Menü
hu
Időpont igénylés Szobafoglalás 0
HU | DE

Fogászat

EMS DENTAL Spa fájdalommentes kezelés

A fogászati biofilm az egyik legfontosabb tényező a fogkő, a fogszuvasodás, a fogágybetegségek és az implantátumok körüli gyulladások kialakulásában. Ezt a szabad szemmel nem látható vékony, egybefüggő, nyálkás biofilmréteget a szájban lévő baktériumok és mikroorganizmusok termelik. A fogakra, a fognyakra és a fogínyre tapadva pedig ideális táptalaj alakul ki a fennmaradásukhoz és szaporodásukhoz.

A biofilm fogmosással nem távolítható el maradéktalanul, felületén így fogkő képződik, ami rendszeres kezelés hiányában fogínygyulladást és fogágybetegségeket okozhat. Mint ismert, a fogágybetegség növelheti a szív- és érrendszeri betegségek, ízületi gyulladások, cukorbetegség és koraszülés kockázatát. Ezért is javasoljuk évente 1-2 alkalommal a fogkő rendszeres eltávolítását.

EMS DENTAL Spa kezelés a szájhigiéniai kezelések egy vadonatúj megközelítése. Az új technológiával speciális porral, homokfújással, polírozás nélkül távolítjuk el a biofilmet és a fogkövet. A kezelés teljesen fájdalommentes.


EMS DENTAL Spa kezeléssel

  • fogai tisztává, higiénikusabbá válnak,
  • fogsora világosabbnak tűnik,
  • gyorsan, fájdalommentesen szabadulhat meg a fogkőtől,
  • megelőzhető a fogkő és a fogínygyulladás kialakulása,
  • meghosszabbíthatja fogai élettartamát,
  • fájdalmas fogágybetegségeket előzhet meg,
  • újra bátran, magabiztosan mosolyoghat.

Kinek ajánljuk?

Az EMS DENTAL Spa kezelést Önnek ajánljuk, ha fontosnak tartja fogai egészségét és az évente esedékes fogkőeltávolításra egy minden korábbinál kényelmesebb, hatékony, gyors és fájdalommentes megoldást keres.

Kifejezetten ajánljuk fogszabályozó viselése esetén, mert hatékonyan képes eltávolítani a fogszabályozó brekettek körüli biofilmet és fogkövet, anélkül, hogy a ragasztásokat vagy a gumikat ki kellene venni.

Kiemelten ajánljuk implantátumok rendszeres karbantartására is, mert biztonságosan, az implantátumok és a felépítmények veszélyeztetése nélkül képes eltávolítani a lerakódásokat, a biofilmréteget és a fogkövet egyaránt.

Az EMS Dental Spa kezelés gyors megoldás szájhigiéniai kezeléssel egybekötött fogkezelések előtt is.

Valamint ideális gyerekek számára a fogkövesedés és a fogbetegségek megelőzésére, és a már kialakult fogkő célzott és gyors eltávolítására.


EMS DENTAL Spa kezelés menete

Az EMS DENTAL Spa kezelés előzetesen egyeztetett időpontban történik. A kezelés első lépéseként a dentálhigiénikus egy speciális, sötétlila indikátoroldattal átitatott szivaccsal ecseteli a fogakat. Ez a biofilmrétegen elszíneződik, így pontosan láthatóvá válik, hogy hol szükséges a kezelést végezni.

Majd dentalhigiénikusunk az EMS géppel eritrit alapú, speciális Airflow PLUS por segítségével fokozatosan, fogról fogra haladva távolítja el az elszíneződött biofilmréteget. Az Airflow PLUS por a fogakon és minden lágyszöveten, az ínyen, a nyálkahártyán, a nyelven és a szájpadon is biztonságosan és kényelmesen használható.

A kezelés során a speciális Piezon fej folyamatos visszajelzést ad. Ahol a gép fogkövet érzékel, ott erősebb rezgésre kapcsol, sima fogzománcot és/vagy lágyszövetet érzékelve pedig gyengébb fokozatra vált.

Az EMS DENTAL Spa kezeléssel egyedülállóan hatékonyan távolítható el a biofilm, az elszíneződések és az éretlen fogkő. Ideális megoldás a fogszabályozó brekettek körüli terület és az implantátumok tisztítására. Hatására láthatóan tisztábbak, világosabbak és fényesebbek lesznek a fogak.

A kezelés végén a szájhigiénikus még egyszer ellenőrzi, hogy a fogközökben vagy a fogíny alatt maradt-e még fogkő. Ha igen, azt a Piezon fejjel utólag eltávolítja.


EMS DENTAL Spa kezelés utáni teendők

A biofilmréteg és a fogkő újraképződése természetes folyamat, amelynek intenzitását a táplálkozási szokások és a fogmosási, szájápolási technika is befolyásolja. Ezért célszerű megfogadni a szájhigiénikus szakemberünk tanácsait.

A tartós és hosszútávú eredmény érdekében a kezelést ajánlott félévente megismételni.


EMS DENTAL Spa kezelés kockázatai

Az EMS Dental Spa kezelés fájdalom- és kockázatmentes. A kialakuló lepedék, biofilm és fogkő elhanyagolása azonban komoly foggyulladások és fogínybetegségek kifejlődéséhez vezethet. A gyors és hatékony EMS DENTAL Spa kezeléssel azonban mindez megelőzhető.


Garancia

A WABI Fogászati Klinikán csak kiváló minőségű anyagokkal dolgozunk, amelyekre garanciát is vállalunk.


Élvezze újra az egészségesen csillogó mosolyát!
Kérjen időpontot EMS Dental Spa kezelésre!

A Wabinál ezt is megtalálja

Válassza ki az Önnek megfelelő szolgáltatást és bővebb információkért kattintson a képre!

Rólunk mondták

Gyönyörű volt az egész összhatás. A külalak, a tisztaság, a környezet. A személyzet nagyon udvarias, segítőkész, mosolygós... Csupa apró kis finomság, amin sok minden múlik. Minden fantasztikus volt! Csak ajanlani fogom, és ha Sopron, akkor Wabi Hotel!

Dóra Budapest

A Wabira mindig egy teljes napot szánok. Bécsben nagyon vegyes pedikűrös élményeim voltak, de a Wabiban kitűnő ez a szolgáltatás. A manikűrben és a kozmetikában is csak jó tapasztalatom volt. A masszázs is nagyon jó, mindig ugyanarra a masszázsra megyek. Amíg én szépülők a férjem wellnessezik.

Christina L. Bécs

Kedves Wabi Team! 2 hete voltunk kezelésen és nagyon hálásak vagyunk. Soha nem találkoztunk még ilyen kedves fogászati csapattal, aki ennyire jól bánik a betegekkel. Az eredmény pedig fájdalommentes és fantasztikus. Hamarosan megyünk ismét, akkor más szolgáltatásokat is ki fogunk próbálni.

Lukas Vavra Bécs

Dr. Görcsi Jánosnál voltam orrkorrekciós műtéten. A Doktor Úr és csapata nagyon hozzáértő tanácsokkal látott el, és a műtét után az orrom optimális és harmonikusan illeszkedik az arcvonásaimhoz. A klinika nagyon higiénikus és a személyzet nagyon szívélyes. Szuper elégedett vagyok az eredményemmel, és mindenkinek csak ajánlani tudom a WABI plasztikai sebészetét.

Michaela Bécs

Évek óta rendszeresen járok a Wabiba, és mindig teljesen kipihentnek érzem magam, és szívélyesen törődnek velem. Az alkalmazottak mind nagyon kedvesek és barátságosak! Mindig kapok masszázst, megcsinálják a körmöm, hajat vágatok/festetek, különféle kozmetikai kezeléseket, szempillát hosszabbíttatok... Nem számít, mit csináltam, mindig minden nagyszerű! Ezért továbbra is hűséges kliens maradok! Köszönet mindenért :)

Barbara Fabian Bécs
Garancia

Garancia

Az alapanyagokra és kollégáink munkájára garanciát vállalunk.

Tovább
Kérdése van?

Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tovább
Így jut el hozzánk

Így jut el hozzánk

Így jut el a legegyszerűbben a WABI Beauty Centerbe.

Tovább
Hírlevél

Hírlevél

Iratkozzon fel a hírlevélre az újdonságokért és akciókért.

Tovább

Hírlevél feliratkozás

messages.Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesíthessük ajánlatainkról, akcióinkról.

[X]