Menü
hu
Időpont igénylés Szobafoglalás 0
HU DE

Kozmetika

Kozmetikai lézerkezeléseink

A szépségápolás új dimenziója

Az évtizedek során a szépségápolás terén számos újítás és technológiai fejlődés történt, de talán nincs még egy olyan forradalmi előrelépés, mint amit a kozmetikai lézerkezelések hoztak. A lézerrel végzett kezelések nem csupán a bőr mélyebb rétegeiben képesek hatékonyan beavatkozni, hanem a felszínen is látványos eredményeket érnek el. A Wabi Beauty Center büszkén áll a legmodernebb lézeres technológiák élén, és lehetővé teszi, hogy olyan megoldásokat nyújtson, amelyekkel könnyedén megszabadulhat a bőrhibáktól, fokozhatja bőre rugalmasságát és visszaállíthatja annak ragyogását. A Wabi Beauty Centerben alkalmazott DermaLight Q-kapcsolt ND:Yag lézer az eddigi legrövidebb, 3,5 nanosekundumos pulzus szélességének köszönhetően az egyik legkimagaslóbb hatékonyságú kozmetikai lézer. Fedezze fel velünk, hogyan segíthetnek a kozmetikai lézerkezelések Önnek is!

A kozmetikai lézerkezelésekkel,

  • hatékonyan távolíthatóak el az öregségi pigmentfoltok,
  • carbon-peeling segítségével tökéletes bőrjuvenáció érhető el; javul a bőr kollagén termelődése, ami feszesebb bőrt eredményez
  • segít csökkenteni az arcbőr faggyútermelését és szűkíti a tág pórusokat, így megszabadulhat az aknéktól és azok okozta gyulladásoktól
  • eredményesen eltávolíthatóak el a test egészén található, és a kozmetikai tetoválások is,
  • megszűntethetőek a kellemetlenségeket okozó szeplők és anyajegyek,
  • kezelhetőek az ota nevosz foltok.

A lézerkezelések típusai

Öregségi foltok eltávolítása

Az idő múlásával sajnos senki sem kerülheti el az öregségi foltok megjelenését a bőrén. A Wabi Beauty Centerben hiszünk abban, hogy mindenki megérdemli a sugárzó, fiatalos bőrt. Lézeres öregségi folt kezeléseink segítségével visszanyerheti az önbizalmát és a bőre fiatalosságát anélkül, hogy műtéti beavatkozáson kellene átesnie. A lézeres öregségi folt kezelés a legmodernebb technológia erejét használja fel a bőr mélyebb rétegeiben lévő pigment foltok hatékony eltávolítására: a lézerfény irányított energiáját használjuk arra, hogy a foltokban lévő pigmenteket lebontsuk, miközben a környező bőrt nem éri károsodás. A kezelések általában rövid időt vesznek igénybe, és a páciensek már néhány alkalom után látványos javulást tapasztalnak. A lézeres öregségi folt kezelés hosszan tartó eredményeket nyújt. Az öregségi pigment foltok eltávolítása után a bőr sima és egyenletes marad, és ez a hatás hosszú távon is megőrizhető.

Bőrrejuvenáció = lézeres ant-aging kezelés (Carbon-peeling)

Az életkor előrehaladtával és a környezeti tényezők hatására bőrünk veszít ragyogásából és feszességéből. Szerencsére létezik egy olyan kezelés, ami visszahozhatja a fiatalság érzetét arcbőrünknek! A lézeres carbon-peeling kezelés egy olyan modern bőrápolási eljárás, amely forradalmi eredményeket hozott a bőrrejuvenáció terén. A kezelés során finom szemcséjű szénporból készült maszkot használunk az arcra. Ez a szénpor kiválóan behatol a pórusokba, és előkészíti a bőrt a kezelésre. Amikor a kezelés során a lézer fénye eléri a szén molekulákat, azok kitisztítják a pórusokat, és eltávolítják az elhalt hámsejteket. A carbon-peeling segít csökkenteni a bőr faggyútermelését és szűkíti a tág pórusokat, így a bőre simább és mattabb lesz. Javítja a kollagén termelődést, a hőhatás pedig serkenti a vérkeringést, ami feszesebb bőrt eredményez. A carbon-peeling emellett segít megszabadulni az aknéktól és azok okozta gyulladásoktól is. A kezelés egyszerű, kényelmes és fájdalommentes. A kozmetikus szakember felviszi a szénporból készült maszkot az arcra, majd egy speciális lézerfény segítségével aktiválja azt. A folyamat során érezheti a bőrén a meleg érzést, ami a pórusok tisztításának folyamatát jelzi.

Tetoválás eltávolítás

Mindannyiunk életében vannak időszakok, amikor egy tetoválás jelentette az önmegvalósítást vagy az emlékek megörökítését. Azonban az élet változik, és az érzések is változhatnak. Egykor büszkén viselt tetoválások ma már lehet, hogy nem illenek az életstílusunkhoz vagy az ízlésünkhöz. Azonban nincs ok aggodalomra, hiszen a lézeres tetoválás eltávolítás egy olyan technológiai csoda, amely lehetővé teszi a tetoválások könnyed és hatékony eltávolítását.

A Wabi Beauty Center lézeres tetoválás eltávolító gépe, a Q-kapcsolt ND:Yag lézer, az úttörő technológiának köszönhetően lehetővé teszi, hogy Ön is búcsút mondjon a megunt tetoválásainak. A lézeres tetoválás eltávolítás a legmodernebb tudomány és technológia találkozásából született: a Q-kapcsolt lézer kibocsát egy speciális hullámhosszú fényt magas csúcsenergiával. Ez a fénynyaláb képes hatékonyan áthatolni a világos bőrön, de a sötét tetoválásokban vagy pigmentált területeken maximalizálja a felszívódást. A lézerfény a pigmentált sejtekre irányul, felrobbantva őket és lehetővé téve, hogy a szervezet a nyirokkeringés segítségével természetes úton eltávolítsa azokat. Tetoválásai így kezelésről kezelésre fokozatosan halványulnak, és bőre visszanyeri természetes szépségét. A kezelés során minimális a fájdalom és a kellemetlenség tapasztalható.

Szeplő és anyajegy eltávolítás

Minden bőr más és egyedi. A jellegzetes bőrelváltozások a személyiségünk részét képezik, de néha lehet, hogy bizonyos szeplők vagy anyajegyek zavaróak vagy potenciálisan kockázatosak lehetnek. A jó hír az, hogy a Wabi Beauty Center lézer technológiája lehetővé teszi a szeplők és anyajegyek biztonságos és hatékony eltávolítását. A lézeres szeplő és anyajegy eltávolítás a kozmetikai innováció legújabb eredménye. Mi, a Wabi Beauty Centerben mindent megteszünk annak érdekében, hogy a bőre ragyogó és hibátlan legyen, így a kozmetikánkban alkalmazott lézeres technológia lehetővé teszi, hogy célzottan és precízen távolítsuk el a szeplőket és anyajegyeket. A lézerfény pontosan irányul a kellemetlen elváltozásra, anélkül, hogy a környező bőrfelületet károsítaná. A kezelés során a lézer energia felrobbantja a szeplő vagy az anyajegy pigmentált sejtjeit, majd a szervezet automatikusan eltávolítja ezeket az elhalt sejteket.

Fontos információ: az anyajegyek lézeres eltávolításához előzetes bőrgyógyászati szakorvosi írásos engedély szükséges!

Ota nevosz eltávolítás

Az Ota nevosz egy olyan pigmentált bőrelváltozás, amely általában az arcbőrön fordul elő. Ez a folt sötétbarna vagy fekete színű, eltávolítására a lézeres technológia hatékony lehet. A kezelés során a Q-kapcsolt ND: Yag lézer speciális hullámhosszú fényt bocsát ki, amely hatékonyan célozza meg a sötét pigmentációt az Ota nevosz területén. A lézerfény áthatol a bőrön, és a pigmentált sejtekre irányul, felrobbantva azokat. A szervezet ezután természetes módon eltávolítja ezeket az elhalt sejteket, és a bőr fokozatosan halványul és visszanyeri egységes színét. Az Ota nevosz eltávolítása általában több kezelésből áll, mivel a foltok mérete és pigmentációja egyénenként eltérő lehet. Az eredmények azonban általában hamar lesznek látványosak és minimális kellemetlenséggel járnak.

Kinek ajánljuk a kezeléseket?

Az általunk kínált kozmetikai lézerkezeléseket Önnek is ajánljuk, ha elkötelezett bőre egészsége és ragyogásának javítása mellett. Ha szeretne megszabadulni a nem kívánt pigment foltoktól, öregségi foltoktól és tetoválásoktól. Emellett kiváló választás, ha a bőre kollagén termelődését szeretné fokozni annak érdekében, hogy az feszesebb és fiatalosabb legyen. A Wabi Beauty Centerben kozmetikai lézerkezelések széles skálája áll rendelkezésre, beleértve a bőrjuvenációt (anti-aging), amelynek segítségével visszaállítható a bőr fiatalos rugalmassága, csökkenthető a bőr faggyútermelése és hatékonyan segít megszabadulni az aknéktól és azok okozta gyulladásoktól.

A kezelés menete

A kozmetikai lézerkezelés minden egyes páciens esetében egy személyre szabott bőranalízissel kezdődik. Ez az alapos vizsgálat segít azonosítani bőre egyedi szükségleteit és problémáit. Szakértőnk a bőrtípusát, pigmentfoltjait, szeplőit, anyajegyeit vagy a tetoválásait elemzi, és meghatározza a legmegfelelőbb kezelési tervet az Ön számára.

A kezelés előtt a bőrt alaposan megtisztítjuk és előkészítjük. A carbon-peeling kezelés során, a bőrre speciális szénpor alapú maszkot alkalmazunk, ami segít a pórusok mélytisztításában és a bőr felkészítésében a lézeres kezelésre.

A lézer kezelés során szakértőnk precízen irányított lézerfényt használ a bőr problémás területeire. A lézerfény energiája a bőr mélyebb rétegeiben fejti ki hatását, miközben a környező bőrt minimális hatással érinti. A lézerfény célzottan kezeli a pigmentfoltokat, eltávolítja a tetoválásokat, vagy kifejti anti-aging hatását. A lézer kezelés során minimális a fájdalom (melegség érzet) és kellemetlenség tapasztalható.

A kezelés befejezése után speciális bőrápoló termékeket használunk a bőr hidratálására és nyugtatására. Szakértőnk részletes utasításokat ad Önnek arról, hogyan kell gondoskodni a bőréről a kezelés után, hogy az a lehető legjobb eredményeket hozza.

Az eredmények általában azonnal láthatók, különösen a carbon-peeling kezelés esetében, ahol az arc bőre azonnal simább és ragyogóbb lesz. A lézeres pigment folt eltávolítás vagy tetoválás eltávolítás esetén a folyamat idővel fokozatosan halad előre.

A kívánt eredmények eléréséhez több kezelésre is szükség lehet. Szakértő kozmetikusunk részletesen tájékoztatja Önt az elvárható eredményekről és a várható szükséges kezelések számáról.

A kozmetikai lézerkezelések egyik nagyszerű előnye, hogy a kezelések után általában minimális a visszatérési idő a mindennapi rutinhoz.

Az alapos bőranalízis, a személyre szabott kezelési terv, és a szakértői gondoskodás mind segít abban, hogy a kozmetikai lézerkezelések hatékonyan és biztonságosan alkalmazhatók legyenek, és Ön a lehető legjobb eredményeket érhesse el.

A kezelés kockázatai

A Wabi Beauty Center élen jár a lézeres szépségkezelések terén, és olyan egyedi megoldásokat kínál, amelyekre büszkék vagyunk. Szakembereink tapasztaltak és magasan képzettek, és a kezelés során minden szükséges óvintézkedést betartanak. Minden esetben figyelembe veszik az egyedi bőrtípusok sajátosságait és igényeit. Minden egyes kezelésünket alapos bőranalízis előzi meg, amelynek során szakértő kozmetikusunk feltérképezi bőre állapotát és szükségleteit. Ez a személyre szabott és biztonságos megközelítés lehetővé teszi bármilyen bőrtípusú páciensünk számára, hogy optimális eredményeket érjünk el. A fejlett lézertechnológiánk olyan precíziót és ellenőrzést tesz lehetővé, amely minimálisra csökkenti a mellékhatások kockázatát. Az alkalmazott biztonságos lézertechnológia mellett a kezelések során használt anyagok is magas szabványoknak felelnek meg, hogy Ön maximális komfortban részesülhessen a kezelések során. A DermaLight Q-kapcsolt ND:Yag lézerrel az eredmények gyorsan láthatók, és a kezelések közötti szünetek viszonylag rövidek. A gépeink természetesen kivétel nélkül orvosi CE minősítéssel rendelkeznek.

Garancia

Szakembereink elkötelezettek abban, hogy a lehető legjobb eredményeket érjék el, és minden kliensünk elégedett legyen a kozmetikai lézer kezeléseinkkel. Azonban tiszteletben tartjuk az emberi test egyediségét és változékonyságát, és ebben a szellemben kívánjuk hangsúlyozni, hogy a kozmetikai lézerkezelések eredményei egyénenként eltérhetnek és a genetikai faktorok illetve az életmódbeli különbségek, és a különféle gyógyszerek mellékhatásai befolyásolhatják a kezelések hatékonyságát. Az emberi test összetettségének köszönhetően és az egyedi reakciók függvényében előfordulhatnak különféle eredmények. Az optimális eredmények elérése érdekében fontos a szakértő utasítások pontos betartása, az ajánlott kezelési szám teljesítése és a megfelelő otthoni bőrápolás folytatása a kezelések között.

Szakembereink elkötelezettek abban, hogy a lehető legjobb eredményeket érjék el, és minden páciensünk elégedett legyen a kezelésekkel. Azonban tiszteletben tartjuk az emberi test egyediségét és változékonyságát, és ebben a szellemben kívánjuk hangsúlyozni, hogy a kozmetikai lézerkezelések eredményei egyénenként eltérhetnek.

A változás mindig az Ön döntése, ne habozzon, foglaljon időpontot kozmetikai lézerkezelésre most! >>>

Kezelések árai

Tetoválás eltávolítás (kb 7x7 cm)
39000 Ft
Szemöldök tetoválás eltávolítása
23000 Ft
Bőrrejuvenáció = lézeres anti-aging kezelés (Carbon-peeling)

A lézeres carbon-peeling kezelés egy olyan modern bőrápolási eljárás, amely forradalmi eredményeket hozott a bőrrejuvenáció terén.

45000 Ft
Ota nevosz eltávolítás (ca 7x7 cm)
39000 Ft
Öregségi foltok eltávolítása lézerrel (darabonként)
9000 Ft

A Wabinál ezt is megtalálja

Válassza ki az Önnek megfelelő szolgáltatást és bővebb információkért kattintson a képre!

Rólunk mondták

Gyönyörű volt az egész összhatás. A külalak, a tisztaság, a környezet. A személyzet nagyon udvarias, segítőkész, mosolygós... Csupa apró kis finomság, amin sok minden múlik. Minden fantasztikus volt! Csak ajanlani fogom, és ha Sopron, akkor Wabi Hotel!

Dóra Budapest

A Wabira mindig egy teljes napot szánok. Bécsben nagyon vegyes pedikűrös élményeim voltak, de a Wabiban kitűnő ez a szolgáltatás. A manikűrben és a kozmetikában is csak jó tapasztalatom volt. A masszázs is nagyon jó, mindig ugyanarra a masszázsra megyek. Amíg én szépülők a férjem wellnessezik.

Christina L. Bécs

Kedves Wabi Team! 2 hete voltunk kezelésen és nagyon hálásak vagyunk. Soha nem találkoztunk még ilyen kedves fogászati csapattal, aki ennyire jól bánik a betegekkel. Az eredmény pedig fájdalommentes és fantasztikus. Hamarosan megyünk ismét, akkor más szolgáltatásokat is ki fogunk próbálni.

Lukas Vavra Bécs

Dr. Görcsi Jánosnál voltam orrkorrekciós műtéten. A Doktor Úr és csapata nagyon hozzáértő tanácsokkal látott el, és a műtét után az orrom optimális és harmonikusan illeszkedik az arcvonásaimhoz. A klinika nagyon higiénikus és a személyzet nagyon szívélyes. Szuper elégedett vagyok az eredményemmel, és mindenkinek csak ajánlani tudom a WABI plasztikai sebészetét.

Michaela Bécs

Évek óta rendszeresen járok a Wabiba, és mindig teljesen kipihentnek érzem magam, és szívélyesen törődnek velem. Az alkalmazottak mind nagyon kedvesek és barátságosak! Mindig kapok masszázst, megcsinálják a körmöm, hajat vágatok/festetek, különféle kozmetikai kezeléseket, szempillát hosszabbíttatok... Nem számít, mit csináltam, mindig minden nagyszerű! Ezért továbbra is hűséges kliens maradok! Köszönet mindenért :)

Barbara Fabian Bécs
Garancia

Garancia

Az alapanyagokra és kollégáink munkájára garanciát vállalunk.

Tovább
Kérdése van?

Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tovább
Így jut el hozzánk

Így jut el hozzánk

Így jut el a legegyszerűbben a WABI Beauty Centerbe.

Tovább
Hírlevél

Hírlevél

Iratkozzon fel a hírlevélre az újdonságokért és akciókért.

Tovább

Hírlevél feliratkozás

messages.Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesíthessük ajánlatainkról, akcióinkról.

[X]