Menü
hu
Időpont igénylés 0
HU | DE

3D Bionikus Hajprotézis

A hajkorona részleges vagy teljes elvesztése nőt és férfit egyaránt megvisel. A forradalmi 3D Bionikus Hajprotézisnek köszönhetően viszont nem álom többé a dús, stabil és gyönyörű frizura.

A Wabi Beauty Centerben is elérhető az egyik legújabb, legkorszerűbb megoldás a gyógyíthatatlan hajbetegségben szenvedők számára. A legújabb Trichotechnológia sokak számára hozhatja vissza újra az úszás, a strandolás, a sportolás és az önbizalommal teli élet élményét, ráadásul kompromisszumok nélkül!

A 3D Bionikus Hajprotézis egy tisztán, bio alapanyagok felhasználásával készített egyedi és natúr haj- és fejbőrimplantátum, amely tökéletesen és stabilan a fejbőrre tapad, miközben hagyja azt lélegezni.


A 3D Bionikus Hajprotézissel

  • kompromisszumok nélkül lehet újra fényes, egészséges hajkoronája,
  • stabil, tartós és tökéletesen természetes hatású hajprotézis készíthető,
  • műtéti beavatkozás nélkül nyerheti vissza haját,
  • nincs szükség donorra és nincs határa a hajsűrítésnek sem,
  • bármilyen frizurát kialakíthat,
  • visszanyerheti önbizalmát, jobban érezheti magát a bőrében,
  • visszatérhet megszokott életmódjához,
  • újra bátran sportolhat, táncolhat, úszhat vagy szaunázhat.

Kinek ajánljuk?

A 3D Bionikus Hajprotézist Önnek ajánljuk, ha bármilyen betegség, sugárkezelés, trauma, baleset, műtét vagy autoimmun betegség miatt elveszítette a haját, és tartós, stabil, természetes hatású megoldást keres, amellyel végre újra teljes életet élhet.

A 3D Bionikus Hajprotézis kezeléssel a hajbeültetésnél lényegesen olcsóbb, a parókánál pedig jóval stabilabb, tartósabb eredmény érhető el, miközben nincs szükség fájdalmas műtéti beavatkozásra és donorra sem.


3D Bionikus Hajprotézis előtti konzultáció

A 3D Bionikus Hajprotézis készítését minden esetben személyes konzultáció előzi meg, ahol a kezelést végző szakorvos megvizsgálja a hajas fejbőrt és megállapítja a hajvesztés okait. Amennyiben a kezelés elvégezhető, tájékoztatást ad a hajprotézis készítésének menetéről, a várható eredményekről, a kezelés utáni teendőkről. Az első konzultáció ingyenes.


3D Bionikus Hajprotézis kezelés menete

A 3D Bionikus Hajprotézis készítésének első lépéseként megvizsgáljuk a hajat és a hajas fejbőrt, majd speciális műanyag és gipsz segítségével mintát veszünk. Ezt követően a mintát Olaszországba küldjük, ahol a Cesare Ragazzi Laboratories szakemberei bőrbarát, apró lyukakon át lélegző szilikonmemránból elkészítik a teljesen egyedi hajkoronát. Az implantátum elkészítéséhez csak teljesen natúr, bio alapanyagokat használnak, így a protézis semmilyen irritációt, allergiát vagy kellemetlenséget nem okozhat.

Az elkészített protézis speciális zselé segítségével erősítjük a fejbőrhöz, amely mindvégig szabadon lélegezhet alatta.

A 3D Bionikus Hajprotézis kompromisszumok nélkül segít visszaadni az önbizalmat, viselése teljesen természetes, nem jár semmilyen kellemetlenséggel és bármilyen tevékenység ugyanúgy végezhető, akár a saját hajjal. Újra táncolhat, futhat, úszhat, szaunázhat, mint korábban.

A forradalmi Trichotechnológia tízezrek számára adhatja vissza újra a reményt, elérhető áron, kompromisszunk és kellemetlenségek nélkül.


A hajprotézis kockázatai

A 3D Bionikus Hajprotézis egy forradalmian új technika, amely műtéti beavatkozás nélkül segít visszanyerni a hajas fejbőrt és újra teljes életet élni. A kezelés fájdalommentes és semmilyen kockázattal nem jár.

A hajprotézis alatt a fejbőr ugyanúgy tud lélegezni, nem fülled be, ha nedvesség éri ugyanúgy szárítható, mint a saját haj.

A hajimplantátumhoz használt alapanyagok bio minősítésűek, semmilyen irritációt, allergiát, gyulladást vagy kellemetlenséget nem okoznak.

A kezelést követően havonta 1x elegendő levenni és karbantartani a protézist, így évekig szép és ápolt marad.


Garancia

A Wabi Beauty Centerben a legkorszerűbb, legmodernebb alapanyagokat, technológiákat és technikákat alkalmazzuk, amelyre garanciát is vállalunk.

Nyerje vissza ragyogó, stabil és természetes hatású hajkoronáját,
kérjen időpontot 3D Bionikus Hajprotézis konzultációra!


A Wabinál ezt is megtalálja

Válassza ki az Önnek megfelelő szolgáltatást és bővebb információkért kattintson a képre!

Rólunk mondták

Gyönyörű volt az egész összhatás. A külalak, a tisztaság, a környezet. A személyzet nagyon udvarias, segítőkész, mosolygós... Csupa apró kis finomság, amin sok minden múlik. Minden fantasztikus volt! Csak ajanlani fogom, és ha Sopron, akkor Wabi Hotel!

Dóra Budapest

A Wabira mindig egy teljes napot szánok. Bécsben nagyon vegyes pedikűrös élményeim voltak, de a Wabiban kitűnő ez a szolgáltatás. A manikűrben és a kozmetikában is csak jó tapasztalatom volt. A masszázs is nagyon jó, mindig ugyanarra a masszázsra megyek. Amíg én szépülők a férjem wellnessezik.

Christina L. Bécs

Kedves Wabi Team! 2 hete voltunk Dr. Lorandnál kezelésen és nagyon hálásak vagyunk. Soha nem találkoztunk még ilyen kedves fogorvossal, aki ennyire jól bánik a betegekkel. Az eredmény pedig fájdalommentes és fantasztikus. Novemberben megyünk ismét, akkor más szolgáltatásokat is ki fogunk próbálni.

Lukas Vavra Bécs
Garancia

Garancia

Az alapanyagokra és kollégáink munkájára garanciát vállalunk.

Tovább
Kérdése van?

Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tovább
Így jut el hozzánk

Így jut el hozzánk

Így jut el a legegyszerűbben a WABI Beauty Centerbe.

Tovább
Hírlevél

Hírlevél

Iratkozzon fel a hírlevélre az újdonságokért és akciókért.

Tovább

Hírlevél feliratkozás

messages.Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesíthessük ajánlatainkról, akcióinkról.

[X]