Menü
hu
Időpont igénylés Szobafoglalás 0
HU DE

Plasztikai sebészet

Arcplasztika (Face Lifting)

A kor előrehaladtával a bőr elveszíti feszességét és rugalmasságát, megereszkedik, pettyhüdtebbé és ráncosabbá válik. Arcplasztikával azonban gyönyörűen eltüntethetők az idő múlásának kíméletlen nyomai, halványíthatók a mimikai ráncok, a bőr feszesebb és rugalmasabb lesz, amitől az arc fiatalosabbnak, egészségesebbnek tűnik. Ön is erre vágyik?


Az arcplasztikával

  • bőre feszesebbé, rugalmasabbá válik,
  • arca visszanyeri fiatalos ragyogását,
  • tartós hatás érhető el, amely akár évek múlva is megmarad,
  • igény szerint mini arcplasztika és a mély szövetrétegeket is érintő arcemelés közül választhat,
  • beavatkozás helye szinte láthatatlan marad,
  • szövődménytől nem kell tartania, csak ritkán fordulnak elő.

Kinek ajánljuk?

Az arcplasztikát Önnek ajánljuk, ha zavarja, hogy bőre megereszkedett, egyre több ráncot fedez fel, és szeretne, ha arca és nyaka feszesebbé, ránctalanabbá, fiatalosabbá válna.

Az arcplasztikai beavatkozásokat már 40 éves kortól, felső korhatár nélkül végezzük. A jó egészségügyi állapot azonban a műtét elengedhetetlen feltétele.


Arcplasztikai előtti konzultáció

A műtétet minden esetben személyes konzultáció előzi meg egy előzetesen egyeztetett időpontban, ahol a plasztikai sebész az Ön elképzeléseihez igazodva vázolja fel a lehetőségeket, ismerteti a műtét menetét, várható hatásait, a gyógyulási folyamat részeit és természetesen a kockázatokat is. A konzultáció ára 5000 Ft, amely a műtét árából levonásra kerül.

Az arcplasztikai műtét előtt különböző laborvizsgálatokra is szükség lesz, pl. vér, vizelet, EKG.


Az arcplasztikai beavatkozás menete

Kisebb korrekciók esetén ún. mini arcplasztikát javaslunk, amikor a fül előtt, az áll vonalában, a nyak felső részén vagy az arc egyes részein ejtett apró vágásokkal tüntetjük el az öregedés jeleit. A helyi érzéstelenítéssel végzett ambuláns arcplasztikai műtét kisebb megterheléssel, kevesebb szövődménnyel jár, rövid pihenést követően otthonában lábadozhat, és a gyógyulási idő is gyorsabb.

A mély szövetrétegeket is érintő, ún. subperiostealis arcemelések esetén a vágásokat a hajas fejbőrön, a fül előtt és a tarkón ejti plasztikai sebészünk, majd eltávolítja a felesleges szöveteket és feszesíti a bőrt. Ez esetben az eredmény sokkal látványosabb, a komolyabb műtét miatt viszont magasabb a szövődményráta és a gyógyulási idő is hosszabb.

A műtétet altatásban végezzük, amely után néhány napot a klinikán kell tölteni, ahol kényelmes és elegáns szállodai szobában, szakképzett személyzet felügyelete mellett kezdődhet meg a gyógyulási folyamat.


Gyógyulási idő

Az arcplasztikai műtétet követő egy hétig nyomókötés kerül a fejre, amelyből csak az arc maradhat szabadon. Ez idő alatt duzzanat, a szemek mellett kisebb elszíneződések, bevérzések jelentkezhetnek. A műtéti rész tömöttebb, keményebb lehet, és egyenetlenségek is előfordulhatnak. A seb területéről vékony draint/műanyagcsövet alkalmazunk a sebváladék elvezetésére, amelyet 24-48 órán belül eltávolítunk. Egy hetet követően kerülhet le a kötés, a varratok eltávolítása a 10-14. napon történik. Ez idő alatt otthoni pihenés javasolt, és 2-3 kontrollvizsgálat szükséges.

Az arcplasztikát követő első néhány napban jelentkező fájdalmak fokozatosan gyengülnek, és hagyományos fájdalomcsillapítókkal hatékonyan enyhíthetők.

A gyógyulási idő alatt tilos minden vérnyomás fokozó tevékenység végzése, pl. nehéz tárgyak emelése, sportolás, fizikai munka stb. Tilos minden olyan tevékenység, amely az arc kipirulását okozhatja pl. szolárium, napozás, erősen fűszerezett ételek fogyasztása, alkohol fogyasztása stb.


Az arcplasztika kockázatai

Az arcplasztikai kezeléseket követően csak kivételes esetben jelentkeznek szövődmények. Ritkán előfordulhat utóvérzés, átmeneti érzészavar, bőrelhalás, gyulladás, duzzanat vagy ödéma, vastag hegképződés, hajhullás vagy hajritkulás, kirívó esetben az arcizmok működésében bekövetkező asszimetria.

Bizonyos betegségek pl. a nem jól beállított magas vérnyomás vagy a cukorbetegség az arcplasztikai beavatkozás sikerét kockáztatják, ami könnyen szövődményekhez is vezethet. A dohányzás szintén növeli a kockázatot, ezért elegedhetetlen a műtétet megelőző hetekben, hónapokban a dohányzás mellőzése.


Garancia

A beavatkozásokat a legkorszerűbb technikai eszközökkel felszerelt műtőinkben végezzük. A WABI Szépség Centrumban használt anyagokra és plasztikai sebészeink munkájára garanciát vállalunk.


A feszesebb és fiatalosabb arcbőr nem álom többé,
kérjen időpontot személyes arcplasztikai konzultációra!

A Wabinál ezt is megtalálja

Válassza ki az Önnek megfelelő szolgáltatást és bővebb információkért kattintson a képre!

Rólunk mondták

Gyönyörű volt az egész összhatás. A külalak, a tisztaság, a környezet. A személyzet nagyon udvarias, segítőkész, mosolygós... Csupa apró kis finomság, amin sok minden múlik. Minden fantasztikus volt! Csak ajanlani fogom, és ha Sopron, akkor Wabi Hotel!

Dóra Budapest

A Wabira mindig egy teljes napot szánok. Bécsben nagyon vegyes pedikűrös élményeim voltak, de a Wabiban kitűnő ez a szolgáltatás. A manikűrben és a kozmetikában is csak jó tapasztalatom volt. A masszázs is nagyon jó, mindig ugyanarra a masszázsra megyek. Amíg én szépülők a férjem wellnessezik.

Christina L. Bécs

Kedves Wabi Team! 2 hete voltunk kezelésen és nagyon hálásak vagyunk. Soha nem találkoztunk még ilyen kedves fogászati csapattal, aki ennyire jól bánik a betegekkel. Az eredmény pedig fájdalommentes és fantasztikus. Hamarosan megyünk ismét, akkor más szolgáltatásokat is ki fogunk próbálni.

Lukas Vavra Bécs

Dr. Görcsi Jánosnál voltam orrkorrekciós műtéten. A Doktor Úr és csapata nagyon hozzáértő tanácsokkal látott el, és a műtét után az orrom optimális és harmonikusan illeszkedik az arcvonásaimhoz. A klinika nagyon higiénikus és a személyzet nagyon szívélyes. Szuper elégedett vagyok az eredményemmel, és mindenkinek csak ajánlani tudom a WABI plasztikai sebészetét.

Michaela Bécs

Évek óta rendszeresen járok a Wabiba, és mindig teljesen kipihentnek érzem magam, és szívélyesen törődnek velem. Az alkalmazottak mind nagyon kedvesek és barátságosak! Mindig kapok masszázst, megcsinálják a körmöm, hajat vágatok/festetek, különféle kozmetikai kezeléseket, szempillát hosszabbíttatok... Nem számít, mit csináltam, mindig minden nagyszerű! Ezért továbbra is hűséges kliens maradok! Köszönet mindenért :)

Barbara Fabian Bécs
Garancia

Garancia

Az alapanyagokra és kollégáink munkájára garanciát vállalunk.

Tovább
Kérdése van?

Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tovább
Így jut el hozzánk

Így jut el hozzánk

Így jut el a legegyszerűbben a WABI Beauty Centerbe.

Tovább
Hírlevél

Hírlevél

Iratkozzon fel a hírlevélre az újdonságokért és akciókért.

Tovább

Hírlevél feliratkozás

messages.Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesíthessük ajánlatainkról, akcióinkról.

[X]
Pályázat