom optimális és harmonikusan illeszkedik az arcvonásaimhoz. A klinika nagyon higiénikus és a személyzet nagyon szívélyes. Szuper elégedett vagyok az eredményemmel, és mindenkinek csak ajánlani tudom a WABI plasztikai sebészetét.

Michaela Bécs

Évek óta rendszeresen járok a Wabiba, és mindig teljesen kipihentnek érzem magam, és szívélyesen törődnek velem. Az alkalmazottak mind nagyon kedvesek és barátságosak! Mindig kapok masszázst, megcsinálják a körmöm, hajat vágatok/festetek, különféle kozmetikai kezeléseket, szempillát hosszabbíttatok... Nem számít, mit csináltam, mindig minden nagyszerű! Ezért továbbra is hűséges kliens maradok! Köszönet mindenért :)

Barbara Fabian Bécs
Garancia

Garancia

Az alapanyagokra és kollégáink munkájára garanciát vállalunk.

Tovább
Kérdése van?

Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tovább
Így jut el hozzánk

Így jut el hozzánk

Így jut el a legegyszerűbben a WABI Beauty Centerbe.

Tovább
Hírlevél

Hírlevél

Iratkozzon fel a hírlevélre az újdonságokért és akciókért.

Tovább

Hírlevél feliratkozás

messages.Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesíthessük ajánlatainkról, akcióinkról.

[X]
Pályázat