Menü
hu
Időpont igénylés Szobafoglalás 0
HU | DE

Fogászat

Szájhigiénés kezelés (fogkőeltávolítás polírozással)

A fogak felszínén és a fogínyben lerakódott és megkeményedett fogkő esztétikai és egészségügyi probléma is egyszerre. Rendszeres fogkő-eltávolítással számos későbbi fogbetegség előzhető meg, szájürege higiénikusabb, fogai látványosan szebbek, csillogóbbak lesznek.


A fogkő-eltávolítással

  • fogai tisztábbá, higiénikusabbá válnak,
  • fájdalommentesen szabadulhat meg a fogkőtől,
  • megelőzhető a fogínygyulladás és számos fogbetegség,
  • meghosszabbíthatja fogai élettartamát,
  • újra bátran mosolyoghat.

Kinek ajánljuk?

A szájhigiéniés kezelést és a fogkő-eltávolítást Önnek ajánljuk, ha úgy érzi fogai elszíneződtek, nem tudja őket tökéletesen megtisztítani, és idejében szeretné megelőzni a fájdalmas ínygyulladás és egyéb fogbetegségek kialakulását.


A fogkő-eltávolítás menete

A fogkő-eltávolítás előzetesen egyeztetett időpontban történik. A kezelés kezdetén a dentálhigiénikus 10%-os Lidocain spray-vel érzésteleníti a nyálkahártyát, így a fogkő eltávolítása teljesen fájdalommentes. Ezt követően egy speciális, ultrahangos fogkő-eltávolító eszközzel leszedi a fogakon megtapadt lepedékeket, a fogkövet, az egyéb lerakódásokat és elszíneződéseket. Az íny alatti fogkövet finomabb, kézi műszerrel távolítja el.

A beavatkozás gyors és hatékony. A kezelés befejezéseként a dentálhigiénikus polírozza a fogak felszínét, mert a sima felületen nehezebben tapad meg a lepedék és képződik fogkő.

A fogkő-eltávolítást követően a kezelő orvos igény esetén elmondja és megmutatja a fogápolási eszközök helyes használatát, hogy Ön otthon is a lehető legjobban tudja karbantartani fogait, ínyét és a fogpótlásokat, tovább őrizzék meg épségüket.


A kezelés utáni teendők

A fogkő-eltávolítást követően fognyaki érzékenység előfordulhat, ezt 1-2 héten belül sensitive fogkrém vagy fluor gél használatával megszüntethető. A fogkő sajnos újraképződhet, amelyet a táplálkozási szokások és a fogmosási, szájápolási technika is befolyásol, ezért célszerű megfogadni a szájhigiénés tanácsokat.

A korai felismeréssel és kezeléssel a fogak jó eséllyel megmenthetők, ezért ellenőriztesse legalább évente egyszer fogai állapotát!


A fogkő-eltávolítás kockázatai

A fogkő-eltávolítás nem jár szövődményekkel, a kialakult lepedék elhanyagolása azonban komoly fogbetegségek kialakulásában játszhat szerepet.

Ha a lepedék eltávolítása nem történik megfelelően, akkor a kialakult, főként íny alatti fogkövek gyulladást okozhatnak. A vörösen fájó, vérző fogíny eltávolodik a fogaktól, tasakok alakulhatnak ki, és a gyulladás akár a fogágy mélyebb szöveteibe is továbbterjedhet, ami később akár csontpusztuláshoz, a fogak elvándorlásához vagy kieséséhez is vezethet. A gyors és hatékony fogkő-eltávolítással azonban mindez megelőzhető.


Garancia

A WABI Fogászati Klinikán csak kiváló minőségű anyagokkal dolgozunk, amelyekre garanciát is vállalunk.


Szerezze vissza csillogó mosolyát!
Kérjen időpontot ingyenes vizsgálatra!

A Wabinál ezt is megtalálja

Válassza ki az Önnek megfelelő szolgáltatást és bővebb információkért kattintson a képre!

Rólunk mondták

Gyönyörű volt az egész összhatás. A külalak, a tisztaság, a környezet. A személyzet nagyon udvarias, segítőkész, mosolygós... Csupa apró kis finomság, amin sok minden múlik. Minden fantasztikus volt! Csak ajanlani fogom, és ha Sopron, akkor Wabi Hotel!

Dóra Budapest

A Wabira mindig egy teljes napot szánok. Bécsben nagyon vegyes pedikűrös élményeim voltak, de a Wabiban kitűnő ez a szolgáltatás. A manikűrben és a kozmetikában is csak jó tapasztalatom volt. A masszázs is nagyon jó, mindig ugyanarra a masszázsra megyek. Amíg én szépülők a férjem wellnessezik.

Christina L. Bécs

Kedves Wabi Team! 2 hete voltunk Dr. Lorandnál kezelésen és nagyon hálásak vagyunk. Soha nem találkoztunk még ilyen kedves fogorvossal, aki ennyire jól bánik a betegekkel. Az eredmény pedig fájdalommentes és fantasztikus. Novemberben megyünk ismét, akkor más szolgáltatásokat is ki fogunk próbálni.

Lukas Vavra Bécs
Garancia

Garancia

Az alapanyagokra és kollégáink munkájára garanciát vállalunk.

Tovább
Kérdése van?

Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tovább
Így jut el hozzánk

Így jut el hozzánk

Így jut el a legegyszerűbben a WABI Beauty Centerbe.

Tovább
Hírlevél

Hírlevél

Iratkozzon fel a hírlevélre az újdonságokért és akciókért.

Tovább

Hírlevél feliratkozás

messages.Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesíthessük ajánlatainkról, akcióinkról.

[X]