Menü
hu
Időpont igénylés 0
HU | DE

Fogászat

Fogfehérítés ZOOM lámpával

A hófehér fogak ápolt és igényes megjelenést kölcsönöznek viselőjüknek. Sokan azonban egy idő után fogaik szürkülését, sárgulását tapasztalják. A fogak elszíneződéséért a dohányzás, a fogkőképződés, a színező ételek és italok fogyasztása, az életkor és számos egyéb tényező is okolható. A Zoom® fogfehérítő eljárással azonban fogai nagyon rövid idő alatt lesznek újra látványosan fehérek. A kezelés biztonságos, hatását tudományos kutatások és klinikai vizsgálatok igazolják.


A Zoom® fogfehérítéssel...

  • Megjelenése esztétikusabb lesz,
  • Fogai visszanyerik csodás fehér ragyogásukat
  • Fogai árnyalatokkal fehérebbek lesznek, akár 1 óra alatt
  • Biztonságosan, hatékonyan fehérítheti ki fogait
  • Tartós, azonnali eredmény érhető el,
  • Önbizalma megnő
  • Bátrabban beszélgethet, mosolyoghat, nevethet

Kinek ajánljuk?

A Zoom® fogfehérítő eljárást Önnek ajánljuk, ha fogai elszíneződtek, és úgy érzi, hogy fehérebb és esztétikusabb fogakkal boldogabb, teljesebb életet élhetne.

A fogfehérítés kiválóan alkalmazható a dohányzás, a színező ételek, a fogkőképződés vagy a gyógyszerek szedése miatti elszíneződés esetén. A fogfehérítéssel fogai újra fehérebbek és harmonikusabbak lesznek, ezáltal Ön is bátrabban mosolyoghat, nevethet.

A Zoom® fogfehérítés nem alkalmazható 16 éves kor alatt és terhesség, szoptatás idején.


A fogfehérítés előtti konzultáció

A Zoom® lámpás fogfehérítést minden esetben szájhigiénés kezelés előzi meg, ahol a dentálhigiénikus megvizsgálja fogsorát és megállapítja az elszíneződés okait.
Ha a fogfehérítésnek nincs akadálya, akkor a dentálhigiénikus felvázolja a kezelés menetét, a várható eredményeket, a fogfehérítés utáni teendőket és persze a kockázatokat is.


A fogfehérítés menete

A Zoom® fogfehérítés első lépéseként a dentálhigiénikus lefedi az ínyét és az ajkait, így csak a fehérítendő fogak maradnak szabadon. A fogakra speciális Zoom® fogfehérítő gélt ken, majd megvilágítja a Zoom® fogfehérítő lámpával. A fény hatására a gél behatol a fogzománc felületes rétegeibe, és aktiválódik a benne található hidrogén-peroxid. Ennek bomlásával oxigén szabadul fel, amely eltávolítja a fogak elszíneződéséért felelős festékanyagokat, így a fogai tisztábbnak, ápoltabbnak tűnnek. A kezelés alatt a fogak akár több árnyalattal is fehérebbek lesznek, amelyet a kiinduló árnyalat és az elszíneződés mértéke is befolyásol.

A kezelés mindössze 1 órát vesz igénybe, hatása azonnal látható.


A fogfehérítés utáni teendők

A Zoom® fogfehérítés után a megszokott életvitel bátran folytatható.
Rendszeres és alapos ápolással, valamint a színező ételek kerülésével fehérségük tovább megőrizhető. Szükség esetén azonban a kezelés megismételhető.


A fogfehérítés kockázatai

A fogfehérítés alapvetően egy biztonságos, klinikailag igazolt eljárás, de mint minden beavatkozásnak ennek is lehetnek kockázatai.
A kezelést követően átmeneti fogérzékenység tapasztalható, amely a következő napon spontán elmúlik, de ún. Relief gél használatával a folyamat gyorsítható.


Garancia

A WABI Fogászati Klinikán csak kiváló minőségű anyagokkal dolgozunk, amelyekre garanciát is vállalunk.


Nyerje vissza ragyogóan fehér fogait
a WABI Fogászati Klinikán!
Kérjen időpontot személyes konzultációra!

A Wabinál ezt is megtalálja

Válassza ki az Önnek megfelelő szolgáltatást és bővebb információkért kattintson a képre!

Rólunk mondták

Gyönyörű volt az egész összhatás. A külalak, a tisztaság, a környezet. A személyzet nagyon udvarias, segítőkész, mosolygós... Csupa apró kis finomság, amin sok minden múlik. Minden fantasztikus volt! Csak ajanlani fogom, és ha Sopron, akkor Wabi Hotel!

Dóra Budapest

A Wabira mindig egy teljes napot szánok. Bécsben nagyon vegyes pedikűrös élményeim voltak, de a Wabiban kitűnő ez a szolgáltatás. A manikűrben és a kozmetikában is csak jó tapasztalatom volt. A masszázs is nagyon jó, mindig ugyanarra a masszázsra megyek. Amíg én szépülők a férjem wellnessezik.

Christina L. Bécs

Kedves Wabi Team! 2 hete voltunk Dr. Lorandnál kezelésen és nagyon hálásak vagyunk. Soha nem találkoztunk még ilyen kedves fogorvossal, aki ennyire jól bánik a betegekkel. Az eredmény pedig fájdalommentes és fantasztikus. Novemberben megyünk ismét, akkor más szolgáltatásokat is ki fogunk próbálni.

Lukas Vavra Bécs
Garancia

Garancia

Az alapanyagokra és kollégáink munkájára garanciát vállalunk.

Tovább
Kérdése van?

Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tovább
Így jut el hozzánk

Így jut el hozzánk

Így jut el a legegyszerűbben a WABI Beauty Centerbe.

Tovább
Hírlevél

Hírlevél

Iratkozzon fel a hírlevélre az újdonságokért és akciókért.

Tovább

Hírlevél feliratkozás

messages.Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesíthessük ajánlatainkról, akcióinkról.

[X]